Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Silva vandrestav. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Silva vandrestav tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: SILVA – Trekking 3Z Vandrestav

  • Dagens pris: 802,95 kr.
  • Fundet hos MAXiPRO
  • Mærke: Silva

Sidste produkt på vores liste er SILVA – Trekking 3Z Vandrestav som vi har fundet til 802,95 hos MAXiPRO.

Forhandlerens beskrivelse:
Trekking 3Z vandrestave – perfekt til udelivet og til brug på gåturen. Kan justeres helt fra 41 – 140 cm og er dermed optimal at have med på rygsækken, så de kan tages frem ved behov. Er utrolig nemt at indstille, så den passer perfekt til dig.
Der er l…

Se hos MAXiPRO ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Silva vandrestav i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Silva vandrestav:

Dyreste Silva Vandrestav på listen er SILVA – Trekking 3Z Vandrestav fra MAXiPRO med en pris på 802.95. Billigste udvalgte Vandrestav er SILVA – Trekking 3Z Vandrestav som du kan købe for 802.95 hos MAXiPRO. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Silva Vandrestav vi har fundet koster i gennemsnit 802.95 kr.
Ovenstående Silva Vandrestav data og priser er hentet fra 4 butikker (MAXiPRO, Outmore.dk, GrejFreak.dk, RejseGear.dk). Alle Silva Vandrestav tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vandrestav guides:

Fandt du ikke det rigtige Vandrestav blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vandrestav:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Silva:

Er du vild med Silva, men Vandrestav var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Silva: