Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde toiletstøtte. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle toiletstøtte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Toiletstøtte, fritstående

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Senior24.dk.

Her kan “Toiletstøtte, fritstående” fås til 995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fritstående toiletstøtte som nemt kan indstilles i højden.  Toiletstøtten er beregnet til personer, som har behov for ekstra støtte, når de sætter sig- eller rejser sig fra toilettet. Toiletstøtten er en robust konstruktion, som nemt indstilles i båd…

Se hos Senior24.dk ❯❯

2: Cavere – Foldbar toiletstøtte (prisbelønnet design)

Anden anbefaling har vi fundet hos Gloria Mundi Care, hvor du kan købe Cavere – Foldbar toiletstøtte (prisbelønnet design) til kun 3700,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stilfuldt klassisk design – ergonomisk korrekt greb Den foldbare toiletstøtte har en gribeprofil, der tager udgangspunkt i trekanten, fordi afprøvninger har vist, at netop denne form giver den bedste kombination af styrke, komfort og god ergonomi.
Hjørne…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

3: Cavere – Toiletstøtte (støttegreb, gribebøjle)

Næste anbefaling er “Cavere – Toiletstøtte (støttegreb, gribebøjle)”.

Dagens bedste tilbud på “Cavere – Toiletstøtte (støttegreb, gribebøjle)” har vi fundet hos Gloria Mundi Care hvor prisen lige nu er 2225,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ergonomisk håndgreb til toilet og badeværelse  Toiletstøtten (eller støttegrebet) har en gribeprofil, der tager udgangspunkt i trekanten, fordi afprøvninger har vist, at netop denne form giver den bedste kombination af styrke, komfort og god ergonomi.
Hj…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

4: HEWI Range 805 Classic. Toiletstøtte med hængsel og låsemekanisme

Produkt nummer 4 på vores “toiletstøtte-liste” er HEWI Range 805 Classic. Toiletstøtte med hængsel og låsemekanisme som du lige nu kan købe for 3992,50 hos Gloria Mundi Care

Forhandlerens beskrivelse:
Toiletstøtte med låsemekanisme fra HEWI Range 805 Classic serien fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet med satin overflade.
Bøjlen fås i 4 forskellige længder 600, 700, 850 eller 900 mm og opfylder kravene til belastningskapacitet i følge DIN 18040…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

5: HEWI Range 805 Classic. Toiletstøtte med hængsel

Sidste produkt på vores liste er HEWI Range 805 Classic. Toiletstøtte med hængsel som vi har fundet til 3476,25 hos Gloria Mundi Care.

Forhandlerens beskrivelse:
Toiletstøtten fra HEWI Range 805 Classic serien er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet med satin overflade.
Bøjlen fås i 3 forskellige længder 600, 700 eller 850 mm og opfylder kravene til belastningskapacitet i følge DIN 18040 specifikationen.
V…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste toiletstøtte i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse toiletstøtte:

Dyreste Toiletstøtte på listen er Demo-model – Foldbar Toiletstøtte fra sam Freeline 60 cm lang fra Gloria Mundi Care med en pris på 5850.00. Billigste udvalgte Toiletstøtte er Pressalit A/S papirholder til toiletstøtte som du kan købe for 152.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 5698 kr. – de 5 Toiletstøtte vi har fundet koster i gennemsnit 7783.31 kr.
Ovenstående Toiletstøtte data og priser er hentet fra 6 butikker (Senior24.dk, Gloria Mundi Care, VVSproffen.dk, Elvvs.dk, Proshop.dk, vvs.dk). Alle Toiletstøtte tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Toiletstøtte guides:

Fandt du ikke det rigtige Toiletstøtte blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Toiletstøtte:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk