Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Silikomart dispenser. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Silikomart dispenser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dispenser – tragt til chokolade – Silikomart

  • Dagens pris: 224,96 kr.
  • Fundet hos Bagetid.dk
  • Mærke: Silikomart

Sidste produkt på vores liste er Dispenser – tragt til chokolade – Silikomart som vi har fundet til 224,96 hos Bagetid.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne chokoladedispenser fra Silikomart er en professionel doseringstragt i kvalitet.
Den er fremragende til at tilberede dine desserter, og egner sig til væsker, fondanter, gelé, chokolade, cremer osv.
Der er mulighed for at udskifte dysen under arbejder…

Se hos Bagetid.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Silikomart dispenser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Silikomart dispenser:

Dyreste Silikomart Dispenser på listen er Dispenser – tragt til chokolade – Silikomart fra Bagetid.dk med en pris på 224.96. Billigste udvalgte Dispenser er Dispenser – tragt til chokolade – Silikomart som du kan købe for 224.96 hos Bagetid.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Silikomart Dispenser vi har fundet koster i gennemsnit 224.96 kr.
Ovenstående Silikomart Dispenser data og priser er hentet fra 2 butikker (Bagetid.dk, KitchenOne.dk). Alle Silikomart Dispenser tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dispenser guides:

Fandt du ikke det rigtige Dispenser blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dispenser:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Silikomart:

Er du vild med Silikomart, men Dispenser var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Silikomart: