Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde TravelSafe pilleæske. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle TravelSafe pilleæske tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: 2 stk. pilleæske travelsafe

Sidste produkt på vores liste er 2 stk. pilleæske travelsafe som vi har fundet til 39,- hos OutdoorPro.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Travelsafe pilleæsker har 8 rum med låg, hvor ugens første bogstav er angivet.
På denne måde kan du se, hvilken dag du stadig skal tage din medicin. Pilleboksen er super smart, at have med på rejsen, da man ikke behøver at tage sine pilleglas med på farte…

Se hos OutdoorPro.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste TravelSafe pilleæske i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse TravelSafe pilleæske:

Dyreste TravelSafe Pilleæske på listen er 2 stk. pilleæske travelsafe fra OutdoorPro.dk med en pris på 39.00. Billigste udvalgte Pilleæske er 2 stk. pilleæske travelsafe som du kan købe for 39.00 hos OutdoorPro.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 TravelSafe Pilleæske vi har fundet koster i gennemsnit 39 kr.
Ovenstående TravelSafe Pilleæske data og priser er hentet fra 4 butikker (OutdoorPro.dk, RejseGear.dk, MAXiPRO, Outmore.dk). Alle TravelSafe Pilleæske tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pilleæske guides:

Fandt du ikke det rigtige Pilleæske blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pilleæske:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med TravelSafe:

Er du vild med TravelSafe, men Pilleæske var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra TravelSafe: