Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde urinkolbe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle urinkolbe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vitility urinkolbe til kvinder

  • Dagens pris: 134,95 kr.
  • Fundet hos Med24

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Med24.

Her kan “Vitility urinkolbe til kvinder” fås til 134,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vitility urinkolbe til kvinder gør det muligt at tisse fra sengen og i kørestolenDenne urinkolbe til kvinder fra Vitility gør det muligt at tisse, mens du ligger i sengen eller sidder i kørestol. Kolben er også velegnet til brug på hospitaler eller plejeh…

Se hos Med24 ❯❯

2: Urinkolbe med låg til mænd 1000ml

Anden anbefaling har vi fundet hos Sygeplejebutikken.dk, hvor du kan købe Urinkolbe med låg til mænd 1000ml til kun 59,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Urinkolbe med låg til mænd. Urinkolben er lavet af hvid hård plast. Der er aflæsning på fronten af urinkolben. Urinkolben har en flad side, så den kan ligge ned. Denne urinkolbe kan indeholde 1000 ml. Kan vaskes og koges i bækkenkoger. S…

Se hos Sygeplejebutikken.dk ❯❯

3: Urinkolbe, flergangs 1000 ml

Næste anbefaling er “Urinkolbe, flergangs 1000 ml”.

Dagens bedste tilbud på “Urinkolbe, flergangs 1000 ml” har vi fundet hos Sygeplejebutikken.dk hvor prisen lige nu er 479,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne flergangs urinkolben er produceret i klar plast. Kolben udemærker sig ved at den har en indbygget grøn returventil som forhindre urinen i at løbe ud. Udformningen af kolbens flade bund gør at kolben står stabilt. Urinkolben kan tømmes gennem den lil…

Se hos Sygeplejebutikken.dk ❯❯

4: Bærbar Urinkolbe Til Kvinder Peepezy InnovaGoods

  • Dagens pris: 41,30 kr.
  • Fundet hos Flenci.dk
  • Mærke: InnovaGoods

Sidste produkt på vores liste er Bærbar Urinkolbe Til Kvinder Peepezy InnovaGoods som vi har fundet til 41,30 hos Flenci.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvis du har passion for gadgets, tilbyder InnovaGoods dig de bedste og mest originale nye produkter til hjemmet, bilen, rejser, børn, teknologi, underholdning osv! Se det store udvalg af produkter af høj kvalitet, som skiller sig ud takket være deres funk…

Se hos Flenci.dk ❯❯

Dyreste Urinkolbe på listen er Urinkolbe, flergangs 1000 ml fra Sygeplejebutikken.dk med en pris på 479.00. Billigste udvalgte Urinkolbe er Bærbar Urinkolbe Til Kvinder Peepezy InnovaGoods som du kan købe for 41.30 hos Flenci.dk. Forskellen på de to priser er 437.7 kr.
Ovenstående Urinkolbe data og priser er hentet fra 3 butikker (Med24, Sygeplejebutikken.dk, Flenci.dk). Alle Urinkolbe tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Urinkolbe guides:

Fandt du ikke det rigtige Urinkolbe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Urinkolbe:

En urinkolbe kan være en stor hjælp for ældre, men generelt for mennesker, der har udfordringer med at komme på toilettet. Det kan være gangbesværede eller sengeliggende personer, der har svært ved at komme fra sengen og ud til toilettet i tide. Hvad enten det er dag eller nat.

Hvad det er for et hjælpemiddel, og hvordan og hvem den kan hjælpe, kan du læse mere om i det følgende

Urinkolber til mænd og kvinder:

[products limit=“10” columns=’2′ orderby=“price” category=“121”]

Hvad er en urinkolbe?

En urinkolbe er en mindre beholder, der er egnet til for eksempel at have ved sin seng. Eller måske med i bilen eller andre steder, hvor man ikke umiddelbart kan komme på toilet. Der findes flere forskellige slags og udformninger af en sådan kolbe.

Men ens for dem er, at de er lavet, så de er så praktiske som muligt at bruge. Til når man har brug for at lade vandet andre steder end på toilettet. Dertil kommer en lukning, det kan være et låg, således at urinlugten bliver begrænset. Det er dog meningen, at beholderen skal tømmes forholdsvist kort tid efter, der er kommet urin i.

Men kolben kan være et utrolig hensigtsmæssigt og praktisk hjælpemiddel for flere typer af brugere. Et hjælpemiddel der gør, at man kan ”komme af med vandet”, selv om man af den ene eller anden grund er forhindret i at komme på toilettet, enten fordi man ikke kan selv uden en toiletforhøjer eller en kørestol, eller fordi tiden ikke er til det

Hvordan bruges en urinkolbe?

Den bruges ved, at man skal placere kolben, så man kan tisse direkte ned i den, mens man sidder i eksempelvis sengen. Hertil må man finde en position/siddestilling, hvormed man bedst kan lykkes med det.

Herefter sørger man for at lukke kolben, for eksempel med et medfølgende låg, og stiller den fra sig. Man skal være opmærksom på, at låget ikke nødvendigvis slutter tæt, men har den primære funktion at begrænse urinlugten. Af den grund bør kolben ikke vendes rundt efter brug, men tømmes i toilettet umiddelbart efter anvendelse

Hvem kan bruge urinkolber?

Der kan være mange forskellige brugere af en urinkolbe.

Som nævnt er det et praktisk og oplagt hjælpemiddel for sengeliggende personer, eller gangbesværede der kan have svært ved at komme på toilet. Da er en kolbe i plastik, der kan bruges igen og igen, en god ting at have ved plejesengen.

Hertil kan man desuden købe et tilhørende stativ til at stille den i, ligesom man kan få rengøringsbørste til.

Man tænker måske, at det kun er mænd, der kan bruge urinkolber.

Men der findes kolber til både mænd og kvinder. De er naturligvis forskellige i udformningen, da mænd og kvinders anatomi jo også er ret forskellige.

Men det kan lade sig gøre for både mænd og kvinder. Der er andre mennesker end sengeliggende og gangbesværede, der kan have glæde og gavn af at have/bruge en urinkolbe. For eksempel kan de, for både mænd og kvinder, være enormt praktiske at have med sig, hvis man er på tur. På en lang køretur, hvor adgang til toilet er begrænset.

På lange vandreture, cykelture eller andet, hvor man mangler et alternativ til at bruge naturens eget toilet.

Eller måske til koncerter, hvor toiletkøen er uoverskuelig. Der er mange situationer, hvor kolben kan vise sig praktisk.

Og den findes både som den mere permanente kolbe og engangskolbe – og til både mænd og kvinder

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Urinkolber

8 Bedste Urinkolber https://www.youtube.com/watch?v=Rw5QZNvdyHs ADL Neurotech – Unisex Urinkolbe https://www.youtube.com/watch?v=V5faJgfEgpw Test af Urinkolber https://www.youtube.com/watch?v=xopifeZpBC0