Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde træningsbold. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle træningsbold tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Træningsbold 55cm, ABS, Grå

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Abilica Online.

Her kan “Træningsbold 55cm, ABS, Grå” fås til 129,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
OBS – Farven på bolden er lysegrå.
Vi afventer nyt billede fra leverandøren.Træningsbolden er designet med et tykkere lag gummi, som gør den bedre at træne med.
Bolden er uden phtalater og tungmetaller.
Her får du en træningsbold med ABS, der betyder at d…

Se hos Abilica Online ❯❯

2: Træningsbold med træningselastikker

Anden anbefaling har vi fundet hos Hafaro.dk, hvor du kan købe Træningsbold med træningselastikker til kun 379,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Træningsbold der styrker muskelkorsettet og viser særlig opmærksomhed til de små muskler omkring leddene især ved mave og ryg.
Når du bruger en stor træningsbold som denne på Ø65 cm får du mulighed for at styrke hele kroppens muskulatur sikkert, effektivt…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

3: Gymstick Træningsbold (55 cm – Pro)

Næste anbefaling er “Gymstick Træningsbold (55 cm – Pro)”.

Dagens bedste tilbud på “Gymstick Træningsbold (55 cm – Pro)” har vi fundet hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 399,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gymstick er en træningsbold i pro-udgaven til dig der udelukkende ønsker det bedste af det bedste, når det kommer til dit træningsudstyr. Mærke: Gymstick Størrelse: fra 45 cm til 75 cm i diameter Belastningsevne: Statisk, 1500 kg – dynamisk, 500 kg…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

4: Træningsbold pumpe

Produkt nummer 4 på vores “træningsbold-liste” er Træningsbold pumpe som du lige nu kan købe for 79,- hos Helsebixen.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Få hurtigt og nemt luften tilbage i dine træningsbolde med den smarte lille træningsbold pumpe fra Sissel. Mærke: Sissel Farve: Blå Længde: 28 centimeter Diameter i spidsen: 0,5 centimeter Kan modstå stort tryk Simpelt og brugervenligt design Pas…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

5: Træningsbold | Refit Basic – 60 cm (grå)

Sidste produkt på vores liste er Træningsbold | Refit Basic – 60 cm (grå) som vi har fundet til 249,- hos Bandageshoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Refit Basic træningsbold i 60 cm og 70 cm Ustabiliteten i bolden gør din træning meget effektiv. Musklerne i både underliv og ryg skal arbejde hårdt for at stabilisere kroppen. Med boldtræning forbedrer du overkroppens stabilitet og træner også din…

Se hos Bandageshoppen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste træningsbold i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse træningsbold:

Dyreste Træningsbold på listen er Tunturi Træningsbold Stativ fra Fitnessshoppen.dk med en pris på 1799.00. Billigste udvalgte Træningsbold er Odin Boldpumpe Til Træningsbold som du kan købe for 28.00 hos Apuls.dk. Forskellen på de to priser er 1771 kr.
Ovenstående Træningsbold data og priser er hentet fra 16 butikker (Abilica Online, Hafaro.dk, Helsebixen.dk, Bandageshoppen.dk, Altideals, Apuls.dk, Fitnessengros.dk, Padelshoppen.com, Sportsbuddy.dk, Gucca.dk, Billigsport24, Hjemmets, Evermart.dk, Den Intelligente Krop, Fitnessshoppen.dk, Cykelpartner). Alle Træningsbold tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Træningsbold guides:

Fandt du ikke det rigtige Træningsbold blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Træningsbold: