Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Umage sofabord. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Umage sofabord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Umage – Sofabord – Hang Out – Mørk eg – Messing

  • Dagens pris: 2399,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 3199.00, nu kun 2399,-.
    Du sparer 800 kr. / 25 %
  • Fundet hos Erling Christensen Møbler
  • Mærke: Umage

Vores første anbefaling er “Umage – Sofabord – Hang Out – Mørk eg – Messing” som lige nu er på tilbud hos Erling Christensen Møbler.

Her er prisen sat ned med 25 % og kan altså fås for kun 2399,- – en besparelse på 800 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Umage sofabord er virkelig en fryd for øjet.
Materialerne er mørkt egetræ, kunstlæder, og messingbelagt stål. Et bord, der som det mest naturlige vil indtage scenen, som epicentret i hyggehjørnet.
Det er som lavet til aftenkaffen.
Måske derfor det kaldes…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Umage – Sofabord – Hang Out – Lys eg – Stål

Anden anbefaling har vi fundet hos Erling Christensen Møbler, hvor du kan købe Umage – Sofabord – Hang Out – Lys eg – Stål til kun 3199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Umage sofabord er virkelig en fryd for øjet.
Materialerne er lyst egetræ, kunstlæder, og stål. Et bord, der som det mest naturlige vil indtage scenen, som epicentret i hyggehjørnet.
Det er som lavet til aftenkaffen.
Måske derfor det kaldes "Hang Out&…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

3: Umage – Sofabord – Hang Out – Lys eg – Messing

Sidste produkt på vores liste er Umage – Sofabord – Hang Out – Lys eg – Messing som vi har fundet til 3199,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Umage sofabord er virkelig en fryd for øjet.
Materialerne er lyst egetræ, kunstlæder, og messingbelagt stål. Et bord, der som det mest naturlige vil indtage scenen, som epicentret i hyggehjørnet.
Det er som lavet til aftenkaffen.
Måske derfor, at bordet k…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Umage sofabord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Umage sofabord:

Dyreste Umage Sofabord på listen er Umage – Sofabord – Hang Out – Lys eg – Stål fra Erling Christensen Møbler med en pris på 3199.00. Billigste udvalgte Sofabord er Umage – Sofabord – Hang Out – Mørk eg – Messing som du kan købe for 2399.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 800 kr. – de 3 Umage Sofabord vi har fundet koster i gennemsnit 2932.33 kr.
Ovenstående Umage Sofabord data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Umage Sofabord tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sofabord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sofabord blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sofabord:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Umage:

Er du vild med Umage, men Sofabord var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Umage: