Alt om VELA Tango 300 stolen - og hvorfor du bør vælge denne

Alt om vela tango 300 stolen - og hvorfor du bør vælge denne

Vi har lavet Hok.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Vela tango 300. Frem for selv at skulle finde hvert produkt på forskellige webshops kan du nu få overblikket samlet ét sted - nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side

Udvalgte Billige Vela tango 300

Nedenfor kan du se dagens opdaterede priser og tilbud på Vela tango 300. Forhåbentlig er der nogle særligt gode tilbud imellem. Det er vores robot der helt selv kravler mange sikre onlineshops igennem for at finde de bedste 2021 tilbud til vores brugere her på Hok.dk. Derfor kan der nogle gange ske fejl, men vi håber ud kan bruge det vi har fundet.


Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt vela tango 300 tilbud du kunne bruge. Hivs ikke så husk at vi stadig træner vores prisrobot. Prisrobotten finder derfor ikke alle produkter.

Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte onlinebutik.

Du kan også komme tilbage snart og se hvad vi har fundet af gode vela tango 300 der. Fortæl også meget gerne dem du kender om Hok.dk - det bliver vi meget taknemmelige for.

Med alderen kommer visdom, ro og mere overskud. Der er derfor rigtig mange, som overordnet set synes, at det er dejligt at blive ældre.

Men man kan desværre heller ikke nægte, at der med alderen kommer stadig flere og flere skavanker. Disse varierer meget for alle, men motoriske problemer og begrænsninger er gængse.

Med problemer med motorikken, kommer typisk også problemer med overvægt. Det kan nemlig være svært at være fysisk aktiv, hvis for eksempel benene eller andre dele af kroppen driller.

En kombination af alderdom og overvægt kan være ekstra generende.

Og kan du genkende dig selv i disse beskrivelser, så er VELA Tango 300 stolen med stor sandsynlighed produktet for dig.

Du kan se alle VELA Stole med priser ved at klikke her >>>
Du kan læse vores guide til køb af VELA Stole generelt her >>>

Hvad er konceptet bag VELA Tango 300?

VELA Tango 300 er et møbel. Et møbel, som indgår som en del af VELAS efterhånden bredt udviklede serie af stole og møbler ti motorisk besværede og ældre.

Ideen med disse møbler er, at alderdommen skal gøres nemmere. Stolene er skabt til at støtte kroppen og dermed reducere belastningen af dem. Et nøgleord der kendetegner en vela stol er mobilitet. Med stolene fra Tango-serien satser VELA nemlig på at gøre deres brugere mere mobile.

Siddende i stolen kan man bevæge sig nemmere, og bruge armene i længere tid uden at blive træt

Hvordan ser en VELA Tango 300 stol ud?

VELA Tango 300 ligner på mange måder en klassisk kontorstol.

Men ser man nærmere på produktet, så ser man hurtigt, at denne stol er meget mere end bare det. Stolen har et blødt og lækkert sæde, et ekstra højt ryglæn og smarte armstøtter, som leverer hvile til håndled og arme. Fire hjul på stolens fødder gør ydermere, at man let kan skubbe sig frem og tilbage i stolen uden at behøve at overanstrenge sig.

En VELA Tango 300 kan rent lavpraktisk variere meget rent udseendemæssigt. Det er nemlig muligt at tilpasse farver og former på sæde og ryglæn, så den passer til ens egen unikke smag

Hvad er det specielle ved VELA Tango 300?

VELA Tango adskiller sig fra de andre stole i VELA Tango serien ved, at denne stol er forstærket, så den kan bære en vægt på helt op til 200 kilo.

Det betyder, at denne stol er ideel til dig, som døjer med overvægt og måske føler dig hæmmet af dette i din hverdag. En ekstra stærk konstruktion sørger for, at denne stol kan holde til meget. Du kan derfor føle dig ganske tryg, når du placerer dig i en VELA Tango 300 – uanset alder og vægt

Findes der flere forskellige typer af VELA Tango 300?

VELA Tango 300 er i princippet den samme stol, lige meget hvordan du ændrer sæde og farve. Men vælger du den populære VELA Tango 300EL, så får du ydermere en smart elektrisk funktion, som hjælper til at hæve og sænke stolen.

Du kan med et enkelt knap indstille højden som du gerne vil have den. På den måde slipper du for at overanstrenge arme eller ryg, når du skal hive sædet op eller ned.

Om du skal vælge den ene eller den anden udgave af stolen kommer altså an på graden af dit motoriske besvær. Er dette højt, så kan den elektriske funktion være en stor hjælp

Skal VELA Tango 300 være dit næste møbel?

Hvis du kan genkende mange af de problemer, som er beskrevet i teksten ovenfor, så er svaret højst sandsynligt ja. Du kan nemlig være sikker på, at smerter og bevægelsesproblemer vil blive glemt, i den tid, hvor du befinder dig i en VELA Tango 300

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til VELA Tango 300

VELA Tango 300 & 300E
https://www.youtube.com/watch?v=tMSebgcG938

Du kan se alle VELA Stole med priser ved at klikke her >>>

Se også: