Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Lavera shampoo. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lavera shampoo tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lavera Volume & Strength Shampoo (250 ml)

  • Dagens pris: 50,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 69,95, nu kun 50,-.
    Du sparer 19 kr. / 28 %
  • Fundet hos Helsebixen.dk
  • Mærke: Lavera

Vores første anbefaling er “Lavera Volume & Strength Shampoo (250 ml)” som lige nu er på tilbud hos Helsebixen.dk.

Her er prisen sat ned med 28 % og kan altså fås for kun 50,- – en besparelse på 19 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Pleje til fint og tyndt hår….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Lavera Shampoo Family (250 ml)

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Lavera Shampoo Family (250 ml) til kun 69,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
SKÅNSOM SHAMPOO TIL HELE FAMILIEN Lavera Shampoo Family er en effektiv, skøn og mild shampoo til hele familien.
Shampooen er skånsom og indeholder økologisk æble og quinoa, hvilket gør at shampooen kan anvendes dagligt.Shampooen efterlader håre…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Lavera Shampoo Moisture & Care Sensitive (250 ml)

Næste anbefaling er “Lavera Shampoo Moisture & Care Sensitive (250 ml)”.

Dagens bedste tilbud på “Lavera Shampoo Moisture & Care Sensitive (250 ml)” har vi fundet hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 69,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
FUGTGIVENDE HÅRSHAMPOO TIL ALLE HÅRTYPERLavera Shampoo Moisture & Care Sensitive er til dig, der gerne både vil have en mild og skånsom hårshampoo, der plejer håret og bidrager til et sundt miljø i hovedbunden, samtidig med en shampoo der…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

4: Lavera Shampoo Freshness & Balance (250 ml)

Sidste produkt på vores liste er Lavera Shampoo Freshness & Balance (250 ml) som vi har fundet til 69,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Freshness & Balance – rensende shampoo fra Lavera til fedtet hårDenne naturlige shampoo fra Lavera er udviklet til dig, der døjer med fedtet hår, og som ønsker at opnå en langvarig friskhed, så du ikke behøver vaske håret så ofte.
Shampooen fjerner skidt,…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Lavera shampoo i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Lavera shampoo:

Dyreste Lavera Shampoo på listen er Lavera Shampoo Family (250 ml) fra Helsebixen.dk med en pris på 69.95. Billigste udvalgte Shampoo er Lavera naturkosmetik repair & pflege shampoo bio-rose & pflanzliches erbsenprotein 250ml som du kan købe for 31.20 hos Hobbix.dk. Forskellen på de to priser er 38.75 kr.
Ovenstående Lavera Shampoo data og priser er hentet fra 4 butikker (Helsebixen.dk, Hobbix.dk, Med24, Helsehelse.dk). Alle Lavera Shampoo tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Shampoo guides:

Fandt du ikke det rigtige Shampoo blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Shampoo: