Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde spadserestok. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle spadserestok tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Elegant Spadserestok med Geléhåndtag og rødt Sildebensmønster

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Gloria Mundi Care.

Her kan “Elegant Spadserestok med Geléhåndtag og rødt Sildebensmønster” fås til 925,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Håndlavet, unik stok med et bredt gelehåndtag, der dæmper stød og jag op i armen, når man går.
Sammen med gummiduppen i enden af stokken giver det en mere komfortabel gang.  Fritz-grebet passer til både højre og venstre hånd – men husk at have stokken i…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

2: Elegant spadserestok i træ med ciseleret kromhåndtag fra Gastrock

Anden anbefaling har vi fundet hos Gloria Mundi Care, hvor du kan købe Elegant spadserestok i træ med ciseleret kromhåndtag fra Gastrock til kun 795,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design og kvalitet i ét produkt Elegant spadserestok i flot kvalitet og i meget flot udførelse.
Den er fremstillet af virksomheden Gastrock-Sauer, der har over 100 års erfaring med fremstilling af spadserestokke. Stokken er 94 cm inkl. gummidup og passe…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

3: Luksus Spadserestok Brazil med ibenholt (herremodel) fra Gastrock Sauer

Næste anbefaling er “Luksus Spadserestok Brazil med ibenholt (herremodel) fra Gastrock Sauer”.

Dagens bedste tilbud på “Luksus Spadserestok Brazil med ibenholt (herremodel) fra Gastrock Sauer” har vi fundet hos Gloria Mundi Care hvor prisen lige nu er 895,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Elegant spadserestok med ahorn og ibenholt Elegant spadserestok i høj kvalitet og med fine kontrastindlæg af bl.a.
ibenholt, Padouk og ahorn på håndtag og skaft. Stokken vil vække opmærksomhed, når du stiller den fra dig, ikke mindst pga.
det fine håndv…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

4: Luksus Spadserestok Pecan fra Gastrock Sauer

Produkt nummer 4 på vores “spadserestok-liste” er Luksus Spadserestok Pecan fra Gastrock Sauer som du lige nu kan købe for 1095,- hos Gloria Mundi Care

Forhandlerens beskrivelse:
Luksus spadserestok i ædeltræ Klassisk og flot stok i en meget høj kvalitet og med fine kontraststriber, det hele er udført i ædeltræ. Stokken vil vække opmærksomhed, når du stiller den fra dig, ikke mindst pga.
det fine håndværk og de klædelige farveko…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

5: Elegant, sort spadserestok i Jugendstil

Forhandlerens beskrivelse:
Stokken fra Gastrock-Sauer er en flot udført og elegant spadserestok i matlakeret sort bøgetræ med et forkromet Derby-håndtag med udsmykning på siderne.
Gastrock-Sauer laver flotte kvalitetsstokke og har over 100 års erfaring i fremstilling af behagelige,…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

6: Spadserestok ekstra lang | Jumbo-Derby XL-stok (110 cm)

Forhandlerens beskrivelse:
Jumbo Derby XL-stokken fra tyske Gastrock Sauer er en uhyre flot og solid herrestok.
Den er fremstillet i Tyskland, af høj kvalitet og i en meget smuk og flot udførelse.
Gastrock Sauer har over 100 års erfaring med fremstilling af spadserestokke. Stokken…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

7: Elegant spadserestok i aluminium med champagnefarvet akrylhåndtag fra Gastrock

Forhandlerens beskrivelse:
Elegant spadserestok i flot kvalitet og i meget smuk udførelse.
Den er fremstillet af virksomheden Gastrock-Sauer, der har over 100 års erfaring med fremstilling af spadserestokke. Stokken er 75-100 cm lang inkl. gummidup og kan indstilles (via teleskopk…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

8: Spadserestok i poleret ægte kirsebærtræ – elegant og klassisk design med Fritz-håndtag

Sidste produkt på vores liste er Spadserestok i poleret ægte kirsebærtræ – elegant og klassisk design med Fritz-håndtag som vi har fundet til 685,- hos Gloria Mundi Care.

Forhandlerens beskrivelse:
Stokken fra Gastrock-Sauer er en flot udført og elegant spadserestok af blankpoleret kirsebærtræ med et krom Fritz håndtag.
Gastrock-Sauer laver flotte kvalitetsstokke og har over 100 års erfaring i fremstilling af behagelige, elegante spadserestokke. St…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste spadserestok i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse spadserestok:

Dyreste Spadserestok på listen er Luksus Spadserestok Pecan fra Gastrock Sauer fra Gloria Mundi Care med en pris på 1095.00. Billigste udvalgte Spadserestok er Spadserestok Step Derby Classic fra Gastrock som du kan købe for 475.00 hos Gloria Mundi Care. Forskellen på de to priser er 620 kr. – de 8 Spadserestok vi har fundet koster i gennemsnit 1495 kr.
Ovenstående Spadserestok data og priser er hentet fra 1 butikker (Gloria Mundi Care). Alle Spadserestok tilbud er opdateret i dag 05-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Mange ældre mennesker kan få brug for lidt ekstra støtte i hverdagen, blandt andet når de går. Der kan være gigt, hofter eller andre forhold der gør, at man bliver gangbesværet.

Nogle får sig en rollator, der kan være en fantastisk hjælp i forhold til at kunne komme rundt selv. Men i mange tilfælde kan en spadserestok være en tilstrækkelig – og alle tiders – hjælp. Læs videre herunder og se, hvorfor en sådan stok er et genialt hjælpemiddel

6 billige spadserestokke

[products limit=’6′ columns=’3′ category=’98’ orderby=’price’ order=’ASC’]

6 eksklusive spadserestokke

[products limit=’6′ columns=’3′ category=’98’ orderby=’price’ order=’DESC’]

Flere spadserestokke

Her kan du se flere eksempler på spadserestokke.
Du kan også se samtlige modeller ved at klikke her >>>
[products limit=’18’ columns=’3′ category=’98’ orderby=’date’ order=’DESC’]
Dette var eksempler på spadserestokkeDu kan også se samtlige modeller ved at klikke her >>>

Hvorfor bruge en spadserestok?

Der kan være rigtig mange grunde til, at man ikke er så godt gående mere.

Måske er det noget midlertidigt, for eksempel efter en operation.

Det kan, som ovenfor nævnt, dreje sig om udfordringer med gigt eller hofter – eller måske er der problemer med et dårligt knæ.

Det kan også være, at tiden blot har gjort sit til, at benene ikke mere fungerer, som de har gjort. Uanset grunden til, at bentøjet driller, vil man alt andet lige nok være besværet, når man er ude at gå.

Især på de lidt længere ture. Og her kan en spadserestok yde en formidabel hjælp i form af støtte, mens man går. Den kan aflaste det dårlige (eller dårligste) ben en anelse og hjælpe med balancen. Derudover kan det være meget praktisk og hjælpende at have en god og trofast stok ved sin side, når man er ude at vandre.

Og det er uanset, om man er decideret gangbesværet eller ej. For eksempel er det godt at have noget ekstra at støtte sig til og ”stå imod med” i bakket eller andet terræn. Derfor er en spadserestok et alsidigt hjælpemiddel, der da også er meget populært blandt ældre mennesker

Hvilke spadserestokke findes der?

Som vi kender den klassiske stok, er den lavet i træ.

Den bliver da også stadig i fin stil lavet i træ, men den findes også i andre typer materialer – og i forskellige udformninger. For eksempel laves de også i aluminium eller kulfiber – eller en blanding af materialer.

At lave stokken af andre typer materialer end træ har blandt andet den fordel, at man kan gøre stokken mere fleksibel. På den måde kan man for eksempel få stokke, der kan justeres i højden ved hjælp af teleskopindstillinger.

Eller som kan klappes sammen, så man kan have stokken med sig i en lille taske. Samtidig er der tale om dejligt lette materialer, så stokken ikke bliver for tung at gå rundt med. Men de klassiske stokke af træ er heller ikke at kimse ad. De er flotte, stabile og solide – og ”still going strong”.

Der er da også flere modeller af stokkene, hvor selve stokken er lavet i et andet materiale – og grebet i træ. På den måde får man både det moderne og det klassiske i et godt miks, der giver et flot og praktisk produkt som kan bruges som vandrestav i mange år

Er der forskellige slags greb på stokkene?

Ja, der findes flere forskellige greb til spadserestokkene. Der er den klassiske runde form, der dog mest bliver brugt til træstokkene.

Foretrækker man at have lidt mere greb om grebet, findes den meget brugte derby-greb-model. Derby er et meget gængs greb og minder lidt om et håndtag. Man har et udmærket greb om stokken, og det kan bruges til både højre og venstre hånd. Har man derimod brug for et mere hensyntagende greb, kan man kigge efter de ergonomiske typer.

Disse er gode, hvis man døjer med problemer i fingrene, hænderne eller håndleddene. Til gengæld skal man være opmærksom på, at det ergonomiske greb er beregnet til enten venstre eller højre hånd

Hvilken stok skal jeg vælge?

Man må gøre op med sig selv, hvilken type stok man vil kunne få mest gavn og glæde af – i forhold til ens behov og ønsker. Sværger man til en træstok? Eller må det gerne være en mere moderne stok i et let materiale? Skal det være en sammenklappelig stok – og skal den kunne indstilles i længden? Hvilken type håndtag vil man helst have – er der behov for et ergonomisk, ligesom man kender fra krykker? Derudover kan prisen selvfølgelig spille en rolle, ligesom farver, mønstre og udseende generelt også betyder noget. På den måde er det godt, at der er mange forskellige og skønne spadserestokke at vælge imellem

VIDEOER: Hjælp og vejledning til spadserestokke

Dupsko til stokke
https://www.youtube.com/watch?v=PQxXnx75jYw
Ispigge til stokke – stå fast!
https://www.youtube.com/watch?v=mNp2bfN-w_Q

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk