Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Rörstrand bakke. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rörstrand bakke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rörstrand Mon Amie bakke

Sidste produkt på vores liste er Rörstrand Mon Amie bakke som vi har fundet til 275,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne flotte og elegante bakke fra Rörstrand, er designet af Marianne Westman.
Designet tager inspiration fra moderne former, hvor det klassiske mønster passer perfekt ind i enhver hjem. Bakken er udført i lamineret træ og denne Mon Amie serie er blevet…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Rörstrand Bakke på listen er Rörstrand Mon Amie bakke fra KitchenOne.dk med en pris på 275.00. Billigste udvalgte Bakke er Rörstrand Mon Amie bakke som du kan købe for 275.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Rörstrand Bakke data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Rörstrand Bakke tilbud er opdateret i dag 25-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bakke guides:

Fandt du ikke det rigtige Bakke blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bakke: