Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Muubs loungestol. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Muubs loungestol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Muubs Loungestol Chamfer – 73

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Muubs Loungestol Chamfer – 73” fås til 2129,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Muubs Loungestol Chamfer Dessert – 61

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Muubs Loungestol Chamfer Dessert – 61 til kun 2129,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Muubs Chamfer loungestol – Desert/Sort

Næste anbefaling er “Muubs Chamfer loungestol – Desert/Sort”.

Dagens bedste tilbud på “Muubs Chamfer loungestol – Desert/Sort” har vi fundet hos Erling Christensen Møbler hvor prisen lige nu er 2995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Loungestol Chamfer Desert er en del af Muubs Chamfer serie, som er udarbejdet i samarbejdet med det danske designteam Says Who.
Stolens geometriske linjer har givet den sit navn, linjer som er essentielle både når det kommer til Chamfers udseende og komfo…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

4: Muubs Chamfer loungestol – antracit/sort

Produkt nummer 4 på vores “Muubs loungestol-liste” er Muubs Chamfer loungestol – antracit/sort som du lige nu kan købe for 2995,- hos Erling Christensen Møbler

Forhandlerens beskrivelse:
Chamfer Loungestolen fra Muubs er et klassisk midtpunkt i stuen eller loungen.
Omgiv stolen med lignende mørke farver for en rolig stemning eller placer Chamfer i et lysere rum for at skabe et udtryk med kontraster.
Chamfer serien, lavet i samarbejde med…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

5: Muubs Dakota stol – natur – loungestol

Sidste produkt på vores liste er Muubs Dakota stol – natur – loungestol som vi har fundet til 5799,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Dakota stolen fra Muubs i naturligt teaktræ, har et forførende og organisk udtryk.
Dakota inviterer dig til at slænge dig i stolen med din favorit bog og en kop kaffe efter en lang dag.
Brug stolen som et iøjefaldende objekt, hvor dine gæster kan sætte si…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Muubs Loungestol på listen er Muubs Dakota stol – natur – loungestol fra Erling Christensen Møbler med en pris på 5799.00. Billigste udvalgte Loungestol er Muubs Loungestol Chamfer – 73 som du kan købe for 2129.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 3670 kr.
Ovenstående Muubs Loungestol data og priser er hentet fra 2 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Muubs Loungestol tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Loungestol guides:

Fandt du ikke det rigtige Loungestol blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Loungestol: