ANNONCE Reklamemerchandise eller reklameartikler er noget, som utrolig mange firmaer med stor succes inkorporerer som et led i deres marketing. Dette skyldes, at reklameartikler er et effektivt markedsføringsværktøj.

Dette viser undersøgelser. Der findes dog mange forskellige former for reklamegaver.

Hvis det er noget, som interesserer dig, så læs med her!

Mest populært og udbredt

Den mest udbredte og populære reklameartikel er kuglepennen. Kuglepennen er en smart løsning, som mange firmaer benytter sig af, fordi den er billig at producere.

Derudover er kuglepennen en genstand, som de fleste mennesker benytter sig af. Det er også en ting, som ofte cirkulerer mellem mennesker. Ofte låner man sine kuglepenne ud og får dem ikke tilbage – hermed har kuglepenne fået en ny ejer.

Hvis du får trykt din virksomheds logo på kuglepennen, vil det altså skabe en del opmærksomhed omkring din virksomhed. Hver gang et menneske tager kuglepennen i hånden, vil det ikke kunne lade være med at tænke på din virksomhed – enten bevidst eller ubevidst. Du kan også få produceret andre skriveredskaber som merchandise for dit firma. Dette kunne være blyanter, viskelædere eller blyantspidsere. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Drinkware som reklameartikel

En anden meget udbredt type reklameartikel er drinkware.

Drinkware indebærer krus og kopper, drikkedunke og plastikflasker med poste- eller kildevand. Krus og kopper er en god type reklameartikel, fordi de kan give dit firma positive konnotationer hos folk.

Dette skyldes, at man ofte hygger sig og har en god stund, når man for eksempel sætter sig og drikker en kop kaffe eller te. Ved at firmaets navn eller logo står på koppen, vil man komme til at associere dit firma med denne gode oplevelse. Drikkedunke er en smart form for firmamerchandise, idet folk bruger drikkedunke i mange forskellige situationer.

De tager dem ofte med både i skole, på arbejdet og til fritidsaktiviteter. På denne måde vil drikkedunken kunne skaffe dig kunder steder, hvor du ellers ikke ville være nået ind med dit brand

Andre artikler

Herudover findes der naturligvis et væld af andre typer merchandise. Paraplyen er et godt eksempel. Den er en anvendelig hverdagsgenstand, som folk bruger. Hvis du trykker dit firmas logo på paraplyer, vil det skabe opmærksomhed omkring dit firma i regnvejr.

En anden klassiker er stofnettet eller muleposen.

Du kan også producere forskelligt tøj som reklameartikel. Dette kunne være T-shirts, jakker, hættetrøjer eller sportstøj.

For nyligt er elektronikartikler også blevet vældig populære reklameartikler.

Her er power banks, usb-stik og usb-visitkort glimrende eksempler

Anvendelige hverdagsgenstande er ofte en succes

Generelt er det smart at lave reklameartikler, som folk kommer til at bruge, og hvor det ikke er så vigtigt, om din virksomhedslogo står på genstanden. Derfor er fx paraplyen en god reklameartikel – når det regner, vil folk bare have en paraply. De er ligeglade med hvilken. Det er også smart at producere reklameartikler, som folk ofte bruger.

Dette gælder fx kuglepennen. Reklamegaver får din virksomhed til at fremstå som en virksomhed med overskud.

Dette er udelukkende en god ting

Similar Posts