Når man skal ud at købe Vandrestav kan der være stor forskel på kvalitet og pris, og man har ikke lyst til at komme hjem med det forkerte Vandrestav. Det forstår vi godt her på Hok.dk.

Derfor har vi her udvalgt 14 Vandrestav fra pålidelige danske forhandlere. Det gør forhåbentlig din søgning efter den helt rigtige Vandrestav lidt nemmere.

Dyreste Vandrestav på listen er Masters Ma Trecime Carbon – Vandrestave fra RejseGear.dk med en pris på 1499.00. Billigste udvalgte Vandrestav er Nordic Walking vandrestave som du kan købe for 199.00 hos Manillo.dk. Forskellen på de to priser er 1300 kr. – de 14 Vandrestav vi har fundet koster i gennemsnit 741.26 kr.
Nedenstående Vandrestav data og priser er hentet fra 9 butikker (Manillo.dk, Fitnessshoppen.dk, RejseGear.dk, MAXiPRO, Outmore.dk, GrejFreak.dk, OutdoorPro.dk, Outdoor i Centrum, LivetSomSenior). Alle Vandrestav tilbud er opdateret i dag 19-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Billede af TOORX Vandrestave

2: TOORX Vandrestave

Tilbud: Kun 299.00 269.00 hos Fitnessshoppen.dk. Spar 30 kr. / 10 %

Smarte vandrestave fra det kendte mærke TOORX, som er designet til gåturene udenfor. De er derfor perfekte til hjemmetræning uden for fitnesscentrene. Vandrestavene har ergonomiske og komfortable håndtag med justerbare stropper til dine håndhed, så de ikk… læs mere hos Fitnessshoppen.dk >>

Billede af Trekmates Vandrestave

11: Trekmates Vandrestave

Bedste pris: 349.00 hos OutdoorPro.dk

Vi sælger naturligvis Walker Shock (Par) – Blue fra Trekmates. Lige nu kun 349,00 og de er på lager. Køb dem online her… læs mere hos OutdoorPro.dk >>

Flere Vandrestav guides:

Fandt du ikke det rigtige Vandrestav blandt de 14 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vandrestav:

Hvis man er blandt de mange aktive ældre mennesker, og man holder af at gå ture, er en vandrestav værd at overveje. At vandre er alle tiders motionsform, hvor de fleste mennesker og alle aldre kan være med. Det giver frisk luft, motion – og måske godt selskab, hvis man er flere, der følges ad.

En vandrestav – eller to – kan være en rigtig god hjælp generelt, når man er ude at vandre. Men hvorfor – og om man har mest gavn af at vælge en eller to stave, kan du læse mere om herunder

Vandrestave

Du kan enten bruge vores oversigt over vandrestave længere oppe eller se et stort udvalg af vandrestave på vandrestave.dk

Hvad er en vandrestav?

En vandrestav er en form for spadserestok. Den er et praktisk hjælpemiddel, der er beregnet til netop de udendørs vandreture.

Den giver ekstra støtte og balance.

Hvilket kan være særdeles nyttigt for brugeren, der netop har behov for lidt ekstra at støtte sig til på de længere gåture. Men også, hvis man er ude at gå i terræn og/eller steder, hvor der er op- og nedstigninger. Vandrestave er forskelligt udformet og kan minde om skistave eller en ”almindelig stok”. Der er således forskellige greb på dem, ligesom de kan være sammenklappelige eller ej (ligesom man kan få en sammenklappelig stok).

Mange af dem er lavet i aluminium, et dejligt let materiale, der gør stavene lette i brug. Derudover vil de ofte kunne indstilles i højden, så staven hjælper så optimalt som muligt under vandreturen

Hvorfor gå med vandrestav?

Der kan være mange grunde til at gå med vandrestav. Og det behøver ikke handle om, at man er dårligt gående.

Her kan den dog også være et udmærket hjælpemiddel. Men det kan den også for den bruger, der gerne vil ud at være aktiv – og gerne vil vandre.

I naturen, i byen, på landet – hvor man nu vil gå henne. Vandrestaven kan være en stabil hjælp og støtte undervejs. Vælger man at gå med to stave, er vi ude i såkaldt stavgang, hvilket på et tidspunkt begyndte at blive voldsomt populært. Særligt blandt ældre mennesker.

Stavgang er en motionsform, hvor man vandrer med to stave – og således har en rigtig god hjælp til støtte og balance. Tempoet kan komme op, og udover bentøjet er overkroppen også i bevægelse, hvilket er rigtig godt for eventuelle ømme muskler og led.

Det er således en effektiv motionsform, der for eksempel også er god for gigtplagede

Skal jeg gå med en eller to vandrestave?

Det kommer an på, hvilke formål – og mål – man har i forhold til vandrestave.

Er det for at finde et godt hjælpemiddel til støtte eller aflastning af ens dårlige ben, når man går, er det sikkert én stav. Eller måske en stok. Eller hvis det er en praktisk ude-stav, man kigger efter – blot til almindelige gåture, er det måske også kun én vandrestav, man søger.

Men vil man i gang med at dyrke vandring – og måske så stavgang, er det to stave, der er den oplagte løsning. Stavgang er dog en særlig vandrestil, som man skal kunne forliges med, før man kaster sig ud i det. Søger man blot en god hjælp til ekstra støtte og balance, når man er ude at vandre, er én vandrestav også en rigtig god makker at have med

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Vandrestave

Stavgang – Lær at gå rigtigt https://www.youtube.com/watch?v=4yuYUJnasfw FIZAN Vandrestave https://www.youtube.com/watch?v=nkcEaCozeT8 Brug af Vandrestave https://www.youtube.com/watch?v=QiSOmdk45v0

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk