Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde berøringsfri skraldespand. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle berøringsfri skraldespand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Steel-Function Rimini berøringsfri sensor affaldsspand (30 liter) (no-touch)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Gloria Mundi Care DK.

Her kan “Steel-Function Rimini berøringsfri sensor affaldsspand (30 liter) (no-touch)” fås til 995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Affaldsspand med sensor i stål No touch-skraldespand.
30 liters affaldsspand i højglanspoleret stål. En indbygget sensor får låget til automatisk at åbne sig, når en hånd nærmer sig. Affaldsspanden leveres uden batterier.
Affaldsposer, der passer til skra…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

2: Halvrund skraldespand med sensor 45 L.

Anden anbefaling har vi fundet hos Designstore, hvor du kan købe Halvrund skraldespand med sensor 45 L. til kun 2799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skraldespand med sensor Specifikationer: Bevægelsessensor: Infrarøde felter fornemmer områderne over og foran skraldespanden, så den åbnes automatisk ved kun et strejf af din hånd.
Hurtig og lydløs: En præcisionsmotor- og gearsystem sikre en glat, stabil…

Se hos Designstore ❯❯

3: Steel-Function Rimini berøringsfri sensor affaldsspand (9 liter) (no-touch)

Næste anbefaling er “Steel-Function Rimini berøringsfri sensor affaldsspand (9 liter) (no-touch)”.

Dagens bedste tilbud på “Steel-Function Rimini berøringsfri sensor affaldsspand (9 liter) (no-touch)” har vi fundet hos Gloria Mundi Care DK hvor prisen lige nu er 595,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
No touch-skraldespand.
9 liters affaldsspand i højglanspoleret stål. En indbygget sensor får låget til automatisk at åbne sig, når en hånd nærmer sig.
Mål: 36 cm høj, 24,5 cm i diameter.
Affaldsspanden leveres uden batterier.
Affaldsposer, der passer til…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

4: Steel-Function Rimini berøringsfri sensor affaldsspand (12 liter) (no-touch)

Produkt nummer 4 på vores “berøringsfri skraldespand-liste” er Steel-Function Rimini berøringsfri sensor affaldsspand (12 liter) (no-touch) som du lige nu kan købe for 795,- hos Gloria Mundi Care DK

Forhandlerens beskrivelse:
Affaldsspand på 12 liter med automatisk sensor No touch-skraldespand.
12 liters affaldsspand i højglanspoleret stål. En indbygget sensor får låget til automatisk at åbne sig, når en hånd nærmer sig. Affaldsspanden leveres uden batterier. Affaldsposer, der…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

5: SimpleHuman ST2009 halvrund skraldespand med sensor (45 liter)

Forhandlerens beskrivelse:
Flot halvrund skraldespand med sensor fra SimpleHuman Denne flotte skraldespand i rustfrit, børstet stål i halvrundt design fra SimpleHuman er perfekt til ethvert køkken. Affaldsspanden har en infrarød sensor, der automatisk åbner låget, når den detektere…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

6: SimpleHuman ST2031 skraldespand med sensor og stemmestyring (58 liter)

Forhandlerens beskrivelse:
SimpleHuman ST2031 skraldespand: Funktionalitet og design i top ST2031 er SimpleHumans smarteste skraldespand til dato. SimpleHuman går op i detaljerne og det kommer til udtryk både i ST2031’s design og funktionalitet. ST2036 affaldsspanden er lavet i rus…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

7: SimpleHuman ST2036 dobbelt skraldespand med sensor og stemmestyring (58 liter)

Sidste produkt på vores liste er SimpleHuman ST2036 dobbelt skraldespand med sensor og stemmestyring (58 liter) som vi har fundet til 4549,- hos Gloria Mundi Care DK.

Forhandlerens beskrivelse:
SimpleHuman ST2036: Stilfuld, berøringsfri affaldsspand med affaldssortering SimpleHuman har kælet for detaljerne og har derved designet den ultimative skraldespand til køkkenet. ST2036 skraldespanden har et smart design og er lavet af rustfrit, børstet s…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste berøringsfri skraldespand i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse berøringsfri skraldespand:

Dyreste Berøringsfri Skraldespand på listen er SimpleHuman ST2036 dobbelt skraldespand med sensor og stemmestyring (58 liter) fra Gloria Mundi Care DK med en pris på 4549.00. Billigste udvalgte Berøringsfri Skraldespand er Steel-Function Rimini berøringsfri sensor affaldsspand (9 liter) (no-touch) som du kan købe for 595.00 hos Gloria Mundi Care DK. Forskellen på de to priser er 3954 kr.
Ovenstående Berøringsfri Skraldespand data og priser er hentet fra 3 butikker (Gloria Mundi Care DK, Designstore, Hjemmets). Alle Berøringsfri Skraldespand tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Berøringsfri Skraldespand guides:

Fandt du ikke det rigtige Berøringsfri Skraldespand blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Berøringsfri Skraldespand:

En berøringsfri skraldespand kan afhjælpe mange dagligdagsudfordringer i hjemmet eller på institutioner. Det er en let og enkelt måde at komme af med sit affald på. Affaldsspanden er meget funktionel og passer ind både i køkkenet, på badeværelset og i andre rum, hvor man har behov for at kunne komme af med sit skrald hurtigt og nemt.

Den berøringsfrie betjening af skraldespanden sikrer, at man undgår beskidte aftryk fra fedtede fingre på låget. Affaldsspanden er derfor også mere hygiejnisk end almindelige manuelle affaldsspande.

Der er en lang række fordele ved at vælge en skraldespand med automatisk bevægelsessensor, som effektivt eliminerer små hverdagsudfordringer. Læs med her i denne guide og blive klogere på, hvilken gavn man kan få ud af en berøringsfri affaldsspand og vær mere sikker i dit valg, når du skal investere i en ny skraldespand

Udvalgte skraldespande

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“115”]

Hvad er en berøringsfri skraldespand?

En berøringsfri skraldespand fungerer på den måde, at en indbygget sensor registrerer bevægelse inden for ca.

10-15 cm afstand, når en hånd nærmer sig, og låget åbner sig derefter automatisk og støjfrit. Låget er åbent i ca. 5-10 sekunder, hvor man så kan komme af med sit affald i spanden.

Derefter lukker låget sig automatisk igen. Hvis man ønsker det, kan affaldsspanden også betjenes manuelt.

Den berøringsfri skraldespand kan fås i forskellige designs. Oftest er det en aflang spand i en rund dåseform eller en firkantet form med en vis højde, så man ikke behøver at bukke sig for at nå den. Mange af disse skraldespande fås i et elegant og tidsløst design gerne i rustfrit eller højglanspoleret stål, der understreger simpliciteten ved en sådan affaldsspand. Man kan også vælge mange forskellige størrelser til sin skraldespand alt efter, hvilket behov og hvor meget man anvender den i det pågældende rum

Hvem har særligt gavn af en berøringsfri skraldespand?

Denne type skraldespand med berøringsfri effekt kan i princippet være gavnlig for alle mennesker og i alle hjem samt institutioner. Dog kan den være særlig fordelagtig for personer med nedsat fysisk funktionsniveau og ældre mennesker, som ofte har svækkede kræfter i hænderne. Den er også ideel for folk i kørestol eller folk, der går med stok, rollator eller lignende, som kun har en hånd til rådighed. I disse situationer kan man undgå faldulykker, da personen med stok ikke behøver at give slip på denne.

Generelt undgås en lang række besværligheder for disse grupper af mennesker, og er rent ud sagt en måde at fjerne en unødvendig forhindring i hverdagen.

Med den berøringsfrie funktion opnår man, som nævnt, højere hygiejne. Dette mindsker dermed behovet for rengøring af skraldespanden, hvilket også er en stor fordel for personer med nedsat fysisk kapacitet

Hvor køber man en berøringsfri skraldespand?

Disse typer automatiske berøringsfrie affaldsspande kan købes flere steder både online og i fysiske butikker, og typisk sammen med andre håndfrie produkter som en berøringsfri vandhane, en berøringsfri sæbedispenser eller et berøringsfrit armatur.

Prislejet varierer alt efter, hvilket mærke og hvilken størrelse man ønsker sig. Nogle af de helt små modeller kan man få til en pris omkring de 250 kr., hvor de helt store fuldautomatiske modeller kan komme op på en pris omkring de 1.800 kr. Det er her vigtigt at gøre op med sig selv, både hvis det er til privat- eller institutionelt brug, hvilken funktion, størrelse og udseende man har i tankerne, før man investerer.

Således gør man sig den bedste handel. Vær opmærksom på dine behov samt hvor skraldespanden skal anvendes.

Find derefter din forhandler og den rette berøringsfrie skraldespand – så er du klar til en lettere og mere berøringsfri hverdag

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Berøringsfrie Skraldespande

Berøringsfrie Skraldespande – Praktisk & Hygiejnisk https://www.youtube.com/watch?v=gpaBEOHih3I