Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde lysterapi. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle lysterapi tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lampe Dayvia Slim Style Led Lysterapi

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Engsig.dk.

Her kan “Lampe Dayvia Slim Style Led Lysterapi” fås til 2495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Elegance: slank form. Æstetik på hver side: smukt 360 ° syn.
Brugervenlig: touch keyboard (tænd / sluk, POSITION I / II / III, +/-).
Fås i to farver: hvid og sort….

Se hos Engsig.dk ❯❯

2: Lampe Dayvia Sundesk Daylight Led Lysterapi

Anden anbefaling har vi fundet hos Engsig.dk, hvor du kan købe Lampe Dayvia Sundesk Daylight Led Lysterapi til kun 2753,75 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kombinationen af 2 typer Osram-LED’er giver dig optimal og fleksibel lyskvalitet i overensstemmelse med de seneste lysanbefalinger: POSITION1: beriget, hvidt lys på de mest effektive blå bølgelængder i “max”- positionen til din lysterapi; det hvide lys…

Se hos Engsig.dk ❯❯

3: Lumie Zest L-800 – Lysterapi

Næste anbefaling er “Lumie Zest L-800 – Lysterapi”.

Dagens bedste tilbud på “Lumie Zest L-800 – Lysterapi” har vi fundet hos LampeGuru.dk hvor prisen lige nu er 1495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lumie Zest lysterapilampe Kompakt og bærbar – lysterapi og daggrysimulator i én.
Lysterapi kan forbedre humøret og årvågenheden.
Hvis du bruger Zest hver dag, kan du opleve en markant forbedring af symptomerne på vinterdepression, træthed, overspisning og…

Se hos LampeGuru.dk ❯❯

4: LED lysterapi lampe med timer/alarm – 18W, hvid/blå, 10.000 LUX, indbygget batteri

  • Dagens pris: 799,- kr.
  • Fundet hos MrPerfect.dk
  • Farver: Hvid, Blå

Produkt nummer 4 på vores “lysterapi-liste” er LED lysterapi lampe med timer/alarm – 18W, hvid/blå, 10.000 LUX, indbygget batteri som du lige nu kan købe for 799,- hos MrPerfect.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Effekt: 18W.
Flicker free / flimmer fri lys er velegnet til dyr og personer, der er følsomme over for flicker, samt til brug i forbindelse med foto/video optagelser.
Dimensioner: 175 x 285 x 30 mm….

Se hos MrPerfect.dk ❯❯

5: Lysterapi med briller SEQINETIC? (2016-model) – I RESTORDRE

Sidste produkt på vores liste er Lysterapi med briller SEQINETIC? (2016-model) – I RESTORDRE som vi har fundet til 615,- hos Gloria Mundi Care DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvordan virker SEQINETIC™-brillen?…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste lysterapi i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse lysterapi:

Dyreste Lysterapi på listen er OrbisBox – en unik ‘krammekasse’ med lysterapi og lydanlæg – sansekasse fra Gloria Mundi Care DK med en pris på 300000.00. Billigste udvalgte Lysterapi er 8W dagslyspære – 5000K, Til foto og lysterapi, RA 90, E27 – Dæmpbar : Ikke dæmpbar, Kulør : Neutral som du kan købe for 100.00 hos MrPerfect.dk. Forskellen på de to priser er 299900 kr.
Ovenstående Lysterapi data og priser er hentet fra 5 butikker (Engsig.dk, LampeGuru.dk, MrPerfect.dk, Gloria Mundi Care DK, Homeshop.dk). Alle Lysterapi tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Lysterapi guides:

Fandt du ikke det rigtige Lysterapi blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Lysterapi: