Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Obuzi sofabord. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Obuzi sofabord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sofabord, Steel The Beast, X-stel by OBUZI (H: 47 cm. B: 75 cm. L: 100 cm., Mørk Natur/Sort)

 • Dagens pris: 5499,- kr.
 • Fundet hos Likehome.dk
 • Mærke: Obuzi

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Likehome.dk.

Her kan “Sofabord, Steel The Beast, X-stel by OBUZI (H: 47 cm. B: 75 cm. L: 100 cm., Mørk Natur/Sort)” fås til 5499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sofabordet €Steel The Beast€ fra OBUZI brandets €The Beast€-serie, er et godt bud på hvordan din stue skal indrettes med det perfekte sofabord, som er bygget til at drage familien til stuen og med henblik på at skabe så meget rum og plads i stuen…

Se hos Likehome.dk ❯❯

2: Sofabord, Ydrestel, HayFay by OBUZI (H: 45 cm. B: 120 cm. L: 70 cm., Mørk Natur/Sort)

 • Dagens pris: 5999,- kr.
 • Fundet hos Likehome.dk
 • Mærke: Obuzi

Anden anbefaling har vi fundet hos Likehome.dk, hvor du kan købe Sofabord, Ydrestel, HayFay by OBUZI (H: 45 cm. B: 120 cm. L: 70 cm., Mørk Natur/Sort) til kun 5999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
OBUZI€™s HayFay sofabord fra HayFay-produktserien, er et godt sofabord til dig som kan lide at bruge tid i stuen med vennerne eller familien.
Sofabordet har en god længde, som giver plads og rummelighed til en god forsamling omkring bordet.
Sofabordet er…

Se hos Likehome.dk ❯❯

3: Sofabord, Christiania Raw by OBUZI (H: 45 cm. B: 120 cm. L: 60 cm., Mørk Natur/Sort)

 • Dagens pris: 4599,- kr.
 • Fundet hos Likehome.dk
 • Mærke: Obuzi

Næste anbefaling er “Sofabord, Christiania Raw by OBUZI (H: 45 cm. B: 120 cm. L: 60 cm., Mørk Natur/Sort)”.

Dagens bedste tilbud på “Sofabord, Christiania Raw by OBUZI (H: 45 cm. B: 120 cm. L: 60 cm., Mørk Natur/Sort)” har vi fundet hos Likehome.dk hvor prisen lige nu er 4599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette smukke, rå og moderne sofabord €Christiania Raw€ fra OBUZI Brandets Christiania-serie, er et godt valg for personen der kan lide et godt håndværk og elsker rå og naturlige materialer komme til udtryk på en eksklusiv og trendy måde.
Sofabordet Ch…

Se hos Likehome.dk ❯❯

4: Sofabord, Christiania Hip by OBUZI (H: 45 cm. B: 120 cm. L: 60 cm., Multi)

 • Dagens pris: 4599,- kr.
 • Fundet hos Likehome.dk
 • Mærke: Obuzi

Sidste produkt på vores liste er Sofabord, Christiania Hip by OBUZI (H: 45 cm. B: 120 cm. L: 60 cm., Multi) som vi har fundet til 4599,- hos Likehome.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Christiana Hip sofabord fra brandet OBUZI er et banebrydende værk inden for sofaborde, med eksklusivt design og fint genbrugstræ i flotte farver som går fra næsten grønblåt træ til mørkt og lyst træ.
Et sandt mesterværk, hvor den rå stil og nordiske…

Se hos Likehome.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Obuzi sofabord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Obuzi sofabord:

Dyreste Obuzi Sofabord på listen er Sofabord, Ydrestel, HayFay by OBUZI (H: 45 cm. B: 120 cm. L: 70 cm., Mørk Natur/Sort) fra Likehome.dk med en pris på 5999.00. Billigste udvalgte Sofabord er Sofabord, Edge, Beast by OBUZI (D: 85 cm. H: 45 cm., Mat Brun) som du kan købe for 3899.00 hos Likehome.dk. Forskellen på de to priser er 2100 kr. – de 4 Obuzi Sofabord vi har fundet koster i gennemsnit 13622.25 kr.
Ovenstående Obuzi Sofabord data og priser er hentet fra 1 butikker (Likehome.dk). Alle Obuzi Sofabord tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sofabord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sofabord blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sofabord:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Obuzi:

Er du vild med Obuzi, men Sofabord var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Obuzi: