Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde tyngdetæppe. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tyngdetæppe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Scandinavian Fur Tyngdetæppe 7 kg

  • Dagens pris: 999,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1199,-, nu kun 999,-.
    Du sparer 200 kr. / 16 %
  • Fundet hos Scandinavianrest.dk

Vores første anbefaling er “Scandinavian Fur Tyngdetæppe 7 kg” som lige nu er på tilbud hos Scandinavianrest.dk.

Her er prisen sat ned med 16 % og kan altså fås for kun 999,- – en besparelse på 200 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Scandinavian Fur Tyngdetæppe – Har du brug for en powernap midt på dagen? Forøg kvaliteten af din lur med et vægttæppe fra ScandinavianRest.
Altid gratis levering ?…

Se hos Scandinavianrest.dk ❯❯

2: Scandinavian Tyngdetæppe 7 kg / Midnat Grå

Anden anbefaling har vi fundet hos Scandinavianrest.dk, hvor du kan købe Scandinavian Tyngdetæppe 7 kg / Midnat Grå til kun 1399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Scandinavian Tyngdetæppe – Har du brug for en powernap midt på dagen? Forøg kvaliteten af din lur med et vægttæppe fra ScandinavianRest.
Altid gratis levering ?…

Se hos Scandinavianrest.dk ❯❯

3: Tyngdetæppe Flodhest

Næste anbefaling er “Tyngdetæppe Flodhest”.

Dagens bedste tilbud på “Tyngdetæppe Flodhest” har vi fundet hos Gloria Mundi Care DK hvor prisen lige nu er 2790,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Firmaet bag Tyngdetæppet Oliz udvikler mange spændende sansesensoriske hjælpemidler til børn, unge og voksne.
Fælles for brugerne er, at de ofte har særlige, taktile behov, og de fantasifulde tyngdeprodukter giver brugeren en sensorisk oplevelse, dvs.
san…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

4: Tyngdetæppe Med Nopret Overflade i Rokke-Design

Produkt nummer 4 på vores “tyngdetæppe-liste” er Tyngdetæppe Med Nopret Overflade i Rokke-Design som du lige nu kan købe for 1500,- hos Gloria Mundi Care DK

Forhandlerens beskrivelse:
Det smukke tyngdetæppe ‘Rokke’ er et af de lettere vægttæpper, der kan anvendes til ældre eller børn, der har problemer med at falde i søvn eller falde til ro i forskellige situationer. Rokke-tæppet kan bruges i liggende stilling i f.eks.
en seng eller so…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

5: Tyngdedyr Poul Blæksprutte – Tyngdetæppe – Vægtbamse med tyngde

Sidste produkt på vores liste er Tyngdedyr Poul Blæksprutte – Tyngdetæppe – Vægtbamse med tyngde som vi har fundet til 2050,- hos Gloria Mundi Care DK.

Forhandlerens beskrivelse:
#html-body [data-pb-style=C29B2EG]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}Blæksprutten Poul er udviklet til både børn og vok…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

Dyreste Tyngdetæppe på listen er Tyngdetæppe Flodhest fra Gloria Mundi Care DK med en pris på 2790.00. Billigste udvalgte Tyngdetæppe er Scandinavian Fur Tyngdetæppe 7 kg som du kan købe for 999.00 hos Scandinavianrest.dk. Forskellen på de to priser er 1791 kr.
Ovenstående Tyngdetæppe data og priser er hentet fra 2 butikker (Scandinavianrest.dk, Gloria Mundi Care DK). Alle Tyngdetæppe tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.