Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Taski mikrofiberklud. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Taski mikrofiberklud tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: TASKI MyMicro Cloth, blå microfiberklud, 36×36 cm, 20 stk.

  • Mærke: Taski
  • Farve: Blå

Sidste produkt på vores liste er TASKI MyMicro Cloth, blå microfiberklud, 36×36 cm, 20 stk. som vi har fundet til 193,61 hos HUMA.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Svanemærket microfiberklud fra Taski (Diversey-brand), fremstillet af 80% polyester og 20% polyamid.
Kluden måler 36×36 cm, og er i kraftig kvalitet, hvilket gør kluden anvendelig til en lang række rengøringsopgaver.
Et super godt alternativ til vores klu…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Taski Mikrofiberklud på listen er TASKI MyMicro Cloth, blå microfiberklud, 36×36 cm, 20 stk. fra HUMA.dk med en pris på 193.61. Billigste udvalgte Mikrofiberklud er TASKI MyMicro Cloth, blå microfiberklud, 36×36 cm, 20 stk. som du kan købe for 193.61 hos HUMA.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Taski Mikrofiberklud data og priser er hentet fra 1 butikker (HUMA.dk). Alle Taski Mikrofiberklud tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Mikrofiberklud guides:

Fandt du ikke det rigtige Mikrofiberklud blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Mikrofiberklud: