Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Vilac taske. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Vilac taske tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vilac Taske med Vandkande og Haveredskaber

  • Mærke: Vilac

Sidste produkt på vores liste er Vilac Taske med Vandkande og Haveredskaber som vi har fundet til 289,- hos Luksusbaby Danmark.

Forhandlerens beskrivelse:
Super smart taske med haveredskaber til den lille gardner.
Så kan børnene hjælpe mor og far med at ordne haven.
Indeholder en vandkande, en rive, en skovl og en taske som det hele kan være i.
Fra 3 år 5 dele…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Vilac Taske på listen er Vilac Taske med Vandkande og Haveredskaber fra Luksusbaby Danmark med en pris på 289.00. Billigste udvalgte Taske er Vilac Taske med Vandkande og Haveredskaber som du kan købe for 289.00 hos Luksusbaby Danmark. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Vilac Taske data og priser er hentet fra 1 butikker (Luksusbaby Danmark). Alle Vilac Taske tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Taske guides:

Fandt du ikke det rigtige Taske blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Taske: