Hok.dk » Alle guides » Øvrige produkter på Hok.dk » Taske » vidaXL Taske

Bedste vidaXL Taske: Se top 1

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL tasker. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på vidaXL tasker | ✅ Taske-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste vidaXL tasker

Her kan du se hele vores liste over de bedste vidaXL tasker som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: vidaXL cykelbagagetrailer med taske orange og sort

  • Dagens pris: 727,- kr.
  • Fundet hos VidaXL DK
  • Mærke: vidaXL
  • Farver: Orange, Sort

Sidste produkt på vores liste er vidaXL cykelbagagetrailer med taske orange og sort som vi har fundet til 727,- hos VidaXL DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne cykelbagagetrailer vil være det ideelle valg, når du skal ud på et cykeleventyr og har brug for ekstra bagageplads.
Denne cykelbagagetrailer har et robust stålstel og en aftagelig bagagetaske, der er lavet i oxfordstof, hvilket gør den vandtæt, holdbar og nem at vedligeholde.
Kufferttraileren kan nemt sættes på cykler med den medfølgende anhængerstang.
Den er nem at samle.
Farve: Orange og sort Materiale: Oxford-stof + stålstel Produktmål: 151 x 43 x 40 cm (L x B x H) Hovedstellets størrelse: 111 x 43 cm (L x B) Hjuldiameter: 38,5 cm Maks.
bæreevne: 30 kg Med 2 hjulreflektorer Hurtig-udløsende hjul Inkluderer også et sikkerhedsflag Pakken indeholder en cykelbagagetrailer og en taske Stof: Polyester: 100%…

Se hos VidaXL DK ❯❯

Andre mærker af tasker

På vores liste her har vi samlet de 1 bedste tasker på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige taske til dine behov: