Hok.dk » Alle guides » Øvrige produkter på Hok.dk » Skrivebord » InnovaGoods Skrivebord

Bedste InnovaGoods Skrivebord: Se top 3

(opdateret september 2023)

Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde InnovaGoods skriveborde. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på InnovaGoods skriveborde | ✅ Skrivebord-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 InnovaGoods skriveborde

Her kan du se de 3 bedste InnovaGoods skriveborde ud af de 3 skriveborde fra InnovaGoods vi har på vores liste her på Hok.dk
De 3 skriveborde er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på InnovaGoods skriveborde | ✅ Skrivebord-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 3 bedste InnovaGoods skriveborde

Her kan du se hele vores liste over de bedste InnovaGoods skriveborde som du kan finde lige nu.

De 3 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Foldbart skrivebord med hyld – MDF + stål – str. 84 x 97 x 60 – Lys bøg

 • Dagens pris: 799,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1129,-, nu kun 799,-.
  Du sparer 330 kr. / 29 %
 • Fundet hos Capida.dk
 • Mærke: InnovaGoods
 • Materiale: Mdf

Vores første anbefaling er “Foldbart skrivebord med hyld – MDF + stål – str. 84 x 97 x 60 – Lys bøg” som lige nu er på tilbud hos Capida.dk.

Her er prisen sat ned med 29 % og kan altså fås for kun 799,- – en besparelse på 330 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
InnovaGoods tilbyder de nyeste produkter til dit hjem, som f.eks.
denne Foldbart skrivebord med hylde Tablezy InnovaGoods Home Living! Se det store udvalg af produkter af høj kvalitet, der skiller sig ud for deres funktionalitet, effektivitet og innovative design: belysning, opbevaring, dekoration, aircondition, have, kæledyr, rengøring mv.
Et originalt skrivebord med hylde, som er meget praktisk på grund af det foldbare multifunktionelle design, da det tilpasser sig til behov, og giver mulighed for at udnytte plads.
Dette trendy møbel er ikke nødvendigt at samle.
Det kan nemt og hurtigt foldes ud og sammen til snildt at bringe det med overalt, eller til at opbevare det uden at det fylder for meget plads (i et skab, under sengen, bag en dør, bag et møbel, osv.).
Det er et meget alsidigt og holdbart skrivebord, som understøtter en vægt op til 50 kg.
Det har en hylde, som kan være foldet ud eller foldet sammen, alt efter behov, og som er den perfekte støtte til at placere bøger, krus, højtalere, flasker eller andre brugbare eller dekorerende ting.
Takket været dens mål og egenskaber, er det den perfekte løsning til at bruge som arbejdsbord i hjemmet (i soveværelset, stuen, osv.).
Materiale: Træ MDF Stål Farve: Hvid Beige Moderne design: Innovativ og funktionel Type: Skrivebord Foldbar: Spar plads Behagelig og nem at anvende: Nem at folde ud og sammen Multifunktion: Alsidig og kan tilpasses Original og bærbar: Passer i forskellige rum Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare Nem at installere: Det er ikke nødvendigt at samle Karakteristika: Foldbar hylde Robust og holdbar: Kvalitetsmaterialer hovedanvendelse: Ideel til telearbejde Nem at rengøre: Nem at rengøre Maks.
understøttet vægt: 50 kg Ca.
mål udfoldet: 84 x 97 x 60 cm Ca.
mål sammenfoldet: 84 x 110 x 3 cm Emballage på 24 sprog: engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, polsk, ungarsk, rumænsk, dansk, svensk, finsk, litauisk, norsk, slovensk, græsk, tjekkisk, bulgarsk, kroatisk, slovakisk, estisk, russisk, lettisk…

Se hos Capida.dk ❯❯

2: Ventilator til Skrivebord Ø 30 cm – 35W – Hvid

 • Dagens pris: 149,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 189,-, nu kun 149,-.
  Du sparer 40 kr. / 21 %
 • Fundet hos Capida.dk
 • Mærke: InnovaGoods
 • Farve: Hvid

Anden anbefaling har vi fundet hos Capida.dk, hvor du kan købe Ventilator til Skrivebord Ø 30 cm – 35W – Hvid til kun 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få styr på de varme sommerdage med denne funktionelle og kompakte bordventilator. Bordventilatoren er let at stille ved siden af dig, når du sidder og slapper af eller på din kontorplads. Det er ikke altid, at man har brug for den komplette nedkøling, h…

Se hos Capida.dk ❯❯

3: Skrivebord Stress Relief Oppustelige boksepose Hittres InnovaGoods

 • Dagens pris: 179,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 239,-, nu kun 179,-.
  Du sparer 60 kr. / 25 %
 • Fundet hos Dealshoppen DK
 • Mærke: InnovaGoods

Sidste produkt på vores liste er Skrivebord Stress Relief Oppustelige boksepose Hittres InnovaGoods som vi har fundet til 179,- hos Dealshoppen DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvis du har passion for gadgets, tilbyder InnovaGoods dig de bedste og mest originale nye produkter til hjemmet, bilen, rejser, børn, teknologi, underholdning osv! Se det store udvalg af produkter af høj kvalitet, som skiller sig ud takket være deres funktionalitet, effektivitet og innovative design, som f.eks.
denne Skrivebord Stress Relief Oppustelige boksepose Hittres InnovaGoods! En oppustelig desktop boksepose til bekæmpelse af stress og spænding akkumuleret med humor og sjov.
En original måde at slappe af og underholde dig selv ved at frigøre dig fra negativitet og dårlige energier.
Det omfatter manuel inflator og er meget let at puste og deflatere.
På grund af dets materialer er det holdbart og let, og det er desuden aftageligt, så det tager meget lidt plads, når det opbevares.
Denne multifunktionelle og multi-position boksepose er meget alsidig og tilpasningsdygtig, da den kan bruges til forskellige anvendelser afhængigt af øjeblikket og kan placeres i forskellige rum med lethed.
Dens metalfjeder gør det muligt at vende tilbage straks til sin startposition efter hvert slag.
Der er en sugekop på basen for et fast hold på overfladen, hvor du vil placere den.
Kan placeres på vandrette, lodrette og lige nedadgående overflader på passende overflader (altid helt glat, ikke ru, porøs osv.) Selv om det hovedsageligt bruges på skriveborde og arbejdsborde eller spil, kan den også placeres på vægge, døre mv.
Det kan installeres hjemme eller på kontoret og er perfekt til voksne og teenagere og unge.
Ideel som distancearbejdspartner eller som spilledsager til de mest lidenskabelige spillere.
Materiale: PVC Stål Polyuretan læder Farve: Blå Sort Moderne design: Ergonomisk Type: Oppustelig Multifunktion: Alsidig og kan tilpasses Gavnlige effekter: Anti-stress, afslapning, sjov, underholdning Inklusiv manuel pumpe: Nem at puste op og slippe luft ud af Aftageligt: Nem at montere og at tage fra hinanden Fastgørelse af suge pude: Fast greb Fjeder: x1 Kvalitetsmaterialer: Robust og holdbar Nem at anvende: Behagelig og nem at anvende Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare Original og bærbar: Passer i forskellige rum Til flere positioner: væg, dør, garderobe, møbler osv.
Har forskellige anvendelser og mellemrum: Soveværelse, stue, kontor, kontor mv.
Kan anvendes derhjemme, på kontoret, osv.: Perfekt til kontorer og at arbejde hjemmefra Ca.
mål: 17,5 x 37,5 x 17,5 cm Emballage og manual på 24 sprog: engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, polsk, ungarsk, rumænsk, dansk, svensk, finsk, litauisk, norsk, slovensk, græsk, tjekkisk, bulgarsk, kroatisk, slovakisk, estisk, russisk, lettisk…

Se hos Dealshoppen DK ❯❯