Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Innovation sofabord. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Innovation sofabord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Innovation Living Stylo sofabord – stor – sort bordplade

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Erling Christensen Møbler.

Her kan “Innovation Living Stylo sofabord – stor – sort bordplade” fås til 2105,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Innovation Living Stylo bord i stor størrelse med diameter på 70 cm. Stylo har en simpelt og minimalistisk design, som gør, at det kan kombineres med møbler i flere forskellige farver og mønstre.
Sofabordet er desuden nemt at flytte.
Derfor kan du altid s…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Innovation Living Storage sofabord – lys egetræsbordplade

Anden anbefaling har vi fundet hos Erling Christensen Møbler, hvor du kan købe Innovation Living Storage sofabord – lys egetræsbordplade til kun 3545,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Innovation Living Storage bord med god opbevaringsplads.
Takket være det praktiske og smarte design, kan du med dette sofabord fra Innovation Living både opbevare dine ting indeni og benytte det som almindeligt sofabord.
Sofabordet er i egetræ med stof de…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

3: Innovation Living Stylo sofabord – mellem – sort bordplade

Sidste produkt på vores liste er Innovation Living Stylo sofabord – mellem – sort bordplade som vi har fundet til 1285,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Innovation Living Stylo bord i mellem størrelse med diameter på 45 cm. Stylo har en simpelt og minimalistisk design, som gør, at det kan kombineres med møbler i flere forskellige farver og mønstre.
Sofabordet er desuden nemt at flytte.
Derfor kan du altid…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Innovation sofabord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Innovation sofabord:

Dyreste Innovation Sofabord på listen er Innovation Living Storage sofabord – lys egetræsbordplade fra Erling Christensen Møbler med en pris på 3545.00. Billigste udvalgte Sofabord er Innovation Living Stylo sofabord – mellem – sort bordplade som du kan købe for 1285.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 2260 kr. – de 3 Innovation Sofabord vi har fundet koster i gennemsnit 2311.67 kr.
Ovenstående Innovation Sofabord data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Innovation Sofabord tilbud er opdateret i dag 09-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sofabord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sofabord blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sofabord:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Innovation:

Er du vild med Innovation, men Sofabord var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Innovation: