Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde spadserestok. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle spadserestok tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Elegant, sort spadserestok i Jugendstil

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Gloria Mundi Care DK.

Her kan “Elegant, sort spadserestok i Jugendstil” fås til 850,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stokken fra Gastrock-Sauer er en flot udført og elegant spadserestok i matlakeret sort bøgetræ med et forkromet Derby-håndtag med udsmykning på siderne.
Gastrock-Sauer laver flotte kvalitetsstokke og har over 100 års erfaring i fremstilling af behagelige,…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

2: Spadserestok i træ, 92 cm

Anden anbefaling har vi fundet hos LivetSomSenior, hvor du kan købe Spadserestok i træ, 92 cm til kun 320,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

3: Elegant Spadserestok med Geléhåndtag og rødt Sildebensmønster

Næste anbefaling er “Elegant Spadserestok med Geléhåndtag og rødt Sildebensmønster”.

Dagens bedste tilbud på “Elegant Spadserestok med Geléhåndtag og rødt Sildebensmønster” har vi fundet hos Gloria Mundi Care DK hvor prisen lige nu er 925,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Håndlavet, unik stok med et bredt gelehåndtag, der dæmper stød og jag op i armen, når man går.
Sammen med gummiduppen i enden af stokken giver det en mere komfortabel gang.  Fritz-grebet passer til både højre og venstre hånd – men husk at have stokken i d…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

4: Træstok – Eksklusiv Spadserestok Bermuda med indlæg af mandeltræ (herremodel) fra Gastrock Sauer

Sidste produkt på vores liste er Træstok – Eksklusiv Spadserestok Bermuda med indlæg af mandeltræ (herremodel) fra Gastrock Sauer som vi har fundet til 795,- hos Gloria Mundi Care DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot stok i mandeltræ (herremodel) Bermuda-stokken fra tyske Gastrock Sauer er en uhyre flot og solid herrestok.
Den er fremstillet i Tyskland, af høj kvalitet og i en meget flot udførelse.
Gastrock Sauer har over 100 års erfaring med fremstilling af spad…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste spadserestok i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse spadserestok:

Dyreste Spadserestok på listen er Spadserestok Pecan Luksusstok fra Gastrock Sauer fra Gloria Mundi Care DK med en pris på 1095.00. Billigste udvalgte Spadserestok er Spadserestok i træ, 92 cm som du kan købe for 320.00 hos LivetSomSenior. Forskellen på de to priser er 775 kr.
Ovenstående Spadserestok data og priser er hentet fra 2 butikker (Gloria Mundi Care DK, LivetSomSenior). Alle Spadserestok tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Mange ældre mennesker kan få brug for lidt ekstra støtte i hverdagen, blandt andet når de går. Der kan være gigt, hofter eller andre forhold der gør, at man bliver gangbesværet.

Nogle får sig en rollator, der kan være en fantastisk hjælp i forhold til at kunne komme rundt selv. Men i mange tilfælde kan en spadserestok være en tilstrækkelig – og alle tiders – hjælp. Læs videre herunder og se, hvorfor en sådan stok er et genialt hjælpemiddel

6 billige spadserestokke

[products limit=’6′ columns=’3′ category=’98’ orderby=’price’ order=’ASC’]

6 eksklusive spadserestokke

[products limit=’6′ columns=’3′ category=’98’ orderby=’price’ order=’DESC’]

Flere spadserestokke

Her kan du se flere eksempler på spadserestokke.
Du kan også se samtlige modeller ved at klikke her >>>
[products limit=’18’ columns=’3′ category=’98’ orderby=’date’ order=’DESC’]
Dette var eksempler på spadserestokkeDu kan også se samtlige modeller ved at klikke her >>>

Hvorfor bruge en spadserestok?

Der kan være rigtig mange grunde til, at man ikke er så godt gående mere.

Måske er det noget midlertidigt, for eksempel efter en operation.

Det kan, som ovenfor nævnt, dreje sig om udfordringer med gigt eller hofter – eller måske er der problemer med et dårligt knæ.

Det kan også være, at tiden blot har gjort sit til, at benene ikke mere fungerer, som de har gjort. Uanset grunden til, at bentøjet driller, vil man alt andet lige nok være besværet, når man er ude at gå.

Især på de lidt længere ture. Og her kan en spadserestok yde en formidabel hjælp i form af støtte, mens man går. Den kan aflaste det dårlige (eller dårligste) ben en anelse og hjælpe med balancen. Derudover kan det være meget praktisk og hjælpende at have en god og trofast stok ved sin side, når man er ude at vandre.

Og det er uanset, om man er decideret gangbesværet eller ej. For eksempel er det godt at have noget ekstra at støtte sig til og ”stå imod med” i bakket eller andet terræn. Derfor er en spadserestok et alsidigt hjælpemiddel, der da også er meget populært blandt ældre mennesker

Hvilke spadserestokke findes der?

Som vi kender den klassiske stok, er den lavet i træ.

Den bliver da også stadig i fin stil lavet i træ, men den findes også i andre typer materialer – og i forskellige udformninger. For eksempel laves de også i aluminium eller kulfiber – eller en blanding af materialer.

At lave stokken af andre typer materialer end træ har blandt andet den fordel, at man kan gøre stokken mere fleksibel. På den måde kan man for eksempel få stokke, der kan justeres i højden ved hjælp af teleskopindstillinger.

Eller som kan klappes sammen, så man kan have stokken med sig i en lille taske. Samtidig er der tale om dejligt lette materialer, så stokken ikke bliver for tung at gå rundt med. Men de klassiske stokke af træ er heller ikke at kimse ad. De er flotte, stabile og solide – og ”still going strong”.

Der er da også flere modeller af stokkene, hvor selve stokken er lavet i et andet materiale – og grebet i træ. På den måde får man både det moderne og det klassiske i et godt miks, der giver et flot og praktisk produkt som kan bruges som vandrestav i mange år

Er der forskellige slags greb på stokkene?

Ja, der findes flere forskellige greb til spadserestokkene. Der er den klassiske runde form, der dog mest bliver brugt til træstokkene.

Foretrækker man at have lidt mere greb om grebet, findes den meget brugte derby-greb-model. Derby er et meget gængs greb og minder lidt om et håndtag. Man har et udmærket greb om stokken, og det kan bruges til både højre og venstre hånd. Har man derimod brug for et mere hensyntagende greb, kan man kigge efter de ergonomiske typer.

Disse er gode, hvis man døjer med problemer i fingrene, hænderne eller håndleddene. Til gengæld skal man være opmærksom på, at det ergonomiske greb er beregnet til enten venstre eller højre hånd

Hvilken stok skal jeg vælge?

Man må gøre op med sig selv, hvilken type stok man vil kunne få mest gavn og glæde af – i forhold til ens behov og ønsker. Sværger man til en træstok? Eller må det gerne være en mere moderne stok i et let materiale? Skal det være en sammenklappelig stok – og skal den kunne indstilles i længden? Hvilken type håndtag vil man helst have – er der behov for et ergonomisk, ligesom man kender fra krykker? Derudover kan prisen selvfølgelig spille en rolle, ligesom farver, mønstre og udseende generelt også betyder noget. På den måde er det godt, at der er mange forskellige og skønne spadserestokke at vælge imellem

VIDEOER: Hjælp og vejledning til spadserestokke

Dupsko til stokke
https://www.youtube.com/watch?v=PQxXnx75jYw
Ispigge til stokke – stå fast!
https://www.youtube.com/watch?v=mNp2bfN-w_Q