Udgivet i Hjælpemidler

Tryghedsalarm med GPS

Af Hok.dk

Som du kan se nedenfor er der mange Tryghedsalarmer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har vi startet Hok.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side.

Når man bliver ældre, er der flere ting, der kan spille ind i forhold til ens sikkerhed og tryghed. Dels kan det være, man er gangbesværet, mere svagelig og skrøbelig. Dels kan det være, man bor alene og dermed ikke har hjælpen nærmest, hvis et uheld skulle være ude. Hvis man for eksempel falder i sit hjem og ikke kan komme op igen, kan man risikere at sidde længe og vente på, at nogen kommer og hjælper. Heldigvis findes der tryghedsalarmer, der er særligt godt egnet til netop ældre mennesker.

Mennesker, der har brug for en ekstra sikkerhed og tryghed i, at de altid vil kunne komme i kontakt med andre.

Hvor som helst, når som helst. Hvordan det forholder sig, kan du læse mere om i det følgende.

[products limit='6' columns='1' category='83' orderby='date' order='DESC']

Hvad er en tryghedsalarm?

En tryghedsalarm er et lille og smart apparat, som ikke er større, end at man sagtens kan holde den i sin hånd. Den er velegnet til at have hængende i en snor om halsen – eller til at have i en lomme eller taske. Pointen med en sådan alarm er, at den ældre har den på sig hele tiden, hvad enten de sidder i deres otium stol eller er ude på tur med kørestolen. Hvorfor netop snoren om halsen er en god måde at have den med på.

Apparatet har en knap på midten, som man kan trykke på, hvis man er havnet i en situation, som man ikke selv kan komme ud af. Hvis man for eksempel er faldet derhjemme eller ude i byen, begynder at få det dårligt – eller af anden grund har brug for kontakt eller hjælp. Blot ved et tryk på knappen vil alarmen sørge for at ringe op til en nærmeste pårørende.

Den er nemlig udformet, så man kan bruge den som en slags telefon. Afhængig af, hvilken tryghedsalarm man har, kan den også være udstyret med GPS. Det er en ekstra sikkerhed for, at folk kan finde en, selv om man for eksempel er/er blevet ude af stand til at tale eller mister bevidstheden.

Eller hvis man ikke selv ved, hvor man befinder sig, og derfor kan det være ret smart at købe en tryghedsalarm med GPS

Er tryghedsalarmen let at bruge?

Ja, en sådan alarm er meget simpel og enkel at bruge – og indstille. På den måde er den meget brugervenlig, også for ældre mennesker. Derudover er alarmknappen i midten også meget let at trykke på – også selv om man for eksempel er gigtplaget eller andet.

De fleste mennesker, også ældre, har efterhånden en mobiltelefon på sig, hvilket i sig selv også er en god tryghed (og f.eks. en doro mobiltelefon har alarmen indbygget). Men en tryghedsalarm er på mange måder et mere simpelt redskab, idet den er så let at betjene.

Så i en situation, hvor man får ubehag og ikke er ved sine fulde fem, er alarmen meget let at trykke på. Hvor man med en telefon først skal trykke/bladre/lede efter et telefonnummer, hvilket måske er mere uoverskueligt i en nødsituation

Hvem kan have gavn af en tryghedsalarm?

Som udgangspunkt er tryghedsalarmen særdeles velegnet til den ældre borger, der bor og/eller færdes alene og kan få brug for hjælp.

Måske er der problemer/udfordringer med helbredet, eller måske er man dårligt gående og i risiko for at kunne falde. Da er det betryggende både for den ældre og pårørende, at der er let adgang til kontakt/hjælp via en sådan alarm. Men også andre mennesker kan have glæde af dette apparat. Det kan være mennesker, der er blevet opereret og i en periode har gavn af hurtigt at kunne komme i kontakt med andre.

Eller hvis man er sportsudøver og kommer langt ud på tur – for eksempel løbere og vandrere. Da kan alarmen udgøre en ekstra sikkerhed, hvis man får et ildebefindende eller falder og ikke kan gøre meget selv. Sidst, men ikke mindst, kan en tryghedsalarm med GPS være en rigtig god sikkerhed for demente og deres pårørende

VIDEOER: Hjælp og Vejledning til Tryghedsalarmer

Tryghedsalarm med GPS & SIM-kort
https://www.youtube.com/watch?v=Vgl4T8h0mdE
Lille Bærbar Tryghedsalarm med GPS & Nødkald
https://www.youtube.com/watch?v=CPdUQi1HpfQ
DORO PhoneEasy 662 - Stor Skærm & Tryghedsalarm
https://www.youtube.com/watch?v=98cX-_xqrmg

Find det du mangler på hok.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 92.665 produkter fra mere end 475 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 157.191 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-04-19 09:59:22.

6
Kategorier
308
Produkttyper
92.665
Produkter
860
Brands
475
Forhandlere
157.191
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.