Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde håndledsstøtte. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle håndledsstøtte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Håndledsstøtte af merino og kameluld til ømme led

  • Dagens pris: 149,- kr.
  • Fundet hos Hafaro.dk
  • Materiale: Merino

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hafaro.dk.

Her kan “Håndledsstøtte af merino og kameluld til ømme led” fås til 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Håndledsstøtte af merinould og kameluld der reducerer, forebygger og lindrer ømhed og smerter i og omkring håndleddet.
Merinould beskytter mod fugt og kulde, opretholder kroppens optimale varmetemperatur og tillader huden at ånde frit.
Du får her en juste…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

2: Håndledsstøtte af blød gel der tilpasser sig enhver hånd – 2 stk.

Anden anbefaling har vi fundet hos Hafaro.dk, hvor du kan købe Håndledsstøtte af blød gel der tilpasser sig enhver hånd – 2 stk. til kun 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den innovative håndledsstøtte af medicinsk gel smyger sig omkring håndled og tommelfinger, hvor den yder maksimal støtte, samtidig med at den nærmest ingenting fylder.
Det fleksible materiale tilpasser sig enhver hånd og fungerer nærmest som et ekstra lag…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

3: Tommelfingerstøtte og håndledsstøtte i én

Næste anbefaling er “Tommelfingerstøtte og håndledsstøtte i én”.

Dagens bedste tilbud på “Tommelfingerstøtte og håndledsstøtte i én” har vi fundet hos Hafaro.dk hvor prisen lige nu er 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tommelfingerstøtte til gigtsmerter og senebetændelse der immobiliserer håndleddet, så du undgår at vride tommelfingeren i udsatte positioner og overbelaste den, når du bruger hånd og fingre.
Tommelfingerstøtten kan bruges med eller uden den lille metalstr…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

4: Håndledsstøtte med let tommelfingerstøtte

Produkt nummer 4 på vores “håndledsstøtte-liste” er Håndledsstøtte med let tommelfingerstøtte som du lige nu kan købe for 169,- hos Hafaro.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Håndledsstøtte med let tommelfingerstøtte til ondt i tommelfinger, overbelastning, skader, gigtsmerter og senebetændelse.
Denne håndledsstøtte har en let tommelfingerforstærkning, der arbejder i forlængelse af selve håndledsstøtten og dermed mindsker vrid…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

5: Håndledsstøtte til karpaltunnelsyndrom

Sidste produkt på vores liste er Håndledsstøtte til karpaltunnelsyndrom som vi har fundet til 249,- hos Hafaro.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Håndledsstøtte eller håndledsortose, som den også kaldes, til smerter i metakarpal området i forbindelse med brud, skader eller overbelastning.
Håndledsstøtten har en aftagelig skinne, som kan bruges ved overbelastet håndled, hvor det er vigtigt med afsti…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste håndledsstøtte i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse håndledsstøtte:

Dyreste Håndledsstøtte på listen er RollerMouse Red Plus – (ekstra bred håndledsstøtte) fra Ergopartner.dk med en pris på 3243.75. Billigste udvalgte Håndledsstøtte er ErgoSlider Plus+, håndledsstøtte, sort som du kan købe for 1.00 hos Papir og blæk. Forskellen på de to priser er 3242.75 kr.
Ovenstående Håndledsstøtte data og priser er hentet fra 18 butikker (Hafaro.dk, Helsebixen.dk, Superprice.dk, Capida.dk, Bandageshoppen.dk, Engsig.dk, Proshop.dk, Plusshop.dk, Beskyt Dit Syn, Apuls.dk, Ergopartner.dk, Outmore.dk, Papir og blæk, AV-ZHOP.dk, Geek´d, Gucca.dk, Manillo.dk, Flenci.dk). Alle Håndledsstøtte tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Håndledsstøtte guides:

Fandt du ikke det rigtige Håndledsstøtte blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Håndledsstøtte: