Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde skridsikker bademåtte. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle skridsikker bademåtte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Skridsikker bademåtte til brusekabine (54×54 cm)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos LivetSomSenior.

Her kan “Skridsikker bademåtte til brusekabine (54×54 cm)” fås til 135,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

2: Skridsikker bademåtte til badekar (40×70 cm)

Anden anbefaling har vi fundet hos LivetSomSenior, hvor du kan købe Skridsikker bademåtte til badekar (40×70 cm) til kun 135,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

3: Babydan Skridsikker Bademåtte Stor

  • Dagens pris: 119,95 kr.
  • Fundet hos KÆRE BØRN
  • Mærke: Baby Dan

Næste anbefaling er “Babydan Skridsikker Bademåtte Stor”.

Dagens bedste tilbud på “Babydan Skridsikker Bademåtte Stor” har vi fundet hos KÆRE BØRN hvor prisen lige nu er 119,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
BabyDan Skridsikker Bademåtte Stor.
Du kan bruge denne skridsikre bademåtte til babybadekar.
Den sikrer, at barnet sidder stabilt, og ikke glider rundt på den glatte bund.
Den kan også bruges til et almindeligt badekar og bruges på gulv.
Detaljer om BabyD…

Se hos KÆRE BØRN ❯❯

4: Skridsikker bademåtte til badet – elegant design

Produkt nummer 4 på vores “skridsikker bademåtte-liste” er Skridsikker bademåtte til badet – elegant design som du lige nu kan købe for 270,- hos Gloria Mundi Care DK

Forhandlerens beskrivelse:
At gå i bad kan være en usikker affære, når vand og sæbe ligger på gulvet. Har du desuden udfordringer med balance eller med kræfterne i benene, vil en skridsikker bademåtte være en hensigtsmæssig ting at overveje, så du sikrer dig selv bedst muligt, når…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

7: Bademåtte – Skridsikker Bund – Brun Benetton

  • Dagens pris: 169,95 kr.
  • Fundet hos Gucca.dk
  • Farve: Brun

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne bademåtte fra Benetton, undgår du at glide, når du træder ud af badet, og samtidig sørger den skridsikre bund for, at måtten ikke flytter på sig.
Bademåtten er behagelig at stå på,…

Se hos Gucca.dk ❯❯

8: Reer Skridsikker bademåtte – 1 stk.

  • Dagens pris: 89,- kr.
  • Fundet hos Med24
  • Mærke: Reer

Sidste produkt på vores liste er Reer Skridsikker bademåtte – 1 stk. som vi har fundet til 89,- hos Med24.

Forhandlerens beskrivelse:
Skridsikker bademåtte fra Reer i en fin blå farve og motiver af små hvalerMed denne skridsikre bademåtte undgår du glide ulykker på badeværelset.
Måtten kan bruges enten i bruseren eller badekaret til at sikre at barnet sidder behageligt, samt at barnet k…

Se hos Med24 ❯❯

Dyreste Skridsikker Bademåtte på listen er Skridsikker bademåtte grå fra Egesgaves Brugskunst med en pris på 459.00. Billigste udvalgte Skridsikker Bademåtte er Reer Skridsikker bademåtte – 1 stk. som du kan købe for 89.00 hos Med24. Forskellen på de to priser er 370 kr.
Ovenstående Skridsikker Bademåtte data og priser er hentet fra 7 butikker (LivetSomSenior, KÆRE BØRN, Gloria Mundi Care DK, Egesgaves Brugskunst, Baby Circle, Gucca.dk, Med24). Alle Skridsikker Bademåtte tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skridsikker Bademåtte guides:

Fandt du ikke det rigtige Skridsikker Bademåtte blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skridsikker Bademåtte:

Når man tager et bad, kan man ofte blive overrasket over, hvor glat det våde gulv eller underlag bliver.

Er man tilmed begyndt at blive lidt usikker på benene, kan man føle sig usikker og måske utryg ved at gå i bad.

Er man uheldig nok, kan man glide i badet – og falde og slå sig meget. Derfor skal sikkerheden ved at tage et bad ikke undervurderes, og heldigvis findes der en række gode hjælpemidler til det formål.

For eksempel kan en skridsikker bademåtte være en stor hjælp til, at man står sikkert i badet.

Her kan du læse om, hvordan sådan en måtte kan være med til at gøre et almindeligt bad til en god, sikker og tryg oplevelse

Bademåtter:

Du kan se mange flere bademåtter på siderne bademaatte.dk og bademåtter.dk samt bademåtte.dk

.

Hvad kan en skridsikker bademåtte?

Som navnet antyder, kan den skridsikre bademåtte være en ekstra sikkerhed, mens man er i bad. I og med den er skridsikker, vil den trofast ligge oven på det våde, glatte gulv i brusenichen (eller i et badekar) uden at skride.

Med dette kan man være sikker på at stå fast på gulvet, mens man bader – uden at bekymre sig om at komme til at glide. Det giver en ekstra sikkerhed, og kan især være en god tryghed for ældre mennesker, der måske er blevet lidt usikre på benene.

Med en sådan kan badesikkerheden for ældre mennesker således blive væsentlig bedre. Der er desuden gode muligheder for at udbygge sikkerheden ved at kombinere bademåtten med andre bade-hjælpemidler.

Det kan for eksempel være en badestol, badetaburet eller badebænk og/eller et greb i væggen. Sammen kan hjælpemidlerne give brugeren en masse god kombineret støtte, hjælp og sikkerhed – samt en behagelig følelse af tryghed

Hvad skal man være opmærksom på ved en skridsikker bademåtte?

Det er vigtigt at være opmærksom på, at man får valgt en måtte til badebrug, der rent faktisk er skridsikker. Det vil sige, den helst skal kunne ligge fast og stabilt på gulvet uden at rutsje rundt. Har den mange små sugekopper på bagsiden til at holde fast i gulvet/underlaget, er man godt på vej.

Men det er ikke bare bagsiden, der skal være fokus på.

For bademåtten skal også gerne være behagelig at træde og stå på, hvorfor man bør kigge efter, hvordan overfladens struktur ser ud.

Her bør man også være opmærksom på sikkerheden. For udover at skulle være behagelig, skal den også gerne have en tilpas struktur. Dette set i forhold til, at man skal kunne stå fast på måtten – altså, at man netop ikke glider på den.

En anden ting er vedligehold af bademåtten.

Når man har haft den i brug i bad, bør man hænge den til tørre. Dette for at øge dens levetid og for at undgå, at den bliver jordslået

Kan man bruge skridsikre bademåtter i både bruseniche og badekar?

Ja, det kan man.

Der findes forskellige udgaver af måtterne, så man kan øge badesikkerheden, uanset hvor man tager bad. På den måde, at de kvadratiske bademåtter er bedst egnet til brusenichen, mens de mere aflange typer passer bedst ned i et badekar. Således er der gode muligheder for at finde en god og pålidelig og skridsikker bademåtte, der passer godt til de flestes behov.

Og som kan være med til at gøre badet til en behagelig, sikker og tryg oplevelse

VIDEOER: Hjælp og vejledning til skridsikre bademåtter

HYDRO WONDER – Skridsikker Bademåtte https://www.youtube.com/watch?v=V4RCR1gjJfA De 10 Bedste Skridsikre Bademåtter 2022 https://www.youtube.com/watch?v=y_mIJNM3eXY