Kilepude / Skråpude

Kilepude / Skråpude

Hvis du leder efter Kilepuder behøver du ikke lede længere. Hok.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere besøge forskellige shops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Seneste Billige Kilepuder

Man kan ikke lave Hok.dk uden at vise de bedste tilbud på Kilepuder i 2021. Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der natten igennem helt automatisk kravler adskillige af de billigste danske internetforhandlere igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.

Tempur - Tempur Kilepude Tempur
799.00 KR. 594.00
Køb Doomoo Basic baby sidekilepude online hos Mammashop.dk. Stort udvalg med hurtig levering og 5/5 stjerner kundetilfredshed.
209.00 KR. 167.20
Sidekilepude fra Doomoo, der gør det mere behageligt for dit barn at sove på siden.
KR. 229.00
Kilepude med 15 graders hældning og 30 cm liggebredde fra Doomoo.
KR. 229.00
Kilepude med 15 graders hældning, der passer til børnesengen.
KR. 349.00
Kilepude fra Doomoo, der har en lille hældning og sidestøtte.
KR. 349.00
Deltababy/Doomoo Basic kilepude - smal giver en let hældende liggestilling som er godt for barnets vejrtrækningsevne.Denne Deltababy kilepude er en smal (30 cm) og let hældende (15 grader) madras til...
KR. 189.00
Doomoo kilepude - bred giver en let hældende liggestilling som er godt for barnets vejrtrækningsevne. Denne Doomoo kilepude er en bred og let hældende (15 grader) madras til sengen. Den hældende sovestilling...
KR. 205.60
Deltababy/Doomoo Basic sidekilepude, også kaldet Babysleep, holder barnet sikkert og stabilt på sidenPuden er især er designet til babyer med større risiko for/udviklet "fladt hoved".Deltababy...
KR. 209.00
Doomoo Basic kilepude m. sidestøtte der holder barnet sikkert på ryggen.Doomoo Basic kilepude m. sidestøtte forhindrer at barnet triller om på maven. Forskning har vist, at sove på ryggen mindsker...
KR. 289.00
Anvend Cosymat kilepude, hvis baby er blevet forkølet, har ondt i ørerne eller tilstoppet næseCosymat kilepude kan anvendes til børn, fra de er helt nyfødte. Puden hjælper på bedre fordøjelse og...
KR. 314.95
Kilepude, der aflaster ryggen og bidrager til en god siddestilling. Minimér smerter og opnå bedre komfort, når du sidder ned i længere tid ad gangen.
KR. 799.00

Det var dagens tilbud

Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt kilepude tilbud du kunne bruge. Hivs ikke så husk at vi stadig træner vores robot.

Den finder derfor ikke alle produkter.

Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte internetforhandler. Du kan også komme tilbage i næste uge og se hvad vi har fundet af gode kilepuder der. Fortæl også meget gerne venner og familie om Hok.dk – så bliver vi rigtig taknemmelige.

De fleste af os kender den.

Kilepuden – den skrå pude i skum, som er både blød og fleksibel. Mange af os har sikkert også prøvet en sådan pude, måske mest fordi man har haft brug for at komme til at sidde lidt højere. For eksempel i bilen. Eller til den stol, man mest bruger, fordi man har hørt, den skulle være god.

Men hvorfor er det i grunden, sådan en kilepude er så god for os? Det kan du læse mere om i det følgende

Kile- / Skråpuder

[products limit=“40” columns=’3′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“103”]

Hvorfor og hvordan er en kilepude god for os?

Skråpuden, som den også kaldes, er lavet på den måde, at man kommer til at sidde mere skråt og foroverbøjet, når man sidder ned. Når vi sidder på en almindelig flad stol, kan vi hurtigt få en tendens til at sidde og falde sammen. Det kan ryggen ikke lide.

For man kan komme til at lave nogle uhensigtsmæssige bevægelser og krumninger i ryggen, når man for eksempel læner sig forover. Hvis dette er et fast mønster, kan det med tiden betyde store belastninger for ryggen, hvilket kan give varige smerter. Hvis man bruger en kilepude oven på stolen, kommer man automatisk til at sidde i en anden og mere hensigtsmæssig stilling.

Man bliver nemlig ”løftet” lidt op, sådan at man nærmest bliver nødt til at sidde rigtigt på stolen.

Sagt med andre ord, er brugen af en sådan pude god for ryggen, og man kan spare sig selv for rygsmerter

Hvor kan man bruge en kilepude / skråpude?

Man kan bruge den skrå pude de steder, hvor man sidder ned.

Det er værd at bemærke, at det ofte er de steder, hvor man sidder længe, man kan have mest gavn af puden.

Sidder man for eksempel ofte ved køkkenbordet og læser, sysler eller spiser, kan den være god at bruge her. Er man bruger af en kørestol, kan en kilepude eller en lændepude også være en stor hjælp.

Eller sidder man meget/mange timer på en kontorstol, er puden bestemt også en oplagt mulighed. Mange kontorstole har dog den mulighed, at man kan indstille sædet, så det står lidt foroverbøjet, hvilket giver den samme effekt.

Puden kan også med fordel bruges, når man kører bil. Hvis man skal sidde i bilen på en køretur på flere timer, kan man let komme til at synke helt ned i de lave sæder. Her kan skråpuden hjælpe en med at sidde mere vandret, hvilket er bedre for ryggen.

Derudover kan den selvfølgelig også være en hjælp til, at man kommer til at sidde højere – og bedre kan se ud

Hvor praktisk er en kilepude?

Puden kan være praktisk set fra flere vinkler. Den er for eksempel praktisk, fordi den er let at have med sig.

Man kan bruge den samme pude til både hjemmebrug, i bilen, på kontoret eller hvor det måtte være, og så fylder den ikke så meget.

Derudover kan man, afhængig af behov, få betræk til puden, hvilket kan forlænge pudens levetid og skåne den for smuds og snavs. Betrækket kan naturligvis vaskes, er let at trække på puden – og lukkes med en lynlås på bagsiden.

Det er også muligt at få helt vandtætte – og vaskbare – betræk til den skrå pude. Dette kan for nogle mennesker være enormt praktisk, og det kan være med til at give nogle andre muligheder for anvendelse, ligesom man også kan få varmepuder til at lune ryggen.

På den måde kan man finde flere sammensætninger og typer af kilepuder, der – uanset valget – må siges at være et praktisk hjælpemiddel for ældre, ja faktisk for alle. Et hjælpemiddel, der er et stort plus for ryggen, når vi sidder ned.

Har du problemer med ryggen kan du ud over en kilepude også kigge på en rygpude eller siddepude

Test & Vejledning af Kilepuder / Skråpuder

Tag et kig på de forskellige test og anmeldelser af kilepuder

TEMPUR Skråpude / Kilepude

Den lækre kilepude/skråpude fra TEMPUR. https://www.youtube.com/watch?v=wN_X6BbKvhs

Skråpude / Kilepude til Bilen

Skal du bruge en kilepude til bilen, så er den her måske lige noget for dig. https://www.youtube.com/watch?v=cOVV92fqA50

Similar Posts