Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal spisebordsstol. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal spisebordsstol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wicky spisebordsstol af sort birketræ med flettet rattan fra Nordal

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Wicky spisebordsstol af sort birketræ med flettet rattan fra Nordal” fås til 1525,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nordal spisebordsstol med natur eller sort rattan flet….

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Nordal ESA Spisebordsstol – sort

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Nordal ESA Spisebordsstol – sort til kun 1320,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Nordal ESA Spisebordsstol – grøn

Næste anbefaling er “Nordal ESA Spisebordsstol – grøn”.

Dagens bedste tilbud på “Nordal ESA Spisebordsstol – grøn” har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 1320,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

4: Nordal AYA Spisebordsstol Flettet Læder Natur – 85

Produkt nummer 4 på vores “Nordal spisebordsstol-liste” er Nordal AYA Spisebordsstol Flettet Læder Natur – 85 som du lige nu kan købe for 3075,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

8: Nordal – Dinner spisebordsstol i grå velour

Sidste produkt på vores liste er Nordal – Dinner spisebordsstol i grå velour som vi har fundet til 1750,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dinner spisebordsstol i grå velour fra Nordal. Flot spisebordsstol med et sæde af skum og lækker velour og et sortmalet stel af asketræ.
En virkeligt lækker stol, som passer perfekt ind i den nordiske indretning. Dinner spisebordsstol er den smukkes…

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nordal spisebordsstol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nordal spisebordsstol:

Dyreste Nordal Spisebordsstol på listen er Cross spisebordsstol med kryds – natur fra Nordal fra ES Furniture med en pris på 3295.00. Billigste udvalgte Spisebordsstol er Nordal ESA Spisebordsstol – sort som du kan købe for 1320.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 1975 kr.
Ovenstående Nordal Spisebordsstol data og priser er hentet fra 2 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, ES Furniture). Alle Nordal Spisebordsstol tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spisebordsstol guides:

Fandt du ikke det rigtige Spisebordsstol blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spisebordsstol: