Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde voksenbleer. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle voksenbleer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: TENA Lady Dicreet Mini (20 stk)

 • Dagens pris: 36,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 44,95, nu kun 36,95.
  Du sparer 8 kr. / 17 %
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: Tena

Vores første anbefaling er “TENA Lady Dicreet Mini (20 stk)” fra mærket Tena.

Produktet er lige nu på tilbud hos Helsebixen.dk hvor prisen er sat ned fra 44,95 til 36,95 – en besparelse på 8 kr. / 17 %

Forhandlerens beskrivelse:
TENA Lady Discreet Mini – beskyttelse mod lækage, lugt og fugtTENA Lady Discreet Mini er et blødt og åndbart inkontinensbind med en behagelig og diskret pasform. Bindet er særlig velegnet til kvinder, der regelmæssigt oplever lækage af et par dråber (bind…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: TENA Men Level 2 (10 stk)

 • Dagens pris: 57,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 59,95, nu kun 57,95.
  Du sparer 2 kr. / 3 %
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: Tena

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe TENA Men Level 2 (10 stk) til kun 57,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Diskrete inkontinensbind til mænd TENA Men Level 2 (10 stk) er inkontinensbind til mænd med et diskret design, der ikke kan ses gennem tøjet.
Føl dig sikker med TENA Men Level 2, som er inkontinensbind med en højere absorberingsevne til mere en blot få dr…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: TENA Lady Discreet Normal (12 stk)

Næste anbefaling er “TENA Lady Discreet Normal (12 stk)”.

Dagens bedste tilbud på “TENA Lady Discreet Normal (12 stk)” har vi fundet hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 44,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
TENA Lady Discreet Normal er bind til dig, der døjer med inkontinens og søger en diskret oplevelse hvor du kan have værdigheden i behold.
Bevar fornemmelsen af renhed og velbehag hele dagen!…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

4: TENA Lady Ultra Mini Plus (24 stk)

Produkt nummer 4 på vores “voksenbleer-liste” er TENA Lady Ultra Mini Plus (24 stk) som du lige nu kan købe for 44,95 hos Helsebixen.dk

Forhandlerens beskrivelse:
MINI INKONTINENSBIND   Bind der egner sig til kvinder med ufrivillig vandladning. Bindene opsuger væske hurtigere end menstruationsbind og trusseindlæg, og så kan de også rumme en del mere væske. Bindende har Triple Protection, der forhindrer væksten a…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

5: TENA Lady Super (30 stk)

Sidste produkt på vores liste er TENA Lady Super (30 stk) som vi har fundet til 103,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
TENA Lady Super – inkontinensbind med høj beskyttelseTENA Lady Super er et blødt og åndbart inkontinensbind som tilpasser sig kroppens pasform. Bindet er særlig velegnet til kvinder, der oplever moderat urinlækage og har brug for høj beskyttelse (bindet h…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste voksenbleer i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse voksenbleer:

Dyreste Voksenbleer på listen er TENA Slip Maxi, Large – 24 stk. fra Med24 med en pris på 378.67. Billigste udvalgte Voksenbleer er TENA Lady Normal – 12 stk. som du kan købe for 35.00 hos Med24. Forskellen på de to priser er 343.67 kr.
Ovenstående Voksenbleer data og priser er hentet fra 3 butikker (Helsebixen.dk, LivetSomSenior, Med24). Alle Voksenbleer tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Voksenbleer guides:

Fandt du ikke det rigtige Voksenbleer blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Voksenbleer:

Når vi bliver ældre, er vi nogen, der begynder at lide af inkontinens.

Dette er en lidelse, som for mange er frustrerende og til dels ydmygende, mens det også i mange tilfælde er et tabubelagt emne. Desuden er det et problem, som ikke kan ignoreres, men som man bliver nødt til at tage stilling til. Oftest er en af løsningerne på de ufrivillige vandladninger en voksenble. Men hvad skal man tænke over, når man skal købe voksenbleer? Det kan du læse mere om her i vores guide til bleer til voksne:

Oversigt over voksenbleer / bleer til voksne:

Hvorfor og hvordan bliver man inkontinent?

Når man bliver ældre, kan man, på grund af for eksempel skader i centralnervesystemet, opleve en større eller mindre grad af ufrivillig vandladning.

Andre forhold, som eksempelvis infektioner i urinvejssystemet eller bivirkninger fra medicin, kan også være medvirkende faktorer til begyndende inkontinens. Hvis man begynder at bemærke, at man lækker lidt urin, når man for eksempel griner eller hoster, kan det være tegn på begyndende inkontinens.

Man bør da være opmærksom på, hvordan det udvikler sig.

Og eventuelt finde ud af, hvad det skyldes, og om det er noget at gøre ved det

Hvornår er det tid at begynde at bruge bleer til voksne?

Når man synes, at ens ufrivillige vandladning – og mængden af det – bliver et problem og en usikkerhed, kan en voksenble hjælpe en. Man kan bruge en voksenble for at føle sig mere tryg.

Det er ikke rart at færdes og ikke selv helt være herre over, hvornår man eventuelt – i større eller mindre grad – kan komme til at lade vandet. Derfor kan voksenbleen være en god sikkerhed for en, når man for eksempel er ude og ikke i umiddelbar nærhed af et toilet.

Det kan også være, man ved at træne sin blære, får styr på vandladningen om dagen og blot har brug for en ble, mens man sover

Hvilke typer bleer til voksne mænd findes der?

Der findes voksenbleer til både mænd og kvinder og i forskellige størrelser og former. Fra det helt lille tynde bind beregnet til dryp, over de større bind med større sugeevne – og til buksebleer til den kraftige inkontinens.

Desuden er buksebleer for mange mere komfortable at have på – frem for et bind/indlæg, og de kan give en større tryghed. Kort fortalt findes der rigtig mange forskellige slags voksenbleer, der passer til lige så mange forskellige behov, og særligt et mærke som tena bleer har et stort udvalg. Så man, selv om man er inkontinent i en større eller mindre grad, kan føle sig tryg og tilpas – og nyde tilværelsen

Er der forskel på voksenbleer til kvinder og til mænd?

Som nævnt kan man få voksenbleer eller blebukser, der både passer til mænd og kvinder. Men i og med at mænd og kvinder er anatomisk vidt forskellige, findes der naturligvis bleer/bind til begge køn. Bleer/bind til mænd er dermed udviklet med øje for den mandlige anatomi.

Skålformede indlæg giver en god pasform til mænd, og en klæbestrimmel sørger for at holde bleen/bindet på plads. Således giver det optimal beskyttelse, og man kan føle sig mere tryg ved at bruge det. Man skal blot finde ud af, hvor god og kraftig sugeevne i bleen, man har behov for – og om man i stedet for et indlæg til underbukserne foretrækker en bukseble

Kan man gøre noget ved inkontinens – udover at bruge ble?

Mange ældre mænd, der er plaget af en grad af inkontinens, finder desværre problemet så pinligt eller privat, at de ikke snakker med nogen om det. Det er en skam, for det kan være et livsforringende problem, og det er vigtigt at få snakket om det. Derigennem kan man få taget hul på problemet – og forhåbentlig få gjort noget ved det.

Så det vil under alle omstændigheder være en god idé at beslutte sig for at søge læge. Her kan man netop få en god snak om problemet og dets omfang – og finde ud af, om der er mulighed for behandling.

Da inkontinens kan komme af flere årsager, vil det være praktisk at finde ud af, hvor problemet egentlig ligger. Det kan også være, man selv kan være med til at forbedre tilstanden ved for eksempel træning af blære.

Det kan desuden være rart at få en snak om – og bryde tabu omkring – brugen af bleer til voksne mænd

4 ting du bør overveje når du skal købe voksenbleer

Her får du en oversigt over de 4 ting du bør overveje, når du skal købe voksenbleer, så du kan finde en ble, der opfylder dine behov

Størrelsen

Det er meget vigtigt, at din ble sidder ordentligt på dig. En for lille ble vil føles ubehagelig, mens en for stor ble vil give utætheder. Tag derfor et måleband rundt om dine hofter, for at se hvilken størrelse din ble skal være.

Sugeevnen

Tænk over hvor højt et niveau af sugeevne i din ble, du har behov for. Hvis du for eksempel går ofte på toilettet, og urinerer meget, har du højst sandsynligt brug for en ble, med det højeste niveau af sugeevne. Det er også muligt, at købe to slags bleer med forskellige niveauer af sugeevne, til brug om dagen og natten. Generelt er de delt op efter, hvor store vandladninger du typisk har. Så du kan få voksenbleer, som passer til alt fra minimale vandladninger (få, enkelte dråber) til svær inkontinens, hvor man også kan være ramt af afføringsinkontinens. Har du brug for vandledning andre steder end toilettet kan du også overveje en urinkolbe.

Kønsspecifikke bleer

Overvej, om du bør købe bleer, der er egnede til dit køn.

Der fås bleer, som er formede som boxershorts, der er designede til mænd, mens der findes bleer, der er designet til at tilpasse kvindens urin-flow. Der findes dog også bleer til begge køn, og disse er som oftest billigere. Det kan meget vel være, at disse bleer opfylder dine behov, men det kan anbefales, at du prøve et par stykker først, før du køber flere af dem.

For de skal naturligvis være komfortable at bære rundt på og ikke blot praktiske

Budgettet

Når du nu har dannet dig et overblik over de ting, du bør overveje, bør du som det sidste lave et budget, før du træffer en beslutning. Fordi der findes mange forskellige slags voksenbleer, fås de også i mange forskellige prisklasser. Andre faktorer, der påvirker prisen, er som nævnt før, om bleerne er vaskbare eller engangsprodukter, om der er tale om et specielt mærke, f.eks. tena bleer, og om de er kønsspecifikke, f.eks. bleer til voksne mænd. Find derfor ud af, hvad dit egentlige behov er, og hvor stort dit budget er. Hvis dit behov ikke er så stort, samtidig som dit budget er meget stramt, vil det være en god idé at købe vaskbare bleer, fordi de kan bruges igen. Hvis du derimod har et stort behov, og ikke har tid eller lyst til, at vaske bleerne, så er det en god idé at købe engangsbleer. Hvis budgettet er stramt, bør du kigge på priserne på de forskellige bleer på markedet, og finde det billigste produkt. Og husk nu, tal om din inkontinens – gem ikke rundt på din lidelse og dermed lade det forblive et tabu. Det er det ikke. Og du er ikke alene. Voksenbleen er din løsning til en normal hverdag uden bekymring.

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Voksenbleer

Den Ultimative Guide til Voksenbleer

https://www.youtube.com/watch?v=6ztn-_0pl0M

TENA Voksenbleer

De 8 Bedste Voksenbleer 2017