Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde ferm LIVING bakke. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle ferm LIVING bakke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Ferm Living bakke til plantekasse – messing

  • Dagens pris: 399,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 499.00, nu kun 399,-.
    Du sparer 100 kr. / 20 %
  • Fundet hos Erling Christensen Møbler
  • Mærke: ferm LIVING

Vores første anbefaling er “Ferm Living bakke til plantekasse – messing” som lige nu er på tilbud hos Erling Christensen Møbler.

Her er prisen sat ned med 20 % og kan altså fås for kun 399,- – en besparelse på 100 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Brug denne bakke til Ferm Livings plantekasse som en forbedring af opbevaringsmulighederne i kassen.
Ferm Living Plant Box kan bruges på mange forskellige måder, eksempelvis som et lille barbord, hvor plantekassen i kombination med denne fine bakke fra Fe…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Ferm Living Bakke Til Plant Box Mørk Brun Marmor

  • Dagens pris: 499,- kr.
  • Fundet hos AndLight DK
  • Mærke: ferm LIVING

Sidste produkt på vores liste er Ferm Living Bakke Til Plant Box Mørk Brun Marmor som vi har fundet til 499,- hos AndLight DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Ferm LivingKoncept: Som en tilføjelse til Ferm Livings populære planteopsats-serie Plant Box, fås denne flotte marmor bakke der kan placeres oven på en Plant Box.
Den elegante og funktionelle bakke dækker ca. en tredjedel af Plant Box åbningen og…

Se hos AndLight DK ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste ferm LIVING bakke i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse ferm LIVING bakke:

Dyreste ferm LIVING Bakke på listen er Ferm Living Bakke Til Plant Box Mørk Brun Marmor fra AndLight DK med en pris på 499.00. Billigste udvalgte Bakke er Ferm Living bakke til plantekasse – messing som du kan købe for 399.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 100 kr. – de 2 ferm LIVING Bakke vi har fundet koster i gennemsnit 449 kr.
Ovenstående ferm LIVING Bakke data og priser er hentet fra 3 butikker (Erling Christensen Møbler, Lampemesteren.dk, AndLight DK). Alle ferm LIVING Bakke tilbud er opdateret i dag 01-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bakke guides:

Fandt du ikke det rigtige Bakke blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bakke:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med ferm LIVING:

Er du vild med ferm LIVING, men Bakke var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra ferm LIVING: