Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Trixie sengebord. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Trixie sengebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: LAFORMA Trixie sengebord, m. låge og hylde – klar glas og sort stål (45×58)

Sidste produkt på vores liste er LAFORMA Trixie sengebord, m. låge og hylde – klar glas og sort stål (45×58) som vi har fundet til 2139,- hos Boboonline.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Her ses Trixie, som er et flot sengebord i stål og glas fra Trixie-serien af LaForma.
Stål er det hotteste element i soveværelset, og du vil uden tvivl sætte pris på dette moderne sengebord.
Sengebordet består af en sort stålstruktur med en industrielt de…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Trixie sengebord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Trixie sengebord:

Dyreste Trixie Sengebord på listen er LAFORMA Trixie sengebord, m. låge og hylde – klar glas og sort stål (45×58) fra Boboonline.dk med en pris på 2139.00. Billigste udvalgte Sengebord er LAFORMA Trixie sengebord, m. låge og hylde – klar glas og sort stål (45×58) som du kan købe for 2139.00 hos Boboonline.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Trixie Sengebord vi har fundet koster i gennemsnit 2139 kr.
Ovenstående Trixie Sengebord data og priser er hentet fra 2 butikker (Boboonline.dk, Likehome.dk). Alle Trixie Sengebord tilbud er opdateret i dag 01-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sengebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sengebord blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sengebord:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Trixie:

Er du vild med Trixie, men Sengebord var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Trixie: