Sammenklappelig / foldbar stok

Sammenklappelig / foldbar stok

Vi har lavet Hok.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Sammenklappelig stok. Frem for selv at skulle surfe rundt på forskellige shops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse

Sammenklappelig stok Tilbud

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Sammenklappelige stokke i 2021, og derfor har vores robot i nat selv kravlet en lang række billige danske shops igennem for gode priser. Dem kan du se lige her på Hok.dk. Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).

Sammenklappelig stok til højre hånd giver god og stabil støtteDenne sammenklappelige stok til højre hånd fra Nygaard og Tønder er med til at give en bedre stabilitet når du går. Stokken kan justeres...
KR. 170.00
Sammenklappelig stok til venstre hånd giver god støtteDenne sammenklappelige stok til venstre hånd fra Nygaard og Tønder er med til at give en bedre stabilitet når du går. Stokken kan justeres i...
KR. 170.00
Luksuøse sammenføjninger Luksuriøs sammenklappelig stok, der består af 4 dele. På de enkelte rør, stokken består af, er monteret særlige sammenføjninger, der giver stokken en pæn glat overflade,...
KR. 525.00
Letmetalsstok med Derby-greb af træ. Stokken er fremstillet i aluminium og fås med en overflade i mørk bronze (brun) eller bird-eye design. Stokken er en såkaldt mini-foldbar stok, der foldes sammen...
KR. 550.00
Smart foldbar stok med kulfiberskaft Foldbar stok i kulfibermateriale med Derby-håndtag fra Gastrock. Blødt håndtag med slangeskindsindtryk Håndtagets sider er beklædt med varmt 'softgrip'-kunststof...
KR. 825.00

Så er der ikke flere billige sammenklappelige stokke for i dag – hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte forhandler for at læse mere om leveringspris og leveringstid. Vi håber du vil fortælle venner og familie om Hok.dk – det vil være en kæmpestor hjælp. Det vil hjælpe os til at vise gode sammenklappelig stok tilbud til endnu flere danskere.

Eftersom mange udfordringer kan melde sig, når man bliver ældre, kan det være rart med en stok at støtte sig til. Det kan blandt andet være gigt, knæ eller hofter, der driller – eller andre ting der gør, at man bliver udfordret, når man bevæger sig rundt. Det kan komme dertil, hvor man beslutter sig for at få en rollator, hvilket kan vise sig at være den rette løsning for mange. Men for mange mennesker vil en stok, i hvert fald til en start, være tilstrækkelig – og en fantastisk hjælp. Det kan også være, at det er optimalt at have begge hjælpemidler til rådighed.

Under alle omstændigheder vil en stok, der kan klappes sammen, være af den praktiske løsning, hvis man skal have en stok.

Du kan læse mere om hvorfor herunder

6 billige sammenklappelige stokke

[products limit=’6′ columns=’3′ category=’97’ orderby=’price’ order=’ASC’]

6 eksklusive sammenklappelige stokke

[products limit=’6′ columns=’3′ category=’97’ orderby=’price’ order=’DESC’]

Flere foldbare og sammenklappelige stokke

Her kan du se flere foldbare og sammenklappelige stokke.

Bemærk der er tale om et udvalg – klik her og se samtlige modeller >>>

[products limit=’18’ columns=’3′ category=’97’ orderby=’date’ order=’DESC’]
Bemærk ovenstående modeller kun er et udvalg – klik her og se samtlige modeller >>>

Hvorfor gå med stok?

I det hele taget kan det at vælge at begynde at gå med stok vise sig at være en rigtig god løsning.

For der kan være mange grunde til, at man er blevet mere eller mindre gangbesværet. Det kan dreje sig om noget midlertidigt, eksempelvis oven på en operation.

Men det kan også, som før nævnt, være problemer med gigt, knæ og hofter, der gør udslaget. Derudover kan alderen generelt være medvirkende faktor til, at bevægeapparatet ikke mere er, som det har været.

Alle tingene kan være årsager til, at det er mere besværligt at gå. Hvilket er en skam, da de fleste af os jo nok er vant til at færdes på gåben – i større eller mindre omfang.

Det betyder også, at mange dagligdagsting bliver mere besværlige – ja, måske endda umulige.

Fordi det er svært og måske smerteligt at gå. Kan en stok være tilstrækkelig støtte, kan den være et formidabelt hjælpemiddel. Udover at hjælpe med at aflaste det dårlige (eller dårligste) ben en anelse, hjælper den også med balancen.

Til de længere gåture kan en stok også være en god og trofast hjælp – uanset om man er decideret gangbesværet eller ej. For det kan være rart at have noget at støtte sig til og ”stå imod med”, såvel på lige veje, som i bakket eller andet terræn. Dette gør en stok til et alsidigt hjælpemiddel.

Det er da også et populært hjælpemiddel blandt ældre mennesker. Og vælger man en sammenklappelig stok, har man også et praktisk hjælpemiddel, der er let at medbringe, hvor man end så skal hen, modsat en traditionel spadserestok, vandrestav eller krykker der alle fylder en del mere

Hvorfor skal jeg vælge en foldbar eller sammenklappelig stok?

Den sammenklappelige stok er som regel lavet i materialer som aluminium eller kulfiber. Materialer, der er lette – og dermed dejligt lette at være bruger af.

Derudover vil den, som navnet antyder, kunne klappes sammen og er let at have med sig, ligesom nogle typer ved hjælp at teleskopprincippet kan indstilles i højden. Samlet gør dette den sammenklappelige stok meget brugervenlig, fleksibel og praktisk. Samtidig er disse typer stokke somme tider lavet med et greb i træ, så man har en god blanding af det nye, moderne og praktiske – og det elegante og klassiske.

Man ser derudover de moderne stokke i mange forskellige udformninger – og farver, mønstre og motiver på selve stokken

Hvilke greb har stokke?

Når man taler om spadserestokke, og dermed også sammenklappelige stokke, findes de med flere forskellige greb. Vi kender alle sammen den klassiske runde form, som man ofte ser på en træstok.

Men mange af de moderne stokke har et såkaldt derby-greb. Derby er et behageligt og brugervenligt greb, der minder lidt om et håndtag.

Med et sådan har man et godt greb om stokken, og så kan det bruges til både højre og venstre hånd. Der findes også deciderede ergonomiske greb, der er mere hensyntagende. Den type greb er godt for den bruger, der døjer med problemer i fingrene, hænderne eller håndleddene.

Men man skal dog huske på, at det ergonomiske greb kan bruges af enten den venstre eller den højre hånd

Hvilken foldbar stok skal jeg vælge?

Det handler om at finde ud af, hvilken type stok man hælder mest til og vil få mest gavn og glæde af at bruge.

Måske spiller prisen også en rolle.

Er der ergonomiske hensyn at tage og så videre. Men vælger man en sammenklappelig stok, kan man roligt regne med at få en praktisk og brugervenlig stok

VIDEOER: Hjælp og vejledning til sammenklappelige stokke

Sammenklappelig Stok
https://www.youtube.com/watch?v=-ZDCBRkDRQ0
Taske og clips til sammenklappelige stokke
https://www.youtube.com/watch?v=M47uyadQtNQ

Similar Posts