Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde stokkeholder. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle stokkeholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stokkeholder til Carbon Ultralight Rollator fra byAcre (tilbehør)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Gloria Mundi Care.

Her kan “Stokkeholder til Carbon Ultralight Rollator fra byAcre (tilbehør)” fås til 295,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk stokkeholder, der er et godt (og nødvendigt) tilbehør til byAcre Carbon Ultralight rollatoren, hvis du er stokkebruger i det daglige Stokkeholderen er hurtigt monteret og kan også nemt tages af igen, hvis det ønskes. En stokkeholder sørger for,…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

2: TrustCare: Stokkeholder til Let’s Fly Rollator

Anden anbefaling har vi fundet hos Gloria Mundi Care, hvor du kan købe TrustCare: Stokkeholder til Let’s Fly Rollator til kun 155,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne elegant stokkeholder til TrustCare Let’s Fly rollator består af 2 dele – en øvre og nedre del – der sikrer, at stokken holdes godt fast på rollatoren. Stokkeholderen er let at montere….

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

3: Stokkeholder til stok eller holder til paraply (Trionic Veloped rollator)

Næste anbefaling er “Stokkeholder til stok eller holder til paraply (Trionic Veloped rollator)”.

Dagens bedste tilbud på “Stokkeholder til stok eller holder til paraply (Trionic Veloped rollator)” har vi fundet hos Gloria Mundi Care hvor prisen lige nu er 150,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tilbehør til Trionic Veloped rollator.
Holder til stok og paraply….

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

4: Stokkeholder til Trionic Walker Udendørsrollator

Produkt nummer 4 på vores “stokkeholder-liste” er Stokkeholder til Trionic Walker Udendørsrollator som du lige nu kan købe for 175,- hos Gloria Mundi Care

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk stokkeholder til Trionic Walker…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

5: Stokkeholder til Lets Go Out og Lets Shop rollator (tilbehør)

Forhandlerens beskrivelse:
Stokkeholderen er en af flere hjælpemidler i tilbehørsserien til Let’s Go Out rollator og Let’s Shop rollator….

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

6: Mobilex – stokkeholder til Leopard, Tiger, Gepard og Buffalo rollator

Sidste produkt på vores liste er Mobilex – stokkeholder til Leopard, Tiger, Gepard og Buffalo rollator som vi har fundet til 200,- hos LivetSomSenior.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste stokkeholder i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse stokkeholder:

Dyreste Stokkeholder på listen er Stokkeholder til Line kørestol fra LivetSomSenior med en pris på 450.00. Billigste udvalgte Stokkeholder er Frø – praktisk stokkeholder som du kan købe for 35.00 hos LivetSomSenior. Forskellen på de to priser er 415 kr. – de 6 Stokkeholder vi har fundet koster i gennemsnit 580 kr.
Ovenstående Stokkeholder data og priser er hentet fra 2 butikker (Gloria Mundi Care, LivetSomSenior). Alle Stokkeholder tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk