Hok.dk » Alle guides » Øvrige produkter på Hok.dk » Skridsikker Bademåtte

Bedste Skridsikker Bademåtte: Se top 11

(opdateret oktober 2023)

Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde skridsikre bademåtter. Vi har udvalgt de 11 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 11 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på skridsikre bademåtter | ✅ Skridsikker bademåtte-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 skridsikre bademåtter

Her kan du se de 3 bedste skridsikre bademåtter ud af de 11 skridsikre bademåtter vi har på vores liste her på Hok.dk
De 3 skridsikre bademåtter er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på skridsikre bademåtter | ✅ Skridsikker bademåtte-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bademåtte til brusekabine skridsikker

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Egesgaves Brugskunst.

Her kan “Bademåtte til brusekabine skridsikker” fås til 139,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bademåtte til brusekabine med sugekopper. Moderne design med skridsikker bagside. Vedligeholdelse Maskinvask ved 40 grader. Tåler ikke tørretumbling. Må ikke kemisk renses. Materiale: Termoplast gummi.Mål: Længde 50 cm. Bredde 50 cm.Mærke:…

Se hos Egesgaves Brugskunst ❯❯

2: Skridsikker Bademåtte med memoryskum 55×40 cm – grå

 • Dagens pris: 89,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 119,-, nu kun 89,-.
  Du sparer 30 kr. / 25 %
 • Fundet hos Capida.dk
 • Mærke: InnovaGoods
 • Farve: Grå

Anden anbefaling har vi fundet hos Capida.dk, hvor du kan købe Skridsikker Bademåtte med memoryskum 55×40 cm – grå til kun 89,- kr.

 • Skridsikker bademåtte med memoryskum
 • Ultra-absorberende, tørrer hurtigt
 • Elegant design, integrerer til dekorationen
 • Størrelse på 55 x 40 x 1 cm
 • Nem at rengøre, kan vaskes i vaskemaskinen

Denne skridsikre bademåtte er lavet af polyester, viskoelastisk skum og gummi, og er en perfekt tilføjelse til dit badeværelse. Takket være dens memoryskum kan den tilpasse sig din fod og give dig maksimal komfort og sikkerhed, når du går ud ad bruseren eller står ud af badekarret.

Måtten er ultra-absorberende og kan absorbere vand 2 gange hurtigere end andre lignende måtter. Dette gør den ikke kun mere praktisk, men også mere hygiejnisk, da den kan tørre hurtigt og ikke efterlade fugt i dit badeværelse.

Denne skridsikre bademåtte har et elegant design, der kan integrere sig til dekorationen i dit badeværelse på perfekt vis. Den er nem at rengøre og kan let vaskes i vaskemaskinen.

Måtten har en størrelse på 55 x 40 x 1 cm og leveres i en emballage på 24 forskellige sprog, herunder engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk og mange flere.

Pakken indeholder en skridsikker bademåtte med memoryskum i farven grå, som ikke kun giver maksimal velvære og sikkerhed, men også en elegant tilføjelse til dit badeværelse.

Se hos Capida.dk ❯❯

3: Baby Dan 42×25 cm skridsikker bademåtte i råhvid

 • Dagens pris: 72,- kr.
 • Fundet hos Mammashop.dk
 • Mærke: Baby Dan
 • Farve: Hvid

Næste anbefaling er “Baby Dan 42×25 cm skridsikker bademåtte i råhvid”.

Dagens bedste tilbud på “Baby Dan 42×25 cm skridsikker bademåtte i råhvid” har vi fundet hos Mammashop.dk hvor prisen lige nu er 72,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Du kan bruge den skridsikre bademåtte til at gøre det klatte gulv i badekarret eller bruseren mere sikker for din lille guldklump.
Det passer til et baby badekar og sikrer, at barnet sidder stabilt….

Se hos Mammashop.dk ❯❯

4: Baby Dan 35×55 cm skridsikker bademåtte i råhvid

 • Dagens pris: 79,19 kr.
 • Fundet hos Mammashop.dk
 • Mærke: Baby Dan
 • Farve: Hvid

Produkt nummer 4 på vores “skridsikker bademåtte-liste” er Baby Dan 35×55 cm skridsikker bademåtte i råhvid som du lige nu kan købe for 79,19 hos Mammashop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
SKRIDSIKKER BADEMÅTTE TIL BADET BabyDan Bademåtte Råhvid (1 stk.) er en praktisk bademåtte til et sikkert hjem, der er egnet til badekarret eller gulvet i brusenichen.
Denne gummi bademåtte, hjælper med at gøre badet skridsikkert, så ingen i familien fald…

Se hos Mammashop.dk ❯❯

7: Skridsikker bademåtte grå

Forhandlerens beskrivelse:
Skridsikker bademåtte grå til badeværelset Blød kvalitet med luv højde på 30 mm. Skridsikre på flisegulvet med latex bagside. Vedligeholdelse Tåler maskinvask ved 40 grader. Hæng gerne måtten til tørre hver gang efter brug. Tåler tørretumbler….

Se hos Egesgaves Brugskunst ❯❯

8: Skridsikker bademåtte til badet – elegant design

Forhandlerens beskrivelse:
At gå i bad kan være en usikker affære, når vand og sæbe ligger på gulvet. Har du desuden udfordringer med balance eller med kræfterne i benene, vil en skridsikker bademåtte være en hensigtsmæssig ting at overveje, så du sikrer dig selv bedst muligt, når…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

9: Babydan Skridsikker Bademåtte Stor

 • Dagens pris: 119,95 kr.
 • Fundet hos KÆRE BØRN
 • Mærke: Baby Dan

Forhandlerens beskrivelse:
BabyDan Skridsikker Bademåtte Stor.
Du kan bruge denne skridsikre bademåtte til babybadekar.
Den sikrer, at barnet sidder stabilt, og ikke glider rundt på den glatte bund.
Den kan også bruges til et almindeligt badekar og bruges på gulv.
Detaljer om BabyD…

Se hos KÆRE BØRN ❯❯

10: REER Bademåtte

Forhandlerens beskrivelse:
Skridsikker bademåtte fra Reer i en fin blå farve og motiver af små hvaler Med denne skridsikre bademåtte undgår du glide ulykker på badeværelset.
Måtten kan bruges enten i bruseren eller badekaret til at sikre at barnet sidder behageligt, samt at barnet…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

11: Reer Skridsikker Bademåtte Blå

 • Dagens pris: 199,95 kr.
 • Fundet hos Ovellie
 • Mærke: Reer
 • Farve: Blå

Sidste produkt på vores liste er Reer Skridsikker Bademåtte Blå som vi har fundet til 199,95 hos Ovellie.

Forhandlerens beskrivelse:
REER SKRIDSIKKER BADEMÅTTE BLÅ Med denne fine Reer Skridsikker Bademåtte Blå kan du mindske risikoen for dit barn falder i badet.
Når man har været i bad og har våde fødder, så kan det godt være en glat oplevelse at træde ud på badeværelsegulvet.
Det sam…

Se hos Ovellie ❯❯

Skridsikre bademåtter fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 11 bedste skridsikre bademåtter på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige skridsikker bademåtte til dine behov:

Købsguide til skridsikre bademåtter

Når man tager et bad, kan man ofte blive overrasket over, hvor glat det våde gulv eller underlag bliver.

Er man tilmed begyndt at blive lidt usikker på benene, kan man føle sig usikker og måske utryg ved at gå i bad.

Er man uheldig nok, kan man glide i badet – og falde og slå sig meget. Derfor skal sikkerheden ved at tage et bad ikke undervurderes, og heldigvis findes der en række gode hjælpemidler til det formål.

For eksempel kan en skridsikker bademåtte være en stor hjælp til, at man står sikkert i badet.

Her kan du læse om, hvordan sådan en måtte kan være med til at gøre et almindeligt bad til en god, sikker og tryg oplevelse

Bademåtter:

Du kan se mange flere bademåtter på siderne bademaatte.dk og bademåtter.dk samt bademåtte.dk

.

Hvad kan en skridsikker bademåtte?

Som navnet antyder, kan den skridsikre bademåtte være en ekstra sikkerhed, mens man er i bad. I og med den er skridsikker, vil den trofast ligge oven på det våde, glatte gulv i brusenichen (eller i et badekar) uden at skride.

Med dette kan man være sikker på at stå fast på gulvet, mens man bader – uden at bekymre sig om at komme til at glide. Det giver en ekstra sikkerhed, og kan især være en god tryghed for ældre mennesker, der måske er blevet lidt usikre på benene.

Med en sådan kan badesikkerheden for ældre mennesker således blive væsentlig bedre. Der er desuden gode muligheder for at udbygge sikkerheden ved at kombinere bademåtten med andre bade-hjælpemidler.

Det kan for eksempel være en badestol, badetaburet eller badebænk og/eller et greb i væggen. Sammen kan hjælpemidlerne give brugeren en masse god kombineret støtte, hjælp og sikkerhed – samt en behagelig følelse af tryghed

Hvad skal man være opmærksom på ved en skridsikker bademåtte?

Det er vigtigt at være opmærksom på, at man får valgt en måtte til badebrug, der rent faktisk er skridsikker. Det vil sige, den helst skal kunne ligge fast og stabilt på gulvet uden at rutsje rundt. Har den mange små sugekopper på bagsiden til at holde fast i gulvet/underlaget, er man godt på vej.

Men det er ikke bare bagsiden, der skal være fokus på.

For bademåtten skal også gerne være behagelig at træde og stå på, hvorfor man bør kigge efter, hvordan overfladens struktur ser ud.

Her bør man også være opmærksom på sikkerheden. For udover at skulle være behagelig, skal den også gerne have en tilpas struktur. Dette set i forhold til, at man skal kunne stå fast på måtten – altså, at man netop ikke glider på den.

En anden ting er vedligehold af bademåtten.

Når man har haft den i brug i bad, bør man hænge den til tørre. Dette for at øge dens levetid og for at undgå, at den bliver jordslået

Kan man bruge skridsikre bademåtter i både bruseniche og badekar?

Ja, det kan man.

Der findes forskellige udgaver af måtterne, så man kan øge badesikkerheden, uanset hvor man tager bad. På den måde, at de kvadratiske bademåtter er bedst egnet til brusenichen, mens de mere aflange typer passer bedst ned i et badekar. Således er der gode muligheder for at finde en god og pålidelig og skridsikker bademåtte, der passer godt til de flestes behov.

Og som kan være med til at gøre badet til en behagelig, sikker og tryg oplevelse

VIDEOER: Hjælp og vejledning til skridsikre bademåtter

HYDRO WONDER – Skridsikker Bademåtte https://www.youtube.com/watch?v=V4RCR1gjJfA De 10 Bedste Skridsikre Bademåtter 2023 https://www.youtube.com/watch?v=y_mIJNM3eXY