Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde skråpude. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle skråpude tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Skråpude til bil, 37x37x7 cm med rund bagkant

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos LivetSomSenior.

Her kan “Skråpude til bil, 37x37x7 cm med rund bagkant” fås til 275,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

2: Skråpude med 2-lags skum

Anden anbefaling har vi fundet hos Senior24.dk, hvor du kan købe Skråpude med 2-lags skum til kun 795,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skråpude med 2-lags skum og slidstærkt betræk. Skråpude med Decutex betræk.
Puden har 2 lag skum, nederst et stabilt lag af granulatskum og øverst et behageligt lag af viskoelastisk skum, som garanterer god siddekomfort. Decutex betrækket er stærkt og…

Se hos Senior24.dk ❯❯

3: Zenkuru Kilepude

  • Dagens pris: 689,- kr.
  • Fundet hos CoolStuff.dk
  • Mærke: Zenkuru

Næste anbefaling er “Zenkuru Kilepude”.

Dagens bedste tilbud på “Zenkuru Kilepude” har vi fundet hos CoolStuff.dk hvor prisen lige nu er 689,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den rigtige hældning til nydelsesfuld afslapning! Brug kilepuden som rygstøtte, når du sidder i sengen eller sofaen, eller til for eksempel at aflaste knæ eller nakke, når du ligger ned.
Ergonomisk pude i memory foam med justerbar kile til at tilpasse hæl…

Se hos CoolStuff.dk ❯❯

4: Roba skråpude – Kids Care – Hvid – 60 cm

  • Dagens pris: 149,95 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 199.95, nu kun 149,95.
    Du sparer 50 kr. / 25 %
  • Fundet hos Coop.dk

Sidste produkt på vores liste er Roba skråpude – Kids Care – Hvid – 60 cm som vi har fundet til 149,95 hos Coop.dk.

Se hos Coop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste skråpude i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse skråpude:

Dyreste Skråpude på listen er Kilepude Jaz fra ORION Erotik Shop med en pris på 1049.00. Billigste udvalgte Skråpude er Roba skråpude – Kids Care – Hvid – 60 cm som du kan købe for 149.95 hos Coop.dk. Forskellen på de to priser er 899.05 kr. – de 4 Skråpude vi har fundet koster i gennemsnit 1737.24 kr.
Ovenstående Skråpude data og priser er hentet fra 14 butikker (LivetSomSenior, Senior24.dk, CoolStuff.dk, Coop.dk, Den Intelligente Krop, Erling Christensen Møbler, Med24, Loukrudt, Mammashop.dk, Helsebixen.dk, Babadut.dk, Drømmeland, ORION Erotik Shop, Sengekompagniet). Alle Skråpude tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skråpude guides:

Fandt du ikke det rigtige Skråpude blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skråpude:

De fleste af os kender den.

Kilepuden – den skrå pude i skum, som er både blød og fleksibel. Mange af os har sikkert også prøvet en sådan pude, måske mest fordi man har haft brug for at komme til at sidde lidt højere. For eksempel i bilen. Eller til den stol, man mest bruger, fordi man har hørt, den skulle være god.

Men hvorfor er det i grunden, sådan en kilepude er så god for os? Det kan du læse mere om i det følgende

Kile- / Skråpuder

[products limit=“40” columns=’3′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“103”]

Hvorfor og hvordan er en kilepude god for os?

Skråpuden, som den også kaldes, er lavet på den måde, at man kommer til at sidde mere skråt og foroverbøjet, når man sidder ned. Når vi sidder på en almindelig flad stol, kan vi hurtigt få en tendens til at sidde og falde sammen. Det kan ryggen ikke lide.

For man kan komme til at lave nogle uhensigtsmæssige bevægelser og krumninger i ryggen, når man for eksempel læner sig forover. Hvis dette er et fast mønster, kan det med tiden betyde store belastninger for ryggen, hvilket kan give varige smerter. Hvis man bruger en kilepude oven på stolen, kommer man automatisk til at sidde i en anden og mere hensigtsmæssig stilling.

Man bliver nemlig ”løftet” lidt op, sådan at man nærmest bliver nødt til at sidde rigtigt på stolen.

Sagt med andre ord, er brugen af en sådan pude god for ryggen, og man kan spare sig selv for rygsmerter

Hvor kan man bruge en kilepude / skråpude?

Man kan bruge den skrå pude de steder, hvor man sidder ned.

Det er værd at bemærke, at det ofte er de steder, hvor man sidder længe, man kan have mest gavn af puden.

Sidder man for eksempel ofte ved køkkenbordet og læser, sysler eller spiser, kan den være god at bruge her. Er man bruger af en kørestol, kan en kilepude eller en lændepude også være en stor hjælp.

Eller sidder man meget/mange timer på en kontorstol, er puden bestemt også en oplagt mulighed. Mange kontorstole har dog den mulighed, at man kan indstille sædet, så det står lidt foroverbøjet, hvilket giver den samme effekt.

Puden kan også med fordel bruges, når man kører bil. Hvis man skal sidde i bilen på en køretur på flere timer, kan man let komme til at synke helt ned i de lave sæder. Her kan skråpuden hjælpe en med at sidde mere vandret, hvilket er bedre for ryggen.

Derudover kan den selvfølgelig også være en hjælp til, at man kommer til at sidde højere – og bedre kan se ud

Hvor praktisk er en kilepude?

Puden kan være praktisk set fra flere vinkler. Den er for eksempel praktisk, fordi den er let at have med sig.

Man kan bruge den samme pude til både hjemmebrug, i bilen, på kontoret eller hvor det måtte være, og så fylder den ikke så meget.

Derudover kan man, afhængig af behov, få betræk til puden, hvilket kan forlænge pudens levetid og skåne den for smuds og snavs. Betrækket kan naturligvis vaskes, er let at trække på puden – og lukkes med en lynlås på bagsiden.

Det er også muligt at få helt vandtætte – og vaskbare – betræk til den skrå pude. Dette kan for nogle mennesker være enormt praktisk, og det kan være med til at give nogle andre muligheder for anvendelse, ligesom man også kan få varmepuder til at lune ryggen.

På den måde kan man finde flere sammensætninger og typer af kilepuder, der – uanset valget – må siges at være et praktisk hjælpemiddel for ældre, ja faktisk for alle. Et hjælpemiddel, der er et stort plus for ryggen, når vi sidder ned.

Har du problemer med ryggen kan du ud over en kilepude også kigge på en rygpude eller siddepude

Test & Vejledning af Kilepuder / Skråpuder

Tag et kig på de forskellige test og anmeldelser af kilepuder

TEMPUR Skråpude / Kilepude

Den lækre kilepude/skråpude fra TEMPUR. https://www.youtube.com/watch?v=wN_X6BbKvhs

Skråpude / Kilepude til Bilen

Skal du bruge en kilepude til bilen, så er den her måske lige noget for dig. https://www.youtube.com/watch?v=cOVV92fqA50

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk