Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde kartoffelskræller. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kartoffelskræller tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kinderkitchen Kartoffelskræller – brun/grøn

  • Dagens pris: 95,21 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 119,-, nu kun 95,21.
    Du sparer 23 kr. / 19 %
  • Fundet hos Mammashop.dk
  • Farver: Brun, Grøn

Vores første anbefaling er “Kinderkitchen Kartoffelskræller – brun/grøn” som lige nu er på tilbud hos Mammashop.dk.

Her er prisen sat ned med 19 % og kan altså fås for kun 95,21 – en besparelse på 23 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den fineste kartoffelskræller fra Kinderkitchen udformet som en kartoffel med grøn del ved skrællerens blad.
Håndtaget er lavet af blødt gummi og med bredt greb, så den ligger godt i hænderne og er nem at håndtere. Vær opmærksom på: denne er ikke specielt…

Se hos Mammashop.dk ❯❯

2: Opinel Nomad Kartoffelskræller N°06

Anden anbefaling har vi fundet hos OutdoorPro.dk, hvor du kan købe Opinel Nomad Kartoffelskræller N°06 til kun 110,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Det er ikke helt usandsynligt at man pludselig står i en stuation hvor man skal til at lave mad, men man er kommet afsted uden en kartoffelskræller, og det er bare nemmerehvis man har den med sig.
Med kartoffelskrælleren fra Opinel kan du nemt komme den i…

Se hos OutdoorPro.dk ❯❯

3: Kartoffelskræller med bevægeligt skær fra Tescoma – Billig fragt

Næste anbefaling er “Kartoffelskræller med bevægeligt skær fra Tescoma – Billig fragt”.

Dagens bedste tilbud på “Kartoffelskræller med bevægeligt skær fra Tescoma – Billig fragt” har vi fundet hos Gourmetshoppen.com hvor prisen lige nu er 59,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Køb alt tilbehør til køkkenet.
Vi tilbyder kun kvalitetsvarer til gode priser på nettet hos Gourmetshoppen.com…

Se hos Gourmetshoppen.com ❯❯

4: Kartoffelskræller i rustfrit stål fra Tescoma – Hurtig levering

Produkt nummer 4 på vores “kartoffelskræller-liste” er Kartoffelskræller i rustfrit stål fra Tescoma – Hurtig levering som du lige nu kan købe for 49,- hos Gourmetshoppen.com

Forhandlerens beskrivelse:
Køb alt tilbehør til køkkenet.
Vi tilbyder kun kvalitetsvarer til gode priser på nettet hos Gourmetshoppen.com…

Se hos Gourmetshoppen.com ❯❯

5: OXO Kartoffelskræller Y-model, rustfrit stål

Forhandlerens beskrivelse:
Skræl kartofler, gulerødder, æbler og mange flere grøntsager og frugter hurtigt og nemt ved hjælp af den smarte Y-skræller fra OXO.
Skrælleren har en praktisk Y-form og er fremstillet af rustfrit stål. Bladet er dertil af japansk rustfrit stål, hvilket gø…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

6: OXO Kartoffelskræller, savtakket

Sidste produkt på vores liste er OXO Kartoffelskræller, savtakket som vi har fundet til 107,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
OXO Good Grips skræller, riflet bladOXO Good Grips kræller er en universal-skræller med takker, som er udformet ergonomisk korrekt, således at belastningen af håndleddet nedsættes ved brug.Perfekt til at skrælle bløde og glatte frugter såsom tomater, fers…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kartoffelskræller i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kartoffelskræller:

Dyreste Kartoffelskræller på listen er Kartoffelskræller – 30 kg. per cyklus – 600 kg/timen fra Maxigastro.com med en pris på 32995.00. Billigste udvalgte Kartoffelskræller er Kartoffelskræller i rustfrit stål fra Tescoma – Hurtig levering som du kan købe for 49.00 hos Gourmetshoppen.com. Forskellen på de to priser er 32946 kr.
Ovenstående Kartoffelskræller data og priser er hentet fra 17 butikker (Mammashop.dk, OutdoorPro.dk, Gourmetshoppen.com, KitchenOne.dk, LivetSomSenior, Coop.dk, Maxigastro.com, Kids-world, Gloria Mundi Care DK, Gucca.dk, Med24, Barlife.dk, Homeshop.dk, Kai Berntsen ApS, Babadut.dk, Coolshop.dk, Quickparts.dk). Alle Kartoffelskræller tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kartoffelskræller guides:

Fandt du ikke det rigtige Kartoffelskræller blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kartoffelskræller: