Hok.dk » Alle guides » Øvrige produkter på Hok.dk » Sidebord » FMD Sidebord

Bedste FMD Sidebord: Se top 1

(opdateret maj 2023)

Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde FMD sideborde. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på FMD sideborde | ✅ Sidebord-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste FMD sideborde

Her kan du se hele vores liste over de bedste FMD sideborde som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: FMD sidebord til gaming med 2 åbne rum 49,4x50x77,7 cm antracitgrå

Sidste produkt på vores liste er FMD sidebord til gaming med 2 åbne rum 49,4x50x77,7 cm antracitgrå som vi har fundet til 1666,- hos BoligGigant DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette originale sidebord til gaming med 2 rum fra FMD er en fremragende løsning til opbevaring af din printer og højtalere og til organisering af dine Blu-Rays, dvd’er, cd’er mv.
Praktisk og rummeligt design: Opbevaringsreolen har to åbne rum og en låge til opbevaring af forskellige multimediegenstande.
Derudover kan du stille den ved siden af dit gamerbord for nem adgang.
Robuste materialer: Multimedieskabet er fremstillet af melaminbelagte spånplader i antracitgrå farve med elementer i en varm egetræsfarve, der passer til næsten enhver indretningsstil. Melaminbelægningen er meget holdbar.
Skandinavisk stil: Opbevaringsreolen forvandler en simpel medieopbevaringsreol til et designelement.
Nem at samle: Den er særdeles nem at samle.Farve: AntracitgråMateriale: Melaminbelagt spånpladeMål: 49,4 x 50 x 77,7 cm (B x D x H)Gamerbord med 2 åbne rum og 1 lågeForskellige hylderMaks.
bæreevne, top: 15 kgHylde maks.
bæreevne: 10 kgHøjresistent melaminbelægningPEFC-certificeretLet at samleFremstillet i TysklandPakken indeholder kun sidebordet til gaming…

Se hos BoligGigant DK ❯❯