Når man skal ud at købe Skridsikker Bademåtte kan der være stor forskel på kvalitet og pris, og man har ikke lyst til at komme hjem med det forkerte Skridsikker Bademåtte. Det forstår vi godt her på Hok.dk.

Derfor har vi her udvalgt 9 Skridsikker Bademåtte fra pålidelige danske forhandlere. Det gør forhåbentlig din søgning efter den helt rigtige Skridsikker Bademåtte lidt nemmere.

Dyreste Skridsikker Bademåtte på listen er Skridsikker bademåtte grå fra Egesgaves Brugskunst med en pris på 369.00. Billigste udvalgte Skridsikker Bademåtte er Baby Dan 35×55 cm skridsikker bademåtte i råhvid som du kan købe for 81.00 hos Mammashop.dk. Forskellen på de to priser er 288 kr. – de 9 Skridsikker Bademåtte vi har fundet koster i gennemsnit 164.21 kr.
Nedenstående Skridsikker Bademåtte data og priser er hentet fra 12 butikker (Manillo.dk, LivetSomSenior, Egesgaves Brugskunst, KÆRE BØRN, Mammashop.dk, Helsebixen.dk, Coop.dk, Babysam.dk, Kids world.dk, Kids world, GUCCA.dk, Gloria Mundi Care). Alle Skridsikker Bademåtte tilbud er opdateret i dag 19-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Billede af Babydan Skridsikker Bademåtte Stor

4: Babydan Skridsikker Bademåtte Stor

Bedste pris: 109.95 hos KÆRE BØRN

BabyDan Skridsikker Bademåtte Stor. Du kan bruge denne skridsikre bademåtte til babybadekar. Den sikrer, at barnet sidder stabilt, og ikke glider rundt på den glatte bund. Den kan også bruges til et almindeligt badekar og bruges på gulv. Detaljer om BabyD… læs mere hos KÆRE BØRN >>

Billede af Bademåtte - Skridsikker Bund - Brun Benetton

8: Bademåtte – Skridsikker Bund – Brun Benetton

Bedste pris: 159.95 hos GUCCA.dk

Med denne bademåtte fra Benetton, undgår du at glide, når du træder ud af badet, og samtidig sørger den skridsikre bund for, at måtten ikke flytter på sig. Bademåtten er behagelig at stå på,… læs mere hos GUCCA.dk >>

Billede af Skridsikker bademåtte til badet - elegant design

9: Skridsikker bademåtte til badet – elegant design

Bedste pris: 270.00 hos Gloria Mundi Care

At gå i bad kan være en usikker affære, når vand og sæbe ligger på gulvet. Har du desuden udfordringer med balance eller med kræfterne i benene, vil en skridsikker bademåtte være en hensigtsmæssig ting at overveje, så du sikrer dig selv bedst muligt, når… læs mere hos Gloria Mundi Care >>

Flere Skridsikker Bademåtte guides:

Fandt du ikke det rigtige Skridsikker Bademåtte blandt de 9 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skridsikker Bademåtte:

Når man tager et bad, kan man ofte blive overrasket over, hvor glat det våde gulv eller underlag bliver.

Er man tilmed begyndt at blive lidt usikker på benene, kan man føle sig usikker og måske utryg ved at gå i bad.

Er man uheldig nok, kan man glide i badet – og falde og slå sig meget. Derfor skal sikkerheden ved at tage et bad ikke undervurderes, og heldigvis findes der en række gode hjælpemidler til det formål.

For eksempel kan en skridsikker bademåtte være en stor hjælp til, at man står sikkert i badet.

Her kan du læse om, hvordan sådan en måtte kan være med til at gøre et almindeligt bad til en god, sikker og tryg oplevelse

Bademåtter:

Du kan se mange flere bademåtter på siderne bademaatte.dk og bademåtter.dk samt bademåtte.dk

.

Hvad kan en skridsikker bademåtte?

Som navnet antyder, kan den skridsikre bademåtte være en ekstra sikkerhed, mens man er i bad. I og med den er skridsikker, vil den trofast ligge oven på det våde, glatte gulv i brusenichen (eller i et badekar) uden at skride.

Med dette kan man være sikker på at stå fast på gulvet, mens man bader – uden at bekymre sig om at komme til at glide. Det giver en ekstra sikkerhed, og kan især være en god tryghed for ældre mennesker, der måske er blevet lidt usikre på benene.

Med en sådan kan badesikkerheden for ældre mennesker således blive væsentlig bedre. Der er desuden gode muligheder for at udbygge sikkerheden ved at kombinere bademåtten med andre bade-hjælpemidler.

Det kan for eksempel være en badestol, badetaburet eller badebænk og/eller et greb i væggen. Sammen kan hjælpemidlerne give brugeren en masse god kombineret støtte, hjælp og sikkerhed – samt en behagelig følelse af tryghed

Hvad skal man være opmærksom på ved en skridsikker bademåtte?

Det er vigtigt at være opmærksom på, at man får valgt en måtte til badebrug, der rent faktisk er skridsikker. Det vil sige, den helst skal kunne ligge fast og stabilt på gulvet uden at rutsje rundt. Har den mange små sugekopper på bagsiden til at holde fast i gulvet/underlaget, er man godt på vej.

Men det er ikke bare bagsiden, der skal være fokus på.

For bademåtten skal også gerne være behagelig at træde og stå på, hvorfor man bør kigge efter, hvordan overfladens struktur ser ud.

Her bør man også være opmærksom på sikkerheden. For udover at skulle være behagelig, skal den også gerne have en tilpas struktur. Dette set i forhold til, at man skal kunne stå fast på måtten – altså, at man netop ikke glider på den.

En anden ting er vedligehold af bademåtten.

Når man har haft den i brug i bad, bør man hænge den til tørre. Dette for at øge dens levetid og for at undgå, at den bliver jordslået

Kan man bruge skridsikre bademåtter i både bruseniche og badekar?

Ja, det kan man.

Der findes forskellige udgaver af måtterne, så man kan øge badesikkerheden, uanset hvor man tager bad. På den måde, at de kvadratiske bademåtter er bedst egnet til brusenichen, mens de mere aflange typer passer bedst ned i et badekar. Således er der gode muligheder for at finde en god og pålidelig og skridsikker bademåtte, der passer godt til de flestes behov.

Og som kan være med til at gøre badet til en behagelig, sikker og tryg oplevelse

VIDEOER: Hjælp og vejledning til skridsikre bademåtter

HYDRO WONDER – Skridsikker Bademåtte https://www.youtube.com/watch?v=V4RCR1gjJfA De 10 Bedste Skridsikre Bademåtter 2022 https://www.youtube.com/watch?v=y_mIJNM3eXY

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk