Din guide til VELA Tango 100 stolen

Din guide til VELA Tango 100 stolen

Velkommen til Hok.dk. Her på siden er vi vilde med Vela tango 100, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Vela tango 100. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at siden her gør valget lidt nemmere at overskue.

Dagens Billige Vela tango 100

Nedenfor kan du se dagens opdaterede priser og tilbud på Vela tango 100. Forhåbentlig er der nogle særligt gode tilbud imellem. Det er vores robot der selv kravler adskillige troværdige internetbutikker igennem for at finde de bedste 2021 tilbud til vores brugere her på Hok.dk. Derfor kan der nogle gange ske fejl, men vi håber ud kan bruge det vi har fundet.

En særlig arbejdsstol til dagligdagen Vela Tango 100 er særligt velegnet til personer med funktionsnedsættelser, der har brug for ekstra støtte og sikkerhed, når de sidder ned. Stolen er perfekt...
KR. 6975.00
Ideel arbejdsstol med stor støtte Centralbremsen, sæderotationen og de stabile, højderegulerbare armlæn gør det nemt og sikkert at rejse sig og sætte sig på stolen. Dette er en fordel for brugere,...
KR. 16745.00

Fortæl meget gerne bekendte og venner om Hok.dk – det bliver vi rigtig glade for. Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget. Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Hok.dk som bogmærke og kom snart tilbage til flere gode tilbud på vela tango 100.

VELA Tango 100 er en arbejdsstol, udviklet til at brugere med funktionsnedsættelse kan komme selvstændigt og sikkert rundt. Designet gør at stolens komfort er optimalt udviklet, hvilket sikrer at stillesiddende aktiviteter ikke behøver at skabe yderligere smerter. Det særlige bremsesystem gør, at stolen kan bruges som en fast base, hvorfra der kan arbejdes uden, at brugeren skal bekymre sig om balancen.

Fokus kan derfor lægges fuldt ud på den opgave, der skal løses, da både komfort og funktion er optimal.

Samtidig er VELA Tango 100 let at bevæge rundt i rummet med dens fire solide hjul, som er retningsbestemte.

Du kan se alle VELA Stole med priser ved at klikke her >>>
Du kan læse vores guide til køb af VELA Stole generelt her >>>

Hvem henvender VELA Tango 100 sig til?

Stolen er udviklet til brugere med funktionsnedsættelse. For disse brugere vil stolen give en helt særlig og eftertragtet kombination af sikkerhed, komfort og stabilitet.

Derfor egner stolen sig både til aktiviteter som genoptræning, men også til hverdagsaktiviteter som køkken- og kontorarbejde. Personer for hvem VELA Tango 100 vil være en ideel løsning kan eksempelvis være personer, der lider af rygsmerter, gigt, slid, gangbesvær, sklerose og Parkinson. Stolens funktioner er udviklet til at behjælpe disse funktionsnedsættelser grundet det lave ryglæn, som garanterer en god lændestøtte. Det lave ryglæn giver derudover stor bevægelighed i ryggen, skuldrene og armene.

Stolen har gennemgående et solidt design, som gør stolen holdbar og solid, og den kan bære op til 160 kg. Sædehøjden kan indstilles fra 38 cm. til 67 cm.

i højden cm. Stolen er derfor let at tilpasse til den individuelle bruger uanset højde og drøjde

Er VELA Tango 100 en sikker stol?

Brugerens sikkerhed er en helt central faktor i designet af stolen.

Stolens fire hjul kan låses med det særlige bremsesystem.

Når bremsesystemet bruges bliver stolen til en ubevægelig base, hvilket giver en sikker oplevelse for brugeren. Dette gøres ganske simpelt ved et let tilgængeligt håndtag ved stolens baghjul – én bevægelse og stolen står fast og sikkert.

VELA Tango 100 har derudover armlæn, der ikke alene kan justeres i højden, men også har en helt særlig sikkerhed indbygget. Armlænene justeres med en håndskrue, og er denne ikke fæstnet helt, går stolen automatisk ind og fastlåser armlænene. Dette sikrer brugeren mod pludselige ryk og risikoen for fald når din vela stol tages i brug og forlades

Hvilke funktioner VELA Tango 100?

Sædet kan skråtstilles, hvilket vil sige, at det kan vippes og og siddestillingen bliver mere valgfri, og man undgår at sidde i samme stilling over flere timer, hvilket hindrer udvikling af flere smerter. Derudover kan sædet roteres, og samtidigt er der en lås på denne funktion. Således er bevægeligheden stor, men denne kan, hvis det ønskes, sikres til en fast position. En yderligere funktion i VELA Tango 100 er, at armlænene kan indstilles på flere måder og er gode armstøtter.

Foruden at de kan indstilles i højden, kan de derudover indstilles i bredden, så de passer til brugerens skulderbredde. Disse elementer er blot standardindstillinger af stolen.

Derudover er der et stort udvalg af ekstraudstyr, der kan tilvælges, hvilket kan øge den enkelte brugers frihed og brugertilpasning

Er VELA Tango 100 en letbevægelig stol?

Stolens hjul er særligt udviklede til netop at give brugeren den størst mulige bevægelighed med den mindst mulige anvendelse af kræfter.

Hjulene har en særlig lav rullemodstand, så ingen kræfter går til spilde. Samtidig er hjulene på stolen placeret således, at der er god plads til brugerens fødder, og benene kan derfor arbejde ganske naturligt

Hvad koster VELA Tango 100?

Prisen på arbejdsstolen afhænger af om man vælger modellen VELA Tango 100 El med elektrisk højdejustering, som har et noget højere prisniveau end den manuelle model uden den elektriske funktion

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til VELA Tango 100

VELA Tango 100 & Tango 200 Arbejdstol
https://www.youtube.com/watch?v=ujXK4C1dIQk&t
VELA Tango 100E & 200E
https://www.youtube.com/watch?v=S5SNJ4SG5OI

Du kan se alle VELA Stole med priser ved at klikke her >>>

Similar Posts