Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Braun Øretermometer. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Braun Øretermometer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Braun Thermoscan 6 øretermometer – 1 stk.

  • Dagens pris: 398,95 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 399.95, nu kun 398,95.
    Du sparer 1 kr. / 0 %
  • Fundet hos Coop.dk
  • Mærke: Braun

Vores første anbefaling er “Braun Thermoscan 6 øretermometer – 1 stk.” som lige nu er på tilbud hos Coop.dk.

Her er prisen sat ned med 0 % og kan altså fås for kun 398,95 – en besparelse på 1 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Braun Thermoscan 6 øretermometer til temperaturmåling hos hele familien med resultat i løbet af få sekunderBraun Termoscan 6 øretermometer laver hurtige målinger i løbet af få sekunder med professionel præcision.
Termometeret passer til hele familien grun…

Se hos Coop.dk ❯❯

2: Braun Linsefilter til Thermoscan øretermometer

  • Dagens pris: 59,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: Braun

Sidste produkt på vores liste er Braun Linsefilter til Thermoscan øretermometer som vi har fundet til 59,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Ekstra linsefiltre til dit Braun termometer Linsefilter / Linsebeskytter, som passer til Braun Thermoscan termometer.Passer til følgende modeller:IRT 6520IRT 6500IRT 6030IRT 6020IRT 4520IRT 3520IRT 3030IRT 3020Indhold: 40 stk.
Braun Thermoscan Linsefiltre…

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Braun Øretermometer i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Braun Øretermometer:

Dyreste Braun Øretermometer på listen er Braun Thermoscan 6 øretermometer – 1 stk. fra Coop.dk med en pris på 398.95. Billigste udvalgte Øretermometer er Braun Linsefilter til Thermoscan øretermometer som du kan købe for 59.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 339.95 kr. – de 2 Braun Øretermometer vi har fundet koster i gennemsnit 228.98 kr.
Ovenstående Braun Øretermometer data og priser er hentet fra 6 butikker (Coop.dk, Med24, Elgiganten, HvidevareShoppen.dk, Quickparts.dk, Kai Berntsen ApS). Alle Braun Øretermometer tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Øretermometer guides:

Fandt du ikke det rigtige Øretermometer blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Øretermometer:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Braun:

Er du vild med Braun, men Øretermometer var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Braun: