Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde ferm LIVING loungestol. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle ferm LIVING loungestol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Ferm Living Rico lounge chair/swivel – Brushed warm grey

 • Dagens pris: 11999,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 14999.00, nu kun 11999,-.
  Du sparer 3000 kr. / 20 %
 • Fundet hos Erling Christensen Møbler
 • Mærke: ferm LIVING

Vores første anbefaling er “Ferm Living Rico lounge chair/swivel – Brushed warm grey” som lige nu er på tilbud hos Erling Christensen Møbler.

Her er prisen sat ned med 20 % og kan altså fås for kun 11999,- – en besparelse på 3000 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super lækker lænestol fra Ferm Living Rico-serien byder kurver og volume velkommen i et klassisk design, defineret af bløde linjer og et indbydende udtryk.
Som en kontrast til den solide ramme på lænestolen har den en tidløs polstring af let boucléstof, s…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Ferm Living Herman loungestol – sort

 • Dagens pris: 3599,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 4499.00, nu kun 3599,-.
  Du sparer 900 kr. / 20 %
 • Fundet hos Erling Christensen Møbler
 • Mærke: ferm LIVING

Sidste produkt på vores liste er Ferm Living Herman loungestol – sort som vi har fundet til 3599,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Super elegant lænestol fra Ferm Living i den velkendte og super populære Herman-serie som i forvejen består af et væld af spisebordsstole i forskellige farver og materialer.
Herman loungestolen minder på mange måde om dens familie af spisebordsstole, dett…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste ferm LIVING loungestol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse ferm LIVING loungestol:

Dyreste ferm LIVING Loungestol på listen er Ferm Living Rico lounge chair/swivel – Brushed warm grey fra Erling Christensen Møbler med en pris på 11999.00. Billigste udvalgte Loungestol er Ferm Living Herman loungestol – sort som du kan købe for 3599.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 8400 kr. – de 2 ferm LIVING Loungestol vi har fundet koster i gennemsnit 7799 kr.
Ovenstående ferm LIVING Loungestol data og priser er hentet fra 2 butikker (Erling Christensen Møbler, AndLight DK). Alle ferm LIVING Loungestol tilbud er opdateret i dag 01-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Loungestol guides:

Fandt du ikke det rigtige Loungestol blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Loungestol:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med ferm LIVING:

Er du vild med ferm LIVING, men Loungestol var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra ferm LIVING: