Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal sofabord. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal sofabord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Midnight sofabord i sort marmor fra Nordal

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Midnight sofabord i sort marmor fra Nordal” fås til 3840,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rund sofabord i sort metal med marmorbordplade Ø80 cm….

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: ERIE rundt sofabord – Sort – Ø75 cm fra Nordal

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe ERIE rundt sofabord – Sort – Ø75 cm fra Nordal til kun 4490,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Opgrader din stue med dette lækre runde sofabord fra Nordal. Selve bunden af bordet er i træ med lodrette riller og bordpladen er i sort marmor….

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Nordal PARANA Sofabord Sort/Gylden – 112

Næste anbefaling er “Nordal PARANA Sofabord Sort/Gylden – 112”.

Dagens bedste tilbud på “Nordal PARANA Sofabord Sort/Gylden – 112” har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 3950,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

4: Nordal ARGUN sofabord træ – natur 128

Sidste produkt på vores liste er Nordal ARGUN sofabord træ – natur 128 som vi har fundet til 4250,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nordal sofabord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nordal sofabord:

Dyreste Nordal Sofabord på listen er ERIE sofabord i hvid marmor – Ø90 cm fra Nordal fra ES Furniture med en pris på 5995.00. Billigste udvalgte Sofabord er Nordal AQUA Sofabord/Flisebord Sort/Turkis – 50 som du kan købe for 1300.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 4695 kr. – de 4 Nordal Sofabord vi har fundet koster i gennemsnit 17552.25 kr.
Ovenstående Nordal Sofabord data og priser er hentet fra 4 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, ES Furniture, Mostersskur.dk, Packhouse.dk). Alle Nordal Sofabord tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sofabord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sofabord blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sofabord:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Nordal:

Er du vild med Nordal, men Sofabord var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Nordal: