Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Tena voksenbleer. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Tena voksenbleer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: TENA Lady Dicreet Mini (20 stk)

 • Dagens pris: 36,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 44,95, nu kun 36,95.
  Du sparer 8 kr. / 17 %
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: Tena

Vores første anbefaling er “TENA Lady Dicreet Mini (20 stk)” som lige nu er på tilbud hos Helsebixen.dk.

Her er prisen sat ned med 17 % og kan altså fås for kun 36,95 – en besparelse på 8 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
TENA Lady Discreet Mini – beskyttelse mod lækage, lugt og fugtTENA Lady Discreet Mini er et blødt og åndbart inkontinensbind med en behagelig og diskret pasform. Bindet er særlig velegnet til kvinder, der regelmæssigt oplever lækage af et par dråber (bind…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: TENA Men Level 2 (10 stk)

 • Dagens pris: 57,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 59,95, nu kun 57,95.
  Du sparer 2 kr. / 3 %
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: Tena

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe TENA Men Level 2 (10 stk) til kun 57,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Diskrete inkontinensbind til mænd TENA Men Level 2 (10 stk) er inkontinensbind til mænd med et diskret design, der ikke kan ses gennem tøjet.
Føl dig sikker med TENA Men Level 2, som er inkontinensbind med en højere absorberingsevne til mere en blot få dr…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: TENA Lady Ultra Mini Plus (24 stk)

Næste anbefaling er “TENA Lady Ultra Mini Plus (24 stk)”.

Dagens bedste tilbud på “TENA Lady Ultra Mini Plus (24 stk)” har vi fundet hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 44,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
MINI INKONTINENSBIND   Bind der egner sig til kvinder med ufrivillig vandladning. Bindene opsuger væske hurtigere end menstruationsbind og trusseindlæg, og så kan de også rumme en del mere væske. Bindende har Triple Protection, der forhindrer væksten a…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

4: TENA Lady Discreet Normal (12 stk)

Produkt nummer 4 på vores “Tena voksenbleer-liste” er TENA Lady Discreet Normal (12 stk) som du lige nu kan købe for 44,95 hos Helsebixen.dk

Forhandlerens beskrivelse:
TENA Lady Discreet Normal er bind til dig, der døjer med inkontinens og søger en diskret oplevelse hvor du kan have værdigheden i behold.
Bevar fornemmelsen af renhed og velbehag hele dagen!…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

5: TENA Lady Super (30 stk)

Forhandlerens beskrivelse:
TENA Lady Super – inkontinensbind med høj beskyttelseTENA Lady Super er et blødt og åndbart inkontinensbind som tilpasser sig kroppens pasform. Bindet er særlig velegnet til kvinder, der oplever moderat urinlækage og har brug for høj beskyttelse (bindet h…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

6: Tena Lady Super, 30 stk.

Sidste produkt på vores liste er Tena Lady Super, 30 stk. som vi har fundet til 135,- hos LivetSomSenior.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Tena voksenbleer i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Tena voksenbleer:

Dyreste Tena Voksenbleer på listen er TENA Slip Maxi, Large – 24 stk. fra Med24 med en pris på 378.67. Billigste udvalgte Voksenbleer er TENA Lady Normal – 12 stk. som du kan købe for 35.00 hos Med24. Forskellen på de to priser er 343.67 kr.
Ovenstående Tena Voksenbleer data og priser er hentet fra 3 butikker (Helsebixen.dk, LivetSomSenior, Med24). Alle Tena Voksenbleer tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Voksenbleer guides:

Fandt du ikke det rigtige Voksenbleer blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Voksenbleer:

Inkontinens kan ramme mange, heriblandt ældre mennesker. Desværre er det ofte et tabu-emne for mange, og det kan være enormt svært og ømtåleligt for den ramte at snakke med nogen om det. Både for mænd og kvinder. Derudover kan det gå hen og blive et meget generende problem, idet det er enormt upraktisk at være inkontinent – og det kan blive ildelugtende.

Derved kan man komme til at føle skam over sig selv, og hverdagen kan blive anderledes problematisk.

Blandt andet derfor er der stor grund til at bryde tabuet og få gjort noget ved sin inkontinens. En af løsningerne – og/eller en brugbar hjælp – er Tena bleer, altså bleer til voksne. Det kan du læse mere om i det følgende

Tena Bleer til mænd og kvinder

[products limit=’30’ columns=’3′ category=’89’ orderby=’title’]

Hvilke typer Tena bleer findes der?

Der findes mange forskellige typer bleer til voksne. Tena har sørget for, at der er bleer til forskellige behov – og til både mænd og kvinder.

For eksempel er der det lille tynde bind, der er beregnet til dryp/en mild form for inkontinens. Bindene findes både specielt til kvinder og mænd og skal klæbes fast i underbukserne. Der er selvfølgelig også større bleer til både kvinder og mænd, der er egnet til moderat eller kraftigere inkontinens.

Både til daglig og natlig brug. Dertil kommer desuden buksebleen, der er egnet til kraftig eller svær inkontinens.

De findes i en særlig udgave til mænd, men også i en unisex-udgave. Buksebleerne har den fordel, at de bruges som underbukser og derfor for mange kan være mere komfortable at have på. I stedet for et bind eller indlæg, der helst skal sidde ordentligt i underbukserne for at give den nødvendige hjælp. Buksebleer kan dermed også være med til at give en større tryghed.

På den måde findes der et bredt udvalg af Tena bleer, der kan passe begge køn og alle størrelser.

Og dække de forskellige behov der er, afhængig af hvor hårdt ramt af ufrivillig vandladning man er

Hvad skyldes inkontinens?

Der kan være flere årsager til, at man kan gå hen og blive inkontinent, ligesom der er flere grader af at være inkontinent. Men en af årsagerne kan for eksempel være skader i centralnervesystemet, der kan forårsage en større eller mindre grad af ufrivillig vandladning. Ligesom man, når man bliver ældre, måske indtager medicin, hvis bivirkninger kan ende ud i en grad af inkontinens.

Det kan også skyldes infektioner i urinvejssystemet, og sådan er der flere mulige grunde til, at inkontinens opstår.

Hvis man begynder at mærke, at man får sværere ved at holde på vandet, for eksempel når man hoster eller griner, bør man være opmærksom på det. Det kan være, det er tegn på, at man er ved at blive inkontinent. I så fald er det værd at undersøge, om der er noget at gøre ved det – og få det gjort

Hvilken ble bør jeg vælge?

Det er selvfølgelig først og fremmest en rigtig god ting, at der er lavet bleer specielt til kvinder og til mænd. For anatomisk set er der jo bare en væsentlig forskel på kvinder og mænd, hvorfor udformningen af bind og voksenbleer også er det.

Og derfor giver en meget bedre pasform. Det kan man kun glæde sig over, når man har behov for at bruge ble. Men udover det er det oplagt at starte med at gøre op med sig selv, hvor voldsom en inkontinens man er plaget af. Er det kun små dryp, er det sikkert blot de mindste bind, man skal have fat i.

Er man derimod hårdt ramt af ufrivillig vandladning, bør man naturligvis vælge en kraftigere ble, der har en tilstrækkelig sugeevne. Men også en ble, man føler sig godt tilpas og tryg med.

Her kan det eventuelt blive aktuelt at overveje buksebleen som den rigtige løsning. Det vigtigste må være at prøve sig frem og på den måde finde ud af, hvilken type og størrelse ble, der passer bedst til ens behov. Samt som føles mest komfortabel og giver en bedst tryghed i hverdagen

VIDEOER: Hjælp og vejledning til TENA Bleer

TENA Flex Ble
https://www.youtube.com/watch?v=ueE1TCHBbug
Udpakning af TENA Slip Ultima Bleer
https://www.youtube.com/watch?v=ueE1TCHBbug