Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Weber sidebord. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Weber sidebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Weber Sidebord til SmokeFire Sølv

  • Dagens pris: 737,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Weber
  • Farve: Sølv

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Weber Sidebord til SmokeFire Sølv” fås til 737,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skab mere plads ved grillen til at henstille madvarer, krydderier, køkkengrej osv.
ved hjælp af det praktiske sidebord i sølv, der passer til din Weber SmokeFire.
Sidebordet passer til SmokeFire EX6 GBS og EX4 GBS, og på den måde får du ekstra plads at ar…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Weber skærebræt til SmokeFire sidebord

Sidste produkt på vores liste er Weber skærebræt til SmokeFire sidebord som vi har fundet til 279,95 hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Weber skærebræt til SmokeFire sidebord Alsidigt skærebræt fra Weber hvor du nemt kan hakke, skære og snitte kød, grønsager og brød.
Dette super smart og funktionelle skærebræt er designet med en rillede kant, der opfanger kødsaften når det veltilberedte k…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Dyreste Weber Sidebord på listen er Weber Sidebord til SmokeFire Sølv fra KitchenOne.dk med en pris på 737.00. Billigste udvalgte Sidebord er Weber skærebræt til SmokeFire sidebord som du kan købe for 279.95 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 457.05 kr.
Ovenstående Weber Sidebord data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Davidsenshop.dk). Alle Weber Sidebord tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sidebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sidebord blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sidebord: