Hok.dk » Alle guides » Øvrige produkter på Hok.dk » Toiletstol

Bedste Toiletstol: Se top 7

(opdateret december 2023)

Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde toiletstole. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på toiletstole | ✅ Toiletstol-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 toiletstole

Her kan du se de 3 bedste toiletstole ud af de 7 toiletstole vi har på vores liste her på Hok.dk
De 3 toiletstole er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på toiletstole | ✅ Toiletstol-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 7 bedste toiletstole

Her kan du se hele vores liste over de bedste toiletstole som du kan finde lige nu.

De 7 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Basic foldbar toiletstol / bækkenstol

 • Dagens pris: 695,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 895,-, nu kun 695,-.
  Du sparer 200 kr. / 22 %
 • Fundet hos Billige Hjælpemidler

Vores første anbefaling er “Basic foldbar toiletstol / bækkenstol” som lige nu er på tilbud hos Billige Hjælpemidler.

Her er prisen sat ned med 22 % og kan altså fås for kun 695,- – en besparelse på 200 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med vores Basic foldbare toiletstol, får du en let og robust stol med arm- og rygstøtte, der let kan justeres i højden for at passe perfekt til dig. Bækkenstolen kan nemt foldes sammen og optager derfor minimal plads.
Du kan tage den med dig, når du f.eks…

Se hos Billige Hjælpemidler ❯❯

2: Basic foldbar toiletstol / bækkenstol med hjul – Med hjul som let låses

 • Dagens pris: 795,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 995,-, nu kun 795,-.
  Du sparer 200 kr. / 20 %
 • Fundet hos Billige Hjælpemidler

Anden anbefaling har vi fundet hos Billige Hjælpemidler, hvor du kan købe Basic foldbar toiletstol / bækkenstol med hjul – Med hjul som let låses til kun 795,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med vores Basic foldbare toiletstol med hjul, får du en let og robust stol med arm- og rygstøtte, der let kan justeres i højden for at passe perfekt til dig. OBS – det er let at flytte rundt på stolen, og du låser let de fire hjul, så stolen står godt fas…

Se hos Billige Hjælpemidler ❯❯

3: Foldbar toiletstol / bækkenstol

Næste anbefaling er “Foldbar toiletstol / bækkenstol”.

Dagens bedste tilbud på “Foldbar toiletstol / bækkenstol” har vi fundet hos Billige Hjælpemidler hvor prisen lige nu er 1345,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Her får du en simpel og solid bækkenstol med arm- og rygstøtte, som nemt kan justeres i højden, så den passer lige til dig.    Bækkenstolen foldes let sammen, så den ikke fylder meget.
Du kan tage stolen med dig, hvis du f.eks.
skal besøge venner eller på…

Se hos Billige Hjælpemidler ❯❯

4: Toiletstol med hjul

Produkt nummer 4 på vores “toiletstol-liste” er Toiletstol med hjul som du lige nu kan købe for 2995,- hos Senior24.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Toiletstol med låsbare hjul og benstøtter.
Kan også bruges som badestol. Findes i 3 størrelser Toiletstol i kraftig kvalitet på stålstel med massive 5″ hjul, som kan låses i position.
Toiletstolen er udstyret med behageligt sæde, ryg og armlæn i blødt sk…

Se hos Senior24.dk ❯❯

5: vidaXL toiletstol stål sort

 • Dagens pris: 1092,- kr.
 • Fundet hos VidaXL DK
 • Mærke: vidaXL
 • Farve: Sort

Forhandlerens beskrivelse:
Denne toiletstol giver en sikker, komfortabel og hygiejnisk løsning til ældre mennesker, eller mennesker med nedsat mobilitet, da den kan bruges som et toilet ved siden af sengen.
Denne slidstærke toiletstol kan understøtte op til 100 kg, og den er i stand til at modstå daglig brug.
Stolen er forsynet med et ekstra stort bækken, der kan tages af og tømmes.
Toiletstolen kan nemt omdannes til en almindelig stol med den medfølgende sædehynde.
Toiletstolen er fremstillet af stærkt stål, så den er let i vægt og robust.
Ryglænet og armlænene er polstrede, hvilket gør toiletstolen komfortabel at sidde på.
Hvert ben har en skridsikker ende, som giver ekstra stabilitet og sikkerhed.
De polstrede armlæn er designet til at give støtte, mens man står.
Meget nem at samle.
Farve: Sort Materiale: Stålstel + PU-sædehynde Mål: 44 x 50 x 85 cm (B x D x H) Siddehøjde fra jorden: 48 cm Sædedybde: 43 cm Ryglænshøjde: 33 cm Maksimal brugervægt: 100 kg Maks.
bæreevne: 110 kg…

Se hos VidaXL DK ❯❯

6: Foldbar toiletstol med bækken

 • Foldbar og pladsbesparende design
 • Højderegulerbar fra 80 til 90 cm
 • Skridsikre gummifødder for stabilitet
 • Vandfaste materialer til brug i bad
 • Praktisk løsning til nedsat mobilitet

Foldbar toiletstol med bækken er en praktisk løsning til personer med nedsat mobilitet eller andre udfordringer, der gør det svært at bruge et almindeligt toilet. Stolen er fremstillet af hvidlakeret aluminium og har et kraftigt, gråt plastikbækken, der medfølger i kassen.

Toiletstolen er højderegulerbar fra 80 til 90 cm og kan justeres hurtigt og nemt med en teleskopisk indstilling på de fire ben. Benene er forsynet med skridsikre gummifødder, som sikrer, at stolen står stabilt på gulvet.

En af de største fordele ved denne toiletstol er dens sammenklappelige design, hvilket gør den til en pladsbesparende løsning. Når den er sammenklappet, fylder den kun 17 cm i bredden, mens den i højden og dybden fylder hhv. 80 og 55 cm.

Det skal bemærkes, at denne toiletstol primært er beregnet til løststående brug og ikke til at stille henover et almindeligt toilet. Alle materialerne er vandfaste, hvilket betyder, at stolen også kan bruges som badestol i en brusekabine.

Toiletstolen leveres samlet, og bækkenet medfølger i kassen. Med sit enkle, men funktionelle design er Foldbar toiletstol med bækken en god og prisvenlig løsning for dem, der har brug for ekstra hjælp på badeværelset.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

7: Bækkenstol/toiletstol på hjul

Sidste produkt på vores liste er Bækkenstol/toiletstol på hjul som vi har fundet til 1695,- hos LivetSomSenior.

 • Bækkenstol/toiletstol på hjul
 • Armlæn og benstøtter med polstret skum
 • Foldbare armlæn og justerbare benstøtter
 • Nem adgang til bækkenet
 • Fire hjul, to bagerste låsbare

Denne bækkenstol/toiletstol på hjul er en praktisk og prisvenlig løsning til brugere, der har behov for ekstra støtte og komfort i forbindelse med toiletbesøg. Stolen er udstyret med både armlæn og benstøtter, der begge er belagt med polstret skum for at sikre optimal komfort. Armlænene kan foldes bagover, så der bliver sidelæns adgang til stolen, og benstøtterne kan justeres i højden ved hjælp af en umbracco-nøgle.

Stolens bløde skumsæde kan nemt fjernes for at give adgang til bækkenet, der kører på en skinne på undersiden af stolen og kan tages ud fra toiletstolens bagside. Hvis stolen skal bruges til at transportere brugeren rundt, anbefales det at lade skumsædet blive liggende for ekstra komfort. Der er også mulighed for at fjerne bækkenet og køre stolen indover et almindeligt toilet.

Toiletstolen er udstyret med fire hjul, hvoraf de to bagerste er låsbare. De låses nemt ved at træde “bremsen” på hvert af hjulene ned med foden. Sædet måler 45 x 45 cm, og varenummeret er SH-14000. Denne bækkenstol/toiletstol på hjul er en ideel løsning for brugere, der har behov for ekstra støtte og komfort i forbindelse med toiletbesøg og transport.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

Toiletstole fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 7 bedste toiletstole på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige toiletstol til dine behov:

Købsguide til toiletstole

Læs med her i vores store guide til at finde den helt rigtige bækkenstol, også kendt som toiletstol: Når man bliver ældre og/eller mere svagelig, kan der ofte være begyndende vanskeligheder med nogle af de hverdagsting, der ellers er almindelige. Det at tage tøj på, tage bad, lave mad, gå på toilet og så videre, kan begynde at blive mere og mere udfordrende. For efterhånden som kroppen bliver mere svagelig, begynder også ofte forskellige skavanker og motoriske vanskeligheder. Men heldigvis er der mange gode hjælpemidler, der kan være med til at overkomme disse udfordringer i det daglige.

Et af hjælpemidlerne er en bækkenstol

Udvalgte bækkenstole/toiletstole

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“117”]

Hvad er en bækkenstol?

En bækkenstol er en stol, der kan gøre det lettere for besværede ældre og/eller svagelige mennesker med at komme på toilet. Det at komme på toilettet kan nemlig blive næsten uoverkommeligt for nogle mennesker. For eksempel hvis man er gangbesværet, hvis man hurtigt mister balancen – eller generelt ikke har så mange kræfter at gøre med.

Da kan det være svært at komme helt ned at sidde på et toilet – og rejse sig op igen og så videre.

Her kan en bækkenstol – eller toiletstol – være behjælpelig med balance og støtte under toiletbesøget

Hvad er en toiletstol?

En toiletstol er en stol, der er beregnet til at bruge på toilettet, lidt som en toiletforhøjer. Den er sådan udformet, at den kan hjælpe med at gøre toiletbesøget til noget overkommeligt.

For nogle ældre og/eller svagelige mennesker kan det nemlig være meget udfordrende at komme på toilettet. Fordi man er udfordret på balancen, fordi man er gangbesværet, og/eller hvis man ikke har så mange kræfter at gøre med.

For eksempel kan det være svært at komme helt ned at sidde på et toilet – og rejse sig op igen. Ligesom man måske har brug for noget at holde ved før, under og efter toiletbesøget. Her kan toiletstolen vise sig at være et fantastisk middel, der er behjælpelig med både balance og støtte under toiletbesøget

Hvordan ser en bækkenstol ud?

En bækkenstol eller toiletstol ligner til forveksling en stol med armlæn og ryglæn, men hvor der er hul i sædet – beregnet til toiletbesøg.

Stolen er således meget praktisk indrettet, idet man kan bruge den til at stille henover et almindeligt toilet, hvormed man har bedre støtte under toiletbesøget. Man kan med en bækkenstol også benytte selve stolen som toilet, idet der medfølger et bækken. Man er således uafhængig af toilettet, men kan i mange tilfælde også bruge bækkenstolen i kombination med et toilet

Hvad kendetegner en toiletstol?

En toiletstol – eller bækkenstol – ligner i det store og hele en simpel stol med armlæn og ryglæn. Der er dog et hul i midten af sædet – netop beregnet til toiletbesøg. Dette gør den praktisk til formålet, idet man blot stiller den henover et almindeligt toilet.

På den måde har man den gode støtte, mens man er på toilet. Man kan i nogle tilfælde benytte selve toiletstolen som toilet, hvis den er indrettet, så der kan sættes et bækken på under sædet. Dette gør, at man er uafhængig af at nå ud på toilettet.

Som udgangspunkt hedder denne type stol dog en bækkenstol

Hvilke typer bækkenstole findes der?

Bækkenstole og toiletstole er som udgangspunkt to forskellige typer af stole til toiletbrug, men lapper ofte ind over hinanden. Som udgangspunkt medfølger der altid et bækken til en bækkenstol, ligesom en toiletstol altid kan bruges henover et toilet. Men i mange tilfælde følger der også bækken med til en toiletstol, og en bækkenstol kan ofte bruges henover et toilet. De to ord forstås derfor ofte som det samme produkt. Ydermere kan en bækkenstol/toiletstol i mange tilfælde også bruges som badestol. Man kan finde bækkenstole med hjul, der i mange sammenhænge kan være praktiske, men man kan også få modeller uden hjul.

Derudover kan man ved flere af modellerne klappe armlænene tilbage, ligesom der er mulighed for at få justerbare ben. Ved nogle modeller kan man desuden bruge bækkenstolen som almindelig stol med et praktisk, fleksibelt og komfortabelt sæde

Hvilken bækkenstol skal man vælge?

Da der findes utrolig mange forskellige typer og sammensætninger af bækkenstole, er det en god idé at gennemtænke sine behov før et køb. Hvis det er en pårørende, man ønsker at købe en bækkenstol til, er det bedst at tale med den pårørende om det først.

For at få klarlagt fordelene ved en bækkenstol – og for at afklare, hvilke behov der er.

 • Vil det være bedst at finde en med hjul?
 • En, der kan klappes sammen efter brug?
 • En med medfølgende bækken, men som også kan bruges henover et toilet?
 • En, hvor armlænene kan klappes tilbage,
 • hvor ryglænet kan afmonteres,
 • eller/og en med benstøtter?
Og så videre.

Derudover spiller personens størrelse og vægt også en rolle i forhold til en bækkenstols størrelse og udformning. På den måde er der mange ting at overveje, inden man anskaffer sig en bækkenstol.

Men det er godt givet ud at gøre ordentligt – så man får mest gavn af en bækkenstol. Og en mere overskuelig hverdag

Bækkenstol modeller inspiration (video):

Toiletstol/Bækkenstol fra LivetSomSenior.dk

Ocean II Bad- & Toiletstol fra Invacare Danmark

Bade- & Toiletstol med hjul fra SimpleCare