Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde ferm LIVING loungestol. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle ferm LIVING loungestol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Ferm Living Desert Lounge Chair – Black/Sand

  • Mærke: ferm LIVING
  • Farver: Sand, Sort

Vores første anbefaling er “Ferm Living Desert Lounge Chair – Black/Sand” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Desert Lounge Chair er en modernistisk stol med en yndefuld profil, og den er fremstillet af et rørformet pulverlakeret stålstel med et udskifteligt vævet tekstilsæde, som er fremstillet udelukkende af genbrugsplast, der er spundet til PET-garn.
Lounge-de…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Ferm Living Herman loungestol – sort

  • Mærke: ferm LIVING
  • Farve: Sort

Vores anden anbefaling er “Ferm Living Herman loungestol – sort” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Super elegant lænestol fra Ferm Living i den velkendte og super populære Herman-serie som i forvejen består af et væld af spisebordsstole i forskellige farver og materialer.
Herman loungestolen minder på mange måde om dens familie af spisebordsstole, dett…

Tjek bedste pris ❯❯

3: Ferm Living Rico lounge chair/swivel – Brushed warm grey

  • Mærke: ferm LIVING
  • Farve: Grå

Sidste produkt på vores liste er Ferm Living Rico lounge chair/swivel – Brushed warm grey som vi har fundet til 14999,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Super lækker lænestol fra Ferm Living Rico-serien byder kurver og volume velkommen i et klassisk design, defineret af bløde linjer og et indbydende udtryk.
Som en kontrast til den solide ramme på lænestolen har den en tidløs polstring af let boucléstof, s…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste ferm LIVING Loungestol på listen er Ferm Living Rico lounge chair/swivel – Brushed warm grey fra Erling Christensen Møbler med en pris på 14999.00. Billigste udvalgte Loungestol er Ferm Living Desert Lounge Chair – Black/Sand som du kan købe for 1645.00 hos AndLight DK. Forskellen på de to priser er 13354 kr.
Ovenstående ferm LIVING Loungestol data og priser er hentet fra 2 butikker (AndLight DK, Erling Christensen Møbler). Alle ferm LIVING Loungestol tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Loungestol guides:

Fandt du ikke det rigtige Loungestol blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Loungestol: