Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde varmepude. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle varmepude tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Varmepude til fødder – elektrisk

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hafaro.dk.

Her kan “Varmepude til fødder – elektrisk” fås til 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Varmepude til fødder der giver en utrolig, behagelig varme og en dejlig følelse af velvære.
Fryser du om fødderne eller sidder du et sted, hvor det er fodkoldt, kan en varmepude til fødderne gøre hele forskellen.
 Holder fødderne varme Får kroppen til at…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

2: Beurer Varmepude til Nakke og Skuldre

Anden anbefaling har vi fundet hos CoolStuff.dk, hvor du kan købe Beurer Varmepude til Nakke og Skuldre til kun 479,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Beurer HK54 Varmekrave Grå er velegnet til varme i både skuldrer og nakke.
Kraven er produceret i blødt Øko-Tex Standard 100 fleece materiale med høj åndbarhed og overophedningsbeskyttelse. Beurer HK54 Varmekrave Grå har tre forskellige varmeniveauer, som…

Se hos CoolStuff.dk ❯❯

3: Warmies Varmepude Sherpa

Næste anbefaling er “Warmies Varmepude Sherpa”.

Dagens bedste tilbud på “Warmies Varmepude Sherpa” har vi fundet hos CoolStuff.dk hvor prisen lige nu er 179,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sherpa varmepuden fra Warmies er lige dejlig, uanset om du fryser, er for varm eller har brug for at lindre en værkende kropsdel. 90 sekunder i mikrobølgeovnen eller en halv time i fryseren er alt, der skal til!…

Se hos CoolStuff.dk ❯❯

4: Cozy Heart Varmepude

Produkt nummer 4 på vores “varmepude-liste” er Cozy Heart Varmepude som du lige nu kan købe for 159,- hos CoolStuff.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Giv dit hjerte væk! Eller snarere en bedre version, da det her hjerte også kan opvarmes.
Læg den hjerteformede varmepude i mikroovnen i 90 sekunder, og nyd derefter op til to timers skøn varme….

Se hos CoolStuff.dk ❯❯

5: Doomoo varmepude – ræv grå

  • Dagens pris: 239,20 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 299,-, nu kun 239,20.
    Du sparer 59 kr. / 20 %
  • Fundet hos Mammashop.dk
  • Mærke: Doomoo
  • Farve: Grå

Sidste produkt på vores liste er Doomoo varmepude – ræv grå som vi har fundet til 239,20 hos Mammashop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Doomoo Snoogy baby varmepude hjælper barnet med at falde til ro.
Det lindrer mavekramper, kolik og andre mave-relaterede problemer.
Snoogy har en lille indre pude fyldt med beroligende lavendel og raps, som let opvarmes i mikrobølgeovnen. Snoogy har en bl…

Se hos Mammashop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste varmepude i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse varmepude:

Dyreste Varmepude på listen er SPIRO tyngde- og varmepude fra Den Intelligente Krop med en pris på 875.00. Billigste udvalgte Varmepude er Frø Varmepude af Winthersdesign – Varmepude Hækleopskrift som du kan købe for 17.00 hos Rito.dk. Forskellen på de to priser er 858 kr.
Ovenstående Varmepude data og priser er hentet fra 30 butikker (Hafaro.dk, CoolStuff.dk, Mammashop.dk, Helsebixen.dk, Satana.dk, Luksusbaby Danmark, Youryogashop, Rito.dk, Happyhoola, Gourmetshoppen.com, Naturebaby.dk, LivetSomSenior, Min Egen Verden, Coop.dk, Økofamilien, Plusshop.dk, Apuls.dk, Kids-world, Buump, Abeungen, Bio-pejs.dk, LampeGuru.dk, Gucca.dk, Med24, BabyGear.dk, Hjemmets, Evermart.dk, Den Intelligente Krop, Manillo.dk, Dyrelageret.dk). Alle Varmepude tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Varmepude guides:

Fandt du ikke det rigtige Varmepude blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Varmepude:

Vi alle sammen kender til muskelspændinger. Efter mange timers arbejde, slid eller belastning, der har gjort, at et bestemt område af kroppen bliver ømt. Det kan være ganske ubehageligt og anstrengende.

Ofte er det i ryggen, skuldrene og/eller nakken, vi mærker muskelspændingerne. Og ofte kan varme gøre meget godt for både at lindre og behandle dem.

I det følgende kan du læse mere om varmepuder, og hvad de kan gøre for en, når man er plaget af muskelspændinger. Eller andre tilstande, der gør kroppen øm eller på anden måde kan give et behov for varme

Se alle varmepuder:

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“107”]

Hvilke varmepuder findes der?

Der findes forskellige typer og størrelser af varmepuder, der alle har det formål at kunne afgive varme – til glæde og gavn for ens krop. Der er el-varmepuden, som man skal bruge strøm til, og varmepuden, der skal opvarmes i mikrobølgeovn. El-varmepuden er ofte den gode og sikre løsning, der blot har den ulempe, at man netop skal bruge strøm. Det kan måske være lidt besværligt i forhold til at skulle flytte rundt med ledning og have det til at passe med stikkontakt. Til gengæld har man en pude, der afgiver en konstant varme i en given periode, og ofte vil man kunne vælge mellem flere temperaturniveauer.

Der kan på nogle af disse puder også være timer/afbryder, der vil gøre den mere sikker i brug. Puder til mikrobølgeovn er praktiske på den måde, at de er hurtige og lette at tage i brug.

Og at have med sig.

Det er blot at varme den i mikrobølgeovnen og så bruge den – uden besvær med ledninger, og uden brug af strøm.

Til gengæld er det svært at vide, hvilken temperatur, den havner på. Ligesom den ikke kommer til at holde på den samme temperatur ret længe

Hvilken varmepude skal jeg vælge?

Det kommer helt an på, hvilke behov man har i forhold til en varmepude. Døjer man meget med rygproblemer, kan det være oplagt at vælge en el-varmepude, som man kan lægge sig på.

Med en valgt og konstant temperatur. I forhold til størrelse af puden, skal den selvfølgelig gerne kunne dække det område, der skal varmes. Men har man blot brug for lidt ekstra varme til ømme skuldre en gang imellem, kan behovet være anderledes. Måske vil det da være praktisk for en at have en pude, der blot kan varmes i mikrobølgeovnen og lægges hen over skuldrene.

Mens man arbejder ved computeren, ser fjernsyn, laver mad, kører bil… På den måde kan det være meget praktisk ikke at skulle bruge strøm – eller trække rundt med en ledning. Det kan også være, det eksempelvis drejer sig om seneskedehindebetændelse i håndled eller underarm. Da kan begge typer varmepuder være anvendelige.

Det handler blot om, hvad man finder mest praktisk – og hvad man får mest gavn ud af. Det gode ved begge typer puder er, at de afgiver den varme, som ømme muskler og led har stor gavn af, f.eks.

efter en omgang på pedaltræneren.

Og som vi derved vil kunne mærke nogle positive forandringer ved. Og man kan også bruge sådanne puder, selv om man ikke har decideret ondt.

For varme får os også til at slippe spændingerne og slappe af. Godt for krop og sjæl – og forebyggende for muskelspændinger

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Varmepuder

Varmepude til Mikroovn – fra LivetSomSenior https://www.youtube.com/watch?v=LK30r2Td-ag Aflang Varmepude til Mikroovnen https://www.youtube.com/watch?v=R7Usn9G5pr0 Elektrisk Varmepude https://www.youtube.com/watch?v=ewrHTDIFz_U Sy Din Egen Varmepude https://www.youtube.com/watch?v=qj48cs0e2aY