Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Yonex strømper. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Yonex strømper tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Yonex Strømper 8433 3-Pak Sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Tennisshoppen.dk.

Her kan “Yonex Strømper 8433 3-Pak Sort” fås til 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lækre Yonex strømper i høj kvalitet til en skarp pris.
De perfekte strømper til den kræsne sportsudøver Med Yonex er man altid sikret kvalitet og materialer fra aller øverste hylde.
Disse strømper er ingen undtagelse.
Strømperne er lavet i et yd…

Se hos Tennisshoppen.dk ❯❯

2: Yonex Performance Socks 8433 3-Pack White

Anden anbefaling har vi fundet hos Tennisshoppen.dk, hvor du kan købe Yonex Performance Socks 8433 3-Pack White til kun 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Yonex Performance Socks 3-Pack – Perfekte til træningen eller turneringen! God unisex strømpe af høj kvalitet! Kommer i en pakke med 3 par….

Se hos Tennisshoppen.dk ❯❯

3: Yonex Low Cut 8443 Strømper 3-Pak Hvid

Næste anbefaling er “Yonex Low Cut 8443 Strømper 3-Pak Hvid”.

Dagens bedste tilbud på “Yonex Low Cut 8443 Strømper 3-Pak Hvid” har vi fundet hos Tennisshoppen.dk hvor prisen lige nu er 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Disse Yonex Low Cut 8443 Strømper er super lækre og komfortable! Du får her 3 par i én pakke! De perfekte strømper til sportsudøveren som vil have den bedste kvalitet! Materialet i disse sokker er super blødt og strækbart.
Du får den nødvendige ko…

Se hos Tennisshoppen.dk ❯❯

4: Yonex Socks 19120YX 1-pack White

Produkt nummer 4 på vores “Yonex strømper-liste” er Yonex Socks 19120YX 1-pack White som du lige nu kan købe for 149,- hos Badmintonshoppen.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Disse hvide badminton strømper til herre har et dejligt højt skaft og er i en super blød og kraftig kvalitet.
Sokkerne fra Yonex er et godt valg til dig der spiller badminton og som går op i at få den ultimativ bedste kvalitet og holdbarhed….

Se hos Badmintonshoppen.dk ❯❯

5: Yonex 19172AYX 75th Sport Crew Sock 1-pack White/Red

Forhandlerens beskrivelse:
Super fede trænings strømper som er designet i forbindelse med Yonex 75 jubilæum Yonex 75th anniversary – Yonex strømper med ikonisk design! Disse strømper i høj kvalitet og er super behagelige at have på under hele badminton, tennis eller squash træn…

Se hos Badmintonshoppen.dk ❯❯

6: Yonex Socks 8422 3-pack White

Sidste produkt på vores liste er Yonex Socks 8422 3-pack White som vi har fundet til 209,- hos Badmintonshoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Yonex strømpe 8422 er fremstillet på en særlig måde med strech på midten af foden, som sikre en optimal pasform og komfort.
God unisex strømpe i god kvalitet. Leveres i en 3-par pakke….

Se hos Badmintonshoppen.dk ❯❯

Dyreste Yonex Strømper på listen er Yonex Socks 8422 3-pack White fra Badmintonshoppen.dk med en pris på 209.00. Billigste udvalgte Strømper er Yonex Strømper 8433 3-Pak Sort som du kan købe for 149.00 hos Tennisshoppen.dk. Forskellen på de to priser er 60 kr.
Ovenstående Yonex Strømper data og priser er hentet fra 2 butikker (Tennisshoppen.dk, Badmintonshoppen.dk). Alle Yonex Strømper tilbud er opdateret i dag 03-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Strømper guides:

Fandt du ikke det rigtige Strømper blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Strømper: