Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde by Astrup strømper. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle by Astrup strømper tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dukketøj – Strømper – 2 Par Fra By Astrup

  • Dagens pris: 129,- kr.
  • Fundet hos Stokværk
  • Mærke: by Astrup

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Stokværk.

Her kan “Dukketøj – Strømper – 2 Par Fra By Astrup” fås til 129,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dukketøj – Strømper Fra By Astrup.
Her Får Du 2 Par Strømper Til Dit Barns Dukke, Sådan At Dukken Ikke Fryser Om Sine Små Fødder….

Se hos Stokværk ❯❯

2: by Astrup dukketøj, 2-pak strømper 30-35 cm

Sidste produkt på vores liste er by Astrup dukketøj, 2-pak strømper 30-35 cm som vi har fundet til 68,95 hos Børnenes Kartel.

Forhandlerens beskrivelse:
Pakke med 2 fine dukkestrømper fra by Astrup.
Sættet består af et par hvide strømper og et par prikkede strømper. Passer til dukker ca. 30-35 cm. Materiale: 100% akryl. Fra 3 år. by Astrup er et dansk brand, der laver eksklusivt tilbehør til dukker som bl…

Se hos Børnenes Kartel ❯❯

Dyreste by Astrup Strømper på listen er Dukketøj – Strømper – 2 Par Fra By Astrup fra Stokværk med en pris på 129.00. Billigste udvalgte Strømper er by Astrup dukketøj, 2-pak strømper 30-35 cm som du kan købe for 68.95 hos Børnenes Kartel. Forskellen på de to priser er 60.05 kr.
Ovenstående by Astrup Strømper data og priser er hentet fra 2 butikker (Stokværk, Børnenes Kartel). Alle by Astrup Strømper tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Strømper guides:

Fandt du ikke det rigtige Strømper blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Strømper: