Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde toiletforhøjer. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle toiletforhøjer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Toiletforhøjer med armlæn og højdeindstilling

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos LivetSomSenior.

Her kan “Toiletforhøjer med armlæn og højdeindstilling” fås til 1095,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

2: Toiletforhøjer til væghængt toilet (10 cm)

Anden anbefaling har vi fundet hos LivetSomSenior, hvor du kan købe Toiletforhøjer til væghængt toilet (10 cm) til kun 395,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

3: Toiletforhøjer med armlæn, 10 cm

Næste anbefaling er “Toiletforhøjer med armlæn, 10 cm”.

Dagens bedste tilbud på “Toiletforhøjer med armlæn, 10 cm” har vi fundet hos LivetSomSenior hvor prisen lige nu er 1095,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

4: Toiletforhøjer med låg, 3 forskellige højder

Produkt nummer 4 på vores “toiletforhøjer-liste” er Toiletforhøjer med låg, 3 forskellige højder som du lige nu kan købe for 295,- hos Senior24.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Toiletforhøjer med låg.
Vælg mellem 3 forskellige højder. Toiletforhøjer med låg i ergonomisk korrekt udformning.
Toiletforhøjeren findes i 3 forskellige højder, 5-, 10- og 15 cm.. En toiletforhøjer er en god hjælp for ældre, som har svært ved at sætte…

Se hos Senior24.dk ❯❯

5: Toiletforhøjer med justerbar højde og armlæn

Forhandlerens beskrivelse:
Smartfix Toiletforhøjer med 3 alternative højder og armlæn, til fast montering på toiletkumme. Smartfix toiletforhøjer fra Dietz med justerbar højde og faste armlæn.
Fremstillet i Tyskland i et elegant stilrent design, som er nemt at holde rent. Denn…

Se hos Senior24.dk ❯❯

6: Toiletforhøjer med armlæn, justerbar højde

Forhandlerens beskrivelse:
Toiletforhøjer med justerbar højde og armlæn, til fast montering. Toiletforhøjer med armlæn og justerbar højde.
Denne toiletforhøjer passer til alle gængse toiletter og er udstyret med behagelige armlæn, som kan klappes op individuelt.
Til forskel fra vo…

Se hos Senior24.dk ❯❯

7: Vitility blød toiletforhøjer

  • Dagens pris: 379,95 kr.
  • Fundet hos Med24

Forhandlerens beskrivelse:
Vitility blød toiletforhøjer giver ekstra god komfort til smertefulde ledDenne bløde toiletforhøjer fra Vitility er særlig velegnet til dig, som føler ubehag ved at sidde på toilettet.
Toiletsædet hæver højden på toilettet med 10 cm, som gør det nemmere a…

Se hos Med24 ❯❯

8: Vitility toiletforhøjer med låg

  • Dagens pris: 349,95 kr.
  • Fundet hos Med24

Sidste produkt på vores liste er Vitility toiletforhøjer med låg som vi har fundet til 349,95 hos Med24.

Forhandlerens beskrivelse:
Vitility toiletforhøjer med låg, som gør det nemmere at sidde og rejse sig fra toilettetDenne toiletforhøjer med låg fra Vitility er nem at installere og fjerne igen fra næsten alle toiletter.
Toiletsædet hæver højden på toilettet, som gør det nemmere at…

Se hos Med24 ❯❯

Dyreste Toiletforhøjer på listen er Toiletforhøjer med armlæn og højdeindstilling fra LivetSomSenior med en pris på 1095.00. Billigste udvalgte Toiletforhøjer er Toiletforhøjer med låg, 3 forskellige højder som du kan købe for 295.00 hos Senior24.dk. Forskellen på de to priser er 800 kr.
Ovenstående Toiletforhøjer data og priser er hentet fra 3 butikker (LivetSomSenior, Senior24.dk, Med24). Alle Toiletforhøjer tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Er man som ældre blevet mere motorisk udfordret, gangbesværet og/eller mere usikker i balancen, kan mange hverdagsting være udfordrende. For eksempel kan toiletbesøg være mere besværligt end tidligere, og der kan være behov for lidt ekstra støtte. En af mulighederne er en toiletforhøjer.

Denne kan du læse mere om i den følgende guide.

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“120”]

Hvad er en toiletforhøjer?

Det drejer sig om et hjælpemiddel, der mest af alt kan sammenlignes med et toiletsæde.

Det skal monteres direkte på kummen af toilettet og skal således fungere som toiletsæde, der blot er højere end et almindeligt toiletsæde. En toiletforhøjer findes i forskellige højder, da der er forskel på, hvilken højde man kan have brug for. Derudover kan man vælge en udgave med eller uden låg

Hvem kan have brug for en toiletforhøjer?

Mennesker, der af den ene eller anden grund kan have svært ved at sætte sig ned eller rejse sig op, kan have stor gavn af en toiletforhøjer. For med en forhøjning af sædet på toilettet vil der ikke være så langt ned, når man sætter sig, ligesom der ikke er langt op igen. (har man i øvrigt problemer med toiletbesøg kan man også overveje voksenbleer som alternativ)

Findes der udgaver med armlæn?

Ja, man kan godt finde en udgave af forhøjeren, hvor der er armlæn på. Dette vil eksempelvis være aktuelt for personer, der har problemer med balancen, hvor armlænene kan give ekstra støtte.

Så udover at man ikke skal sætte sig så langt ned, har man også en form for håndtag at holde ved.

Dette kan give brugeren mere tryghed og sikkerhed, både før, under og efter toiletbesøget. Et alternativ til armlænet, der samlet kan synes at fylde lidt meget, er et støttegreb. Det skal monteres på væggen og kan fungere godt for brugeren, der blot har brug for et greb at holde fast i. Både, når man skal sætte sig ned og rejse sig op

Hvilke typer toiletforhøjer findes der?

Der findes de helt simple udgaver, der blot er et toiletsæde.

Disse findes i forskellige højder, normalt mellem 5 og 15 cm.

Man kan også vælge de sæder, hvor der er låg på. Dertil kommer udgaver, som er lidt mere avancerede på den måde, at der både kan være armlæn og højdeindstillinger på. Dette giver dermed flere muligheder for brugeren, men koster også lidt mere end den helt enkle udgave

Er der andre muligheder end en toiletforhøjer?

Hvor en toiletforhøjer skal sættes direkte på kummen i stedet for det almindelige toiletsæde, findes der også et såkaldt blødt toiletsæde. Det er et, ja – blødt toiletsæde, der skal monteres direkte oven på det almindelige toiletsæde, som dermed bliver højere.

Som navnet antyder, er det desuden dejligt blødt at sidde på, hvorfor det kan være et udmærket alternativ til den egentlig forhøjende udgave. Derudover er der selvfølgelig muligheden for simpelthen at få sig et højt toilet, evt.

et toilet med skyl og tørring, i stedet for det almindelige. Det er den dyrere og ret permanente løsning, hvor man bør overveje det nøje, før man tager beslutningen. Fordelen er selvfølgelig, at der ikke er nogen ting, der sider ”løst” oven på toilettet, og at man kan bruge et almindeligt toiletsæde.

Men ofte giver det god mening blot at få sig en toiletforhøjer eller en toiletstol, der kan give en god støtte, er billigere og let at montere. Og så kan man i øvrigt også have den med sig, hvis man skal i sommerhus eller lignende

VIDEOER: Hjælp og vejledning til toiletforhøjere

Toiletforhøjer fra LivetSomSenior.dk https://www.youtube.com/watch?v=3H5GkE4uuJo Toiletforhøjer med armlæn https://www.youtube.com/watch?v=k5_ZIAzduw4 Toiletforhøjer fra SimpleCare https://www.youtube.com/watch?v=a5K0sDUjO88