Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde kuglevest. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kuglevest tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kuglevest – quiltet tyngdevest med kuglefyld til børn og voksne (sansestimulerende)

Sidste produkt på vores liste er Kuglevest – quiltet tyngdevest med kuglefyld til børn og voksne (sansestimulerende) som vi har fundet til 2130,- hos Gloria Mundi Care DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Kuglevest / tyngdevest til børn og voksne (sansestimulerende) Vestene er udført i klassisk quilt med et bomuldsfor med lommer, der muliggør fleksibel belastning på skuldrene efter behov. Vægtvestene ‘larmer’ ikke af, at de bruges som et terapeutisk hjælpe…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

Dyreste Kuglevest på listen er Kuglevest – quiltet tyngdevest med kuglefyld til børn og voksne (sansestimulerende) fra Gloria Mundi Care DK med en pris på 2130.00. Billigste udvalgte Kuglevest er Kuglevest – quiltet tyngdevest med kuglefyld til børn og voksne (sansestimulerende) som du kan købe for 2130.00 hos Gloria Mundi Care DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Kuglevest data og priser er hentet fra 1 butikker (Gloria Mundi Care DK). Alle Kuglevest tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.