Udgivet i Hjælpemidler

Rygeforklæde / Rygetæppe

Af Hok.dk

Som du kan se nedenfor er der mange Rygeforklæder at vælge imellem, og at finde det helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har vi åbnet Hok.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side.

Det kan være potentielt farligt at være ryger og ældre, hvis sanser og motorik ikke fungerer optimalt mere. Det samme gør sig gældende, hvis man eksempelvis lider af epilepsi – og pludselig taber bevidstheden og oplever trækninger i musklerne.

Er man samtidig med en af disse usikkerheder ryger, kan man risikere at tabe sin cigaret, cigar eller lignende. Uden at være i stand til at gøre noget ved det.

Dette kan få store konsekvenser i form af ild/brand på en selv eller i ens omgivelser, hvilket hurtigt kan udvikle sig. Her kan et rygeforklæde være et muligt hjælpemiddel – læs mere om hvorfor herunder

Hvad er et rygeforklæde og rygetæpper?

Et rygeforklæde ligner et almindeligt forklæde, som man kan tage på ligesom et forklæde. Blot er det lavet i et brandhæmmende materiale, der gør rygesikkerheden større for enhver ryger.

Rygeforklædet er dejligt stort og praktisk at bruge, ligesom det også kan tåle vask – nogle typer dog kun i håndvask. På samme måde findes der også rygetæpper, der er tæpper lavet i brandhæmmende materiale. For begge typer af hjælpemidler gælder det, at det er dejligt at have på/over sig.

Og praktisk og brandsikkert at have på sig, i tilfælde af, man skulle tabe sin cigaret, mens der stadig er ild i. Både, når man sidder i sin yndlingsstol og slapper af, og når man er i bevægelse. Desuden hjælper det ikke kun imod en potentiel brand, men også imod gløder, der kan lave skader på tøj og møbler

Findes der forskellige rygeforklæder / rygetæpper?

Ja, det brandsikre forklæde findes i forskellige udformninger og størrelser. Der er forskellige behov, når det kommer til at skulle bruge et sådan klæde, og ofte vil en hjælper nok være med til at finde det rette forklæde til brugeren. Det kan være, det er mest praktisk, at klædet kan sættes fast med velcro. Eller at det skal kunne vaskes i vaskemaskine.

Der er også forskel på, om klædet går helt op i halsen, og om det skal være med eller uden skuldre.

Det kan også være, det er mest praktisk, at brugeren får et rygetæppe i stedet for – eller sammen med. På den måde er der mange forskellige muligheder

Hvilket rygeforklæde eller rygetæppe skal jeg købe?

Det er en god start at tage udgangspunkt i, hvem man er som person, og hvordan man færdes, når man ryger.

Har man brug for at have et rygeforklæde på, når man er i gang? Eller er det kun, når man sidder og slapper af i sin otium stol – eller måske endda ligger ned i sin plejeseng, man har for vane at ryge.

Og har tendens til at falde i søvn imens? I så fald findes der også andre hjælpemidler, der kan fungere som et godt supplement i forhold til sikkerheden. Alt i alt handler det om at finde det forklæde eller tæppe, der kan give en størst mulig komfort og sikkerhed.

Samt det, der vil komme til at fungere bedst og mest praktisk i ens daglige rytme og vaner

VIDEOER: Hjælp & Vejledning

Rygeforklæde - Effektiv for rygere https://www.youtube.com/watch?v=YtRJorQjxyw

Find det du mangler på hok.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 86.703 produkter fra mere end 490 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 159.236 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-13 08:52:48.

6
Kategorier
308
Produkttyper
86.703
Produkter
842
Brands
490
Forhandlere
159.236
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.