Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde toiletstol. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle toiletstol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Toiletstol med hjul

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Senior24.dk.

Her kan “Toiletstol med hjul” fås til 3295,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Toiletstol med låsbare hjul og benstøtter.
Kan også bruges som badestol. Findes i 4 størrelser Toiletstol i kraftig kvalitet på stålstel med massive 5″ hjul, som kan låses i position.
Toiletstolen er udstyret med behageligt sæde, ryg og armlæn i blødt sk…

Se hos Senior24.dk ❯❯

2: Foldbar toiletstol med bækken

Anden anbefaling har vi fundet hos LivetSomSenior, hvor du kan købe Foldbar toiletstol med bækken til kun 1450,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

3: Bækkenstol/toiletstol på hjul

Næste anbefaling er “Bækkenstol/toiletstol på hjul”.

Dagens bedste tilbud på “Bækkenstol/toiletstol på hjul” har vi fundet hos LivetSomSenior hvor prisen lige nu er 1595,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

4: Toiletstol til børn Lipski

Produkt nummer 4 på vores “toiletstol-liste” er Toiletstol til børn Lipski som du lige nu kan købe for 2740,- hos Toolworld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Duravit Starck 3 toilet Nordisk variant uden cisterne og sæde.
Inklusiv fastgørelse.Afløbssæt for lodret og vandret afløb justerbart fra 70 – 210 mm. Afløbsbøjning for lodret afløb justerbart fra 200 – 240 mm.GulvståendeUniversallås (skjult)BxD: 360 x 655…

Se hos Toolworld.dk ❯❯

5: vidaXL Toiletstol Stål Sort

  • Dagens pris: 1238,40 kr.
  • Fundet hos Hjemmets
  • Mærke: vidaXL
  • Farve: Sort

Sidste produkt på vores liste er vidaXL Toiletstol Stål Sort som vi har fundet til 1238,40 hos Hjemmets.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne toiletstol er en sikker, komfortabel og hygiejnisk løsning til de ældre eller til folk med nedsat mobilitet, og kan bruges som toilet ved siden af sengen.
Denne holdbare toiletstol kan støtte op til 100 kg og kan tåle dagligt brug.
Stolen er udstyr…

Se hos Hjemmets ❯❯

Dyreste Toiletstol på listen er Toiletstol med hjul fra Senior24.dk med en pris på 3295.00. Billigste udvalgte Toiletstol er vidaXL Toiletstol Stål Sort som du kan købe for 1238.40 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 2056.6 kr.
Ovenstående Toiletstol data og priser er hentet fra 4 butikker (Senior24.dk, LivetSomSenior, Toolworld.dk, Hjemmets). Alle Toiletstol tilbud er opdateret i dag 29-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Toiletstol guides:

Fandt du ikke det rigtige Toiletstol blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Toiletstol:

Læs med her i vores store guide til at finde den helt rigtige bækkenstol, også kendt som toiletstol: Når man bliver ældre og/eller mere svagelig, kan der ofte være begyndende vanskeligheder med nogle af de hverdagsting, der ellers er almindelige. Det at tage tøj på, tage bad, lave mad, gå på toilet og så videre, kan begynde at blive mere og mere udfordrende. For efterhånden som kroppen bliver mere svagelig, begynder også ofte forskellige skavanker og motoriske vanskeligheder. Men heldigvis er der mange gode hjælpemidler, der kan være med til at overkomme disse udfordringer i det daglige.

Et af hjælpemidlerne er en bækkenstol

Udvalgte bækkenstole/toiletstole

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“117”]

Hvad er en bækkenstol?

En bækkenstol er en stol, der kan gøre det lettere for besværede ældre og/eller svagelige mennesker med at komme på toilet. Det at komme på toilettet kan nemlig blive næsten uoverkommeligt for nogle mennesker. For eksempel hvis man er gangbesværet, hvis man hurtigt mister balancen – eller generelt ikke har så mange kræfter at gøre med.

Da kan det være svært at komme helt ned at sidde på et toilet – og rejse sig op igen og så videre.

Her kan en bækkenstol – eller toiletstol – være behjælpelig med balance og støtte under toiletbesøget

Hvad er en toiletstol?

En toiletstol er en stol, der er beregnet til at bruge på toilettet, lidt som en toiletforhøjer. Den er sådan udformet, at den kan hjælpe med at gøre toiletbesøget til noget overkommeligt.

For nogle ældre og/eller svagelige mennesker kan det nemlig være meget udfordrende at komme på toilettet. Fordi man er udfordret på balancen, fordi man er gangbesværet, og/eller hvis man ikke har så mange kræfter at gøre med.

For eksempel kan det være svært at komme helt ned at sidde på et toilet – og rejse sig op igen. Ligesom man måske har brug for noget at holde ved før, under og efter toiletbesøget. Her kan toiletstolen vise sig at være et fantastisk middel, der er behjælpelig med både balance og støtte under toiletbesøget

Hvordan ser en bækkenstol ud?

En bækkenstol eller toiletstol ligner til forveksling en stol med armlæn og ryglæn, men hvor der er hul i sædet – beregnet til toiletbesøg.

Stolen er således meget praktisk indrettet, idet man kan bruge den til at stille henover et almindeligt toilet, hvormed man har bedre støtte under toiletbesøget. Man kan med en bækkenstol også benytte selve stolen som toilet, idet der medfølger et bækken. Man er således uafhængig af toilettet, men kan i mange tilfælde også bruge bækkenstolen i kombination med et toilet

Hvad kendetegner en toiletstol?

En toiletstol – eller bækkenstol – ligner i det store og hele en simpel stol med armlæn og ryglæn. Der er dog et hul i midten af sædet – netop beregnet til toiletbesøg. Dette gør den praktisk til formålet, idet man blot stiller den henover et almindeligt toilet.

På den måde har man den gode støtte, mens man er på toilet. Man kan i nogle tilfælde benytte selve toiletstolen som toilet, hvis den er indrettet, så der kan sættes et bækken på under sædet. Dette gør, at man er uafhængig af at nå ud på toilettet.

Som udgangspunkt hedder denne type stol dog en bækkenstol

Hvilke typer bækkenstole findes der?

Bækkenstole og toiletstole er som udgangspunkt to forskellige typer af stole til toiletbrug, men lapper ofte ind over hinanden. Som udgangspunkt medfølger der altid et bækken til en bækkenstol, ligesom en toiletstol altid kan bruges henover et toilet. Men i mange tilfælde følger der også bækken med til en toiletstol, og en bækkenstol kan ofte bruges henover et toilet. De to ord forstås derfor ofte som det samme produkt. Ydermere kan en bækkenstol/toiletstol i mange tilfælde også bruges som badestol. Man kan finde bækkenstole med hjul, der i mange sammenhænge kan være praktiske, men man kan også få modeller uden hjul.

Derudover kan man ved flere af modellerne klappe armlænene tilbage, ligesom der er mulighed for at få justerbare ben. Ved nogle modeller kan man desuden bruge bækkenstolen som almindelig stol med et praktisk, fleksibelt og komfortabelt sæde

Hvilken bækkenstol skal man vælge?

Da der findes utrolig mange forskellige typer og sammensætninger af bækkenstole, er det en god idé at gennemtænke sine behov før et køb. Hvis det er en pårørende, man ønsker at købe en bækkenstol til, er det bedst at tale med den pårørende om det først.

For at få klarlagt fordelene ved en bækkenstol – og for at afklare, hvilke behov der er.

  • Vil det være bedst at finde en med hjul?
  • En, der kan klappes sammen efter brug?
  • En med medfølgende bækken, men som også kan bruges henover et toilet?
  • En, hvor armlænene kan klappes tilbage,
  • hvor ryglænet kan afmonteres,
  • eller/og en med benstøtter?
Og så videre.

Derudover spiller personens størrelse og vægt også en rolle i forhold til en bækkenstols størrelse og udformning. På den måde er der mange ting at overveje, inden man anskaffer sig en bækkenstol.

Men det er godt givet ud at gøre ordentligt – så man får mest gavn af en bækkenstol. Og en mere overskuelig hverdag

Bækkenstol modeller inspiration (video):

Toiletstol/Bækkenstol fra LivetSomSenior.dk

Ocean II Bad- & Toiletstol fra Invacare Danmark

Bade- & Toiletstol med hjul fra SimpleCare