Hok.dk » Alle guides » Øvrige produkter på Hok.dk » Strømpepåtager

Bedste Strømpepåtager: Se top 10

(opdateret december 2023)

Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde strømpepåtagerer. Vi har udvalgt de 10 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 10 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på strømpepåtagerer | ✅ Strømpepåtager-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 strømpepåtagerer

Her kan du se de 3 bedste strømpepåtagerer ud af de 10 strømpepåtagerer vi har på vores liste her på Hok.dk
De 3 strømpepåtagerer er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på strømpepåtagerer | ✅ Strømpepåtager-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Strømpepåtager til almindelige sokker

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hafaro.dk.

Her kan “Strømpepåtager til almindelige sokker” fås til 129,- kr.

  • Nem og fleksibel at bruge
  • Velegnet til almindelige sokker
  • Skridsikkert design for stabilitet
  • Gør det let at tage sokker på
  • Uafhængighed for personer med begrænset mobilitet

Strømpepåtageren til almindelige sokker er et smart produkt, der gør det nemt og hurtigt at få sokkerne på. Produktet er ideelt for personer med stivhed og kropslige skavanker, gravide kvinder, personer med overvægt, nedsat mobilitet og fysiske skader, der kan gøre det svært at nå ned til fødderne. Produktet er også velegnet til ældre mennesker, der kan have svært ved at bøje sig ned.

Strømpepåtageren er nem og fleksibel at bruge med sine to lange greb. Den er velegnet til almindelige sokker og har et skridsikkert design, der sikrer, at den ikke glider på gulvet, når den bruges. Produktet er udviklet til at gøre det let og ligetil at tage sokker på, og det kan gøre en daglig rutine, der ellers kan føles uoverkommelig, til en simpel opgave.

Hvis du er afhængig af andres hjælp til at tage sokker på, kan denne strømpepåtager gøre dig uafhængig. Med kun tre enkle trin kan du tage sokker på alene. Først sætter du strømpen for enden af strømpepåtageren, så stiller du den på gulvet og tager fat med hænderne om de to bånd. Til sidst sætter du foden ind i sokkens åbning og skubber foden fremad, mens du trækker i de to bånd, indtil sokken sidder omkring foden.

Det skal bemærkes, at denne strømpepåtager er udviklet til helt almindelige sokker og ikke er velegnet til støttestrømper og kompressionssokker. Strømpepåtageren indeholder to bånd på ca. 70 cm hver og er fremstillet af PP og polyester. Den kan tørres af med en fugtig klud, og der medfølger en dansk manual.

I alt er dette en smart og innovativ strømpepåtager, der kan gøre hverdagen lettere for personer med begrænset mobilitet. Produktet er let at bruge og har et skridsikkert design, der sikrer stabilitet under brug.

Se hos Hafaro.dk ❯❯

2: Strømpepåtager Premium – Premium

Anden anbefaling har vi fundet hos Billige Hjælpemidler, hvor du kan købe Strømpepåtager Premium – Premium til kun 175,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne strømpepåtager fra hollandske Vitility er stærk og solid og dermed en virkelig god hjælp til at få strømperne på. Se brugervejledning under billeder.  En strømpepåtager kan være en praktisk hjælp til at få påsat strømper i hverdagen, især for person…

Se hos Billige Hjælpemidler ❯❯

3: Strømpepåtager Basic – God til prisen

Næste anbefaling er “Strømpepåtager Basic – God til prisen”.

Dagens bedste tilbud på “Strømpepåtager Basic – God til prisen” har vi fundet hos Billige Hjælpemidler hvor prisen lige nu er 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En strømpepåtager kan være en praktisk hjælp til at få påsat strømper i hverdagen, især for personer med begrænset mobilitet eller andre helbredsmæssige udfordringer.
Det kan ofte være en udfordring at få strømper på, især når man skal nå ned til fødderne…

Se hos Billige Hjælpemidler ❯❯

4: Strømpepåtager

  • Dagens pris: 79,20 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 99,-, nu kun 79,20.
    Du sparer 19 kr. / 20 %
  • Fundet hos Sygeplejebutikken.dk

Produkt nummer 4 på vores “strømpepåtager-liste” er Strømpepåtager som du lige nu kan købe for 79,20 hos Sygeplejebutikken.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Strømpepåtager med blød frotté på den ene side griber fat i sokken, mens glat nylon på den anden side reducerer friktion, så din fod glider let ind. To lange løkkehåndtag er nemme at holde og hjælpe med at trække sokken på din fod. Ideel til dem, der kun…

Se hos Sygeplejebutikken.dk ❯❯

5: Magnide strømpepåtager til den lukkede strømpe – L

Forhandlerens beskrivelse:
Strømpepåtager til støttestrømper med lukket tå. Fåes i Medium og Large. Den er meget nem at bruge og du kan se det på linket herunder. https://www.youtube.com/watch?v=Cs-OgcBy-dU…

Se hos Sygeplejebutikken.dk ❯❯

6: Arion strømpepåtager til dine åbne strømper – S

Forhandlerens beskrivelse:
Arion Easy-slide strømpepåtager til støttestrømper med åben tå. Fåes i størrelse Medium og Large. Den er meget nem at bruge og du kan se det på linket herunder. https://www.youtube.com/watch?v=-wEGRtlr34g…

Se hos Sygeplejebutikken.dk ❯❯

7: Arion strømpepåtager til dine åbne strømper – L

Forhandlerens beskrivelse:
Arion Easy-slide strømpepåtager til støttestrømper med åben tå. Fåes i størrelse Medium og Large. Den er meget nem at bruge og du kan se det på linket herunder. https://www.youtube.com/watch?v=-wEGRtlr34g…

Se hos Sygeplejebutikken.dk ❯❯

8: Arion strømpepåtager til dine åbne strømper – M

Forhandlerens beskrivelse:
Arion Easy-slide strømpepåtager til støttestrømper med åben tå. Fåes i størrelse Medium og Large. Den er meget nem at bruge og du kan se det på linket herunder. https://www.youtube.com/watch?v=-wEGRtlr34g…

Se hos Sygeplejebutikken.dk ❯❯

9: ?CLASSICO? Strømpepåtager – Enkelt og stabilt stativ til gulvet.

Forhandlerens beskrivelse:
Har du svært ved at få dine strømper eller kompressionsstrømper på? Giv ikke op, måske denne strømpepåtager kan hjælpe dig.
 Denne  Classico strømpepåtager gør det nemt at tage strømper eller kompressionsstrømper på.
Træk blot strømpen ned over metalramm…

Se hos Seniorpleje ❯❯

10: Strømpepåtager – Lille, smart og enkel at anvende. Blød og elastisk. Onesize

Sidste produkt på vores liste er Strømpepåtager – Lille, smart og enkel at anvende. Blød og elastisk. Onesize som vi har fundet til 279,- hos Seniorpleje.

Forhandlerens beskrivelse:
Har du svært ved at få dine strømper på? Fortvivl ikke, denne strømpetager kan gøre det lettere for dig.
Denne smarte strømpepåtager er super let at anvende, og du kan let have den med på farten.
Du trækker dine strømper ned over ?De 3 fingre?, så de ko…

Se hos Seniorpleje ❯❯

4 yderligere strømpepåtagerer

De 10 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste strømpepåtager i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de strømpepåtagerer vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 4 strømpepåtagerer:

Købsguide til strømpepåtagerer

Det kan for mange mennesker, særligt ældre, være problematisk at tage strømper på. Der kan være mange grunde til, at man har svært ved at nå helt ned til fødderne – og at strække sig så langt forover. Man kan for eksempel have problemer med ryggen eller skuldrene – eller bevægeapparatet generelt. Gigt kan også være en medvirkende faktor til, at processen med at tage strømper på, bliver vanskelig.

For eksempel kan det at ”åbne” strømpen for at tage den på være problematisk.

En strømpepåtager kan være behjælpelig med at gøre det lettere – eller måske overhovedet muligt – at tage strømper på. Læs mere i det følgende og blive klogere på hvordan

Strømpepåtagere:

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“82”]

Hvad er en strømpepåtager?

En strømpepåtager er et hjælpemiddel, der findes i forskellige udgaver. Den kan for eksempel ligne et egentligt stativ eller minde om et halvt rør med snore i.

Der findes udgaver, der kan bruges til forskellige strømper – almindelige strømper, strømpebukser og til kompressionsstrømper.

Den bruges på den måde, at man sætter strømpen uden på åbningen af redskabet, hvorefter man lettere kan stikke sin fod ind i strømpen. Uden at skulle bukke sig langt ned og/eller strække sig langt forover. Herfra kan man, på forskellig vis – afhængig af strømpepåtagerens udformning, trække strømpen på foden.

På en let, enkel og ubesværet måde.

Udover hjælp til at få strømperne på, kan man ligeledes få en strømpeaftager, der kan være behjælpelig, når strømperne skal tages af igen

Hvilken strømpepåtager skal man vælge?

Det vil være fint at gøre sig nogle overvejelser omkring, hvilke strømper man har brug for hjælp til at få på. Bruger man hovedsageligt helt almindelige strømper, eller er det mest strømpebukser? Eller er man bruger af kompressionsstrømper, der naturligt vil være mere besværlige at få på? Ud fra det kan man se på, hvilke muligheder inden for hjælpemidlet der findes.

Nogle af de forskellige typer kan hjælpe med flere slags strømper. Det kan også være en god ide at søge råd og vejledning omkring det, inden man anskaffer sig en. For det skal helst være den type, man kan få mest hjælp og gavn af i det daglige

Hvor kan man få strømpepåtagere henne?

Det kan være, at man igennem det offentlige, som man måske allerede er i dialog med, kan få bevilget en strømpepåtager. Måske i en mindre periode eller et længere forløb, afhængig af hvilken situation man står i.

Hvis ikke, kan man finde flere forskellige udgaver af hjælpemidlet på nettet, hvor man også kan søge efter råd og vejledning før købet. Det er ofte hjemmesider, der beskæftiger sig med hjælpemidler – ikke mindst til ældre – hvor man kan finde et udvalg af forskellige hjælpemidler. Og finde svar på spørgsmål. Eller man kan spørge på for eksempel apoteker eller i matas-butikker, der også har det med at ligge inde med diverse hjælpemidler.

Her kan man desuden få en personlig snak og vejledning.

Så der er gode muligheder for at blive hjulpet godt videre, hvis man kæmper en kamp for at tage strømper på i det daglige. Kan man godt få strømperne på når man sidder i sin stol eller i sin plejeseng men har svært ved at nå dem på gulvet kan man også i stedet kigge på en gribetang

VIDEOER: Hjælp og vejledning til strømpepåtagere

ETAC SOCKY Strømpepåtager https://www.youtube.com/watch?v=QRh4B9Df9so FLEXI Strømpepåtager med fleksible håndtag https://www.youtube.com/watch?v=7c9c-ba2vQ8